To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - 7g V6 :]

k@rol - 01-05-2012, 21:56

"skóra" zamówiona, może jutro przyjdzie :roll: to po długim weekendzie przeszczep w boczkach może będzie gotowy 8)
t0m3k - 03-05-2012, 11:54

nie zapomnij sie pochwalić jak zrobisz :) a tak swoja drogą, masz tak ładnego tego Gala że aż sobie takiego kupię :D tylo nie moge sie nigdzie dowiedziec czy wychodzily moze fabrycznie takie tylko ze Hatchbacki z ocynkowaną blachą :D nie wiesz moze? bo gosc do ktorego jade w sobote obadac auto twierdzi ze nie ma krzty rdzy i ze blacha jest ocynk :D
jacek11 - 03-05-2012, 15:06

Wszystkie gniją,więc ocynku nie ma :)dokładnie pooglądaj kielichy,progi,i tylne podłużnice.jak kupisz,czekamy na info,oraz zdjęcia :)
t0m3k - 03-05-2012, 15:24

no jeśli kupię to się pochwalę:) dziwnie będzie się przesiąść z Space Wagona do Galanta :D jest jeszcze coś typowego co boli te Galanty ? a i jak poznać czy ma TCL czy nie ?

PS: Sorki że tak pisze w temacie Karola ale tutaj przynajmniej wiem że mi ktoś odpisze :)

jacek11 - 03-05-2012, 15:32

Skrzynie biegów są słabym punktem,a od TCL,zdaje się,że powinien być włącznik(ale nie dam głowy).
t0m3k napisał/a:
PS: Sorki że tak pisze w temacie Karola ale tutaj przynajmniej wiem że mi ktoś odpisze

spoko :) moderator wywali niepotrzebne posty :mrgreen:

k@rol - 03-05-2012, 16:14

jacek11 napisał/a:
TCL,zdaje się,że powinien być włącznik(ale nie dam głowy

u mnie jest włącznik ale system nie działa bo jak brat kiedyś był Galem w ASO to powiedzieli mu że ktoś przy tym grzebał i brakuje czegoś ale czego dokładnie to nie wiem :wink: nigdy się nie zagłębiałem w ten temat :|
t0m3k napisał/a:
nie zapomnij sie pochwalić jak zrobisz a tak swoja drogą, masz tak ładnego tego Gala że aż sobie takiego kupię
pochwalę się na bank 8) dzięki i powodzenia, oby trafił się godny egzęplarz :)
t0m3k - 03-05-2012, 17:45

No zobaczymy jak to będzie :) jeszcze niedawno byłem w 100% przekonany ze czekam aż jakies E39A sie pojawi :D E54A mi się jakoś nawet nie podobał :D ale no cóz...

A powiedz mi Karol jak obijasz plastiki tą skórą? znaczy sie w sensie jakis klej czy co ? :)

k@rol - 03-05-2012, 20:58

Butapren daje radę, coprawda ja jeszcze nic nie obiłem ale brat niejednokrotnie przetestował, są jeszcze jakieś kleje "tapicerskie" ale jak dla mnie to też butapren tyle że droższy :wink: kumpel miał taki klej i niczym się od butaprenu nie różnił tylko ceną i etykietką na puszce :|
k@rol - 03-05-2012, 20:58

:D
t0m3k - 03-05-2012, 21:16

to skoro tak mówisz :D to w sumie nie drogo wychodzi taki ' tjuning' :D a jak przy załamaniach plastików? pewnie brzydko to wyjdzie :(
k@rol - 03-05-2012, 21:22

no podobno z taką eko skórą walka jest ciężka, choć może też źle zrozumiałeś moje zamiary bo chcę ją póki co wstawić w miejsce gdzie mam ten oryginalny materiał w boczku, nie cały boczek...zobaczymy jak pójdzie i dalej się będzie myśleć :mrgreen:
t0m3k - 03-05-2012, 21:47

no wiem :D czaje o co ci chodzi :D zobaczymy jak Ci pójdzie walka z tym :D
a tak by the way... zdjęcie w twoim podpisie mnie swego czasu zmyliło :D wyglądało jak chromowany dolot :D a tu jajo... bordowy lakier :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

k@rol - 03-05-2012, 21:50

t0m3k napisał/a:
a tu jajo... bordowy lakier
:mrgreen: :mrgreen:
ps. nie lubię chromów :wink:

t0m3k - 03-05-2012, 23:46

oj tam nie lubie... :D niekoniecznie moze chrom ale wypolerowane aluminium jak najbardziej :D

Ale ponoć o gustach się nie dyskutuje :)

k@rol - 04-05-2012, 11:18

jak dla mnie chrom tylko w detalach, na większych elementach już nie dla mnie :P