Nasze Miśki - Galant Sport Edition '98 A/T
Andrew - 17-02-2010, 21:41
robertdg napisał/a: | To bierz się za czyszczenie nadkoli od wewnątrz | , tam mam nalocik na obu nadkolach
Hugo - 17-02-2010, 22:10
robertdg napisał/a: | tylnej części podwozia, tam gdzie podłuznice i koło zapasowe | Już dawno zrobione
robertdg - 17-02-2010, 22:21
Hugo napisał/a: | Już dawno zrobione | A sciągałeś układ wydechowy i osłone nad układem wydechowym
Anonymous - 17-02-2010, 22:38
Hugo napisał/a: | robertdg napisał/a:
Szczerze napisze ze podswietlanie kratek nawiewów nie uderza w mój gust
Rozumiem. Jesteś pierwszą osobą, której się to nie podoba | ja 3
ale o gustach sie nie dyskutuje
felgi tez nie w moim guscie
ale Galancior i tak swietny
Hugo - 17-02-2010, 22:47
robertdg napisał/a: | A sciągałeś układ wydechowy i osłone nad układem wydechowym | Nie i fakt osłonę tłumika zostawiłem rudą. Poza tym jest OK.
Felgi muszą dostać ładne, pod kolor i z jakimś fajnym motywem dekielki i będzie lepiej, bo na razie nawet na mnie nie zrobiły większego wrażenia.
costa brawa - 17-02-2010, 22:50
Kola bardzo ladne
podswietlenie nawiewow ja myslalem caly czas ze chodzi o podswietlenie tych pokretel od regulacji - sam juz kiedys patrzylem na to jak to zrobic ale jak zwykle czasu nie ma na bawienie sie w eksperymenty
a jaki masz wymiar opony ? 215/45 ? bo straszna ta dziura wokol kola - chyba ze twoj nie obnizony
Hugo - 17-02-2010, 22:52
costa brawa napisał/a: | a jaki masz wymiar opony ? 215/45 ? bo straszna ta dziura wokol kola - chyba ze twoj nie obnizony | Tak. 215/45. Gal obniżony -30 mm na Eibach'ach.
robertdg - 17-02-2010, 22:53
Hugo napisał/a: | Nie i fakt osłonę tłumika zostawiłem rudą. Poza tym jest OK. | Oslona tłumika to akurat pryszcz na pupie, kupujesz blache aluminiowa 2, dokrawasz do wymiaru i wyginasz, akurat tak się składa że nie jest bardzo skomplikowanie wygieta ta osłona, ale pomijajac osłone, nad nia jest najwazniejsze, w luce pomiedzy osłona a podłoga bagaznika, podłuznica potrafi sie trzymac wilgoc, wiec ominales conieco, jednym slowem poszedles na łatwizne
Hugo - 17-02-2010, 22:57
robertdg napisał/a: | jednym slowem poszedles na łatwizne | Nie przesadzaj, pisząc, że nie znoszę grama rdzy na aucie, miałem na myśli rdzę, którą można normalnie zobaczyć (czyli np. również pod maską). Jeśli nikogo nie rozjadę to nikt mi raczej nad osłonę tłumika nie zajrzy. To raz. A dwa, że auto jest już starawe i EDIT. Sorry.
robertdg - 17-02-2010, 23:06
sądziłem jednak że starasz się wyłapać newralgiczne punkty i je usunąć, wiem że to miejsce jest ciężko widoczne, bo w zasadzie zasłania je tłumik, jednak upierdliwy nie jestem, nie rozum tego w ten sposób ze Ci dogryzam, fajnie że dbasz o swoje auto, jak to sie mówi samochód reprezentuje właściciela. Powodzonka
Psikus - 17-02-2010, 23:12
mnie sie też te kratki nie podobają, i zastanawiam się czemu to podświetlenie ma służyć?
Hugo - 17-02-2010, 23:32
Psikus napisał/a: | zastanawiam się czemu to podświetlenie ma służyć? | Cieszyć oko, właściciela przede wszystkim.
j-rules - 18-02-2010, 01:07
Moja opinia : Podswietlenie kratek nawiewow to fajny pomysl, jednak efekt widoczny na fotce jest taki sobie. Ja bym osobiscie nieco przyciemnil swiatlo dochodzace stamtad, by wprowadzic nutke tajemniczosci. Tak to wyglada troche jak... hmm.. "kopalniany żółty".
Alu ramki bardzo ladne, aluski rowniez efektowne. Ogolnie - pozytyw z mej strony, ale z tymi kraktami bym jeszcze poeksperymentowal by wycisnac jak najlepszy efekt
idas - 18-02-2010, 10:59
j-rules napisał/a: | Ja bym osobiscie nieco przyciemnil swiatlo dochodzace stamtad |
Mam takie samo zdanie:)
Alufelgi są świetne, również mi się takie marzą:] Ale faktycznie wydają się malutkie w tym olbrzymim nadkolu, u mnie w lancerze 14' wyglądają jak by dużo lepiej wypełniały nadkole.
KaWu - 18-02-2010, 11:19
Mi tez sie felgi podobaja. Wygladaja na male bo moze zdjecie pod katem robione
idas napisał/a: | u mnie w lancerze 14' wyglądają jak by dużo lepiej wypełniały nadkole. |
w Lancerze na 15" mialem wygladem jeszcze mniejsze kola niz jak Hugo, na zdjeciu pokazal. Wiec na 14 ... chyba ze auto "siedzi" ...
|
|
|