To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - SPOTY Lokalne

tomek_tom - 10-02-2011, 14:03

a ja na pewno przyjadę :P mam nadzieję że nie będę sam. Na takim spotkaniu będę pierwszy raz, jak was poznam???
Monia - 10-02-2011, 19:09

po samochodach :P
demise - 10-02-2011, 20:54

Monia napisał/a:
po samochodach :P

nic dodać nic ując :-]

tomek_tom - 11-02-2011, 11:55

a co będziecie siedzieć w samochodach jak przyjadę :twisted: :P ja przyjadę srebrną Carismą rejestracja RSA 17XU, no chyba że przyjdę na nogach bo mieszkam 100 m od Alcatraz ( na Szopena :P :P )
Monia - 11-02-2011, 18:41

hehe to moe do siebie ludzi zaproś jak już podajesz gdzie mieszkasz;) w razie W na noc będzie można zostac:p
tomek_tom - 11-02-2011, 21:54

no problemo :mrgreen: ale pizzy wam nie zrobię :twisted:
gulgulq - 12-02-2011, 07:19

tomek_tom napisał/a:
no problemo :mrgreen: ale pizzy wam nie zrobię :twisted:

ustaw warunek że to wpisowe ma być :)

[ Dodano: 13-02-2011, 15:21 ]
po odbyciu zlotu proszę o relacje :)

tomek_tom - 13-02-2011, 19:42

no i już po zlocie, było bardzo miło i sympatycznie :) był to mój pierwszy zlot i będę go bardzo dobrze wspominał zwłaszcza, że było multum mitsumaniaków.
Na zlocie byli:
tomek_tom - czyli ja
mój znajomy (nie wiem jaki ma nik na forum), który również był pierwszy raz na zlocie
i ..... tyle :P :P
zjedliśmy po kebabie, pogadaliśmy i rozjechaliśmy się do domów

Next time well be better :twisted:

gulgulq - 14-02-2011, 00:20

to tłumy faktycznie

PS. tradycyjnie na Podkarpaciu :)

tomek_tom - 14-02-2011, 07:23

to kiedy następny zlot :twisted:
maciek-69 - 14-02-2011, 11:00

Ja sobie zrobę dziś o 20 Tarnobrzeg Pl. B. Głowackiego, i nie oczekuję że ktoś przybędzie. Kilka postów wcześniej pisałem żeby ustalić konkretne miejsce i termin. np. Rzeszów lub okolice (Ropcczyce), Sanok stanowczo za daleko jak na okres zimowy, w lecie bym się pisał z rodzinką.
tomek_tom - 14-02-2011, 13:49

maciek-69 napisał/a:
Ja sobie zrobę dziś o 20 Tarnobrzeg Pl. B. Głowackiego, i nie oczekuję że ktoś przybędzie
e no termin i miejsce były umówione szybciej a nie z dnia na dzień.
maciek-69 napisał/a:
Rzeszów lub okolice (Ropcczyce), Sanok stanowczo za daleko jak na okres zimowy, w lecie bym się pisał z rodzinką.
no to next termin proponuję 27 lutego na podpromiu w Rzeszowie i zobaczymy ile osób będzie.

P.S. gulgulq, zorganizujmy pożądny zlot, z grillem, kiełbasą (którą mogę sam kupić) w centrum Podkarpacia (czyli Rzeszów), naprawdę z chęcią poznam resztę mitsumaniaków i kupiłbym jakieś fanty klubowe (zwłaszcza podkładki pod tablice). gulgulq, zrób ankietę z trzema terminami na zloty, i zobaczymy który termin pasuje większości mitsumaniaków. :twisted: :twisted:

gulgulq - 14-02-2011, 13:54

w zimie zlot z grilem to jednak trochę na wyrost

mam nadzieję że w maju/czerwcu uda się zorganizować w naszym tradycyjnym miejscu (Dynów - wg. mapy to jest centrum :P ) - grilla z relaksem

27 lutego planowany jest zlot - pisałem już o tym tylko nikt na razie nie wyraził chęci co do ustalenia miejsca i czasu

podkładek pod tablice ciągle brak - czekam na dostawę i nie wiem kiedy będzie - aktualny spis rzeczy jest podpięty

tomek_tom - 14-02-2011, 14:32

gulgulq napisał/a:
w zimie zlot z grilem to jednak trochę na wyrost
a właśnie wyślę , że nie :P przy -5 czy -10 grila można spokojnie zapalić (pewnego czasu paliłem grila z przyjaciółmi przy - 25 st.C i było git jak ta lala(z zewnątrz kiełbasa usmażona a w środku zamarznięta, ale od czego mamy mikrofalówki :twisted: :twisted: :twisted: )))
adt81 - 14-02-2011, 18:34

gulgulq napisał/a:
....27 lutego planowany jest zlot - pisałem już o tym tylko nikt na razie nie wyraził chęci co do ustalenia miejsca i czasu...

27-go jeśli w Rzeszowie i o sensownej porze to ja się chętnie pojawię :-)

Fajnie by było jakby już karty klubowe się pojawiły do tego czasu :-)