Nasze Miśki - Galicjusz V6 i 163 kucyki
Mare - 16-02-2012, 09:09
Może to fotki ale wydaje mi się że to kombi to też może być przekład, w prawdzie siedzenia by się zgadzały z tego okresu czasu, ale podsufitka jest w innym kolorze a na boczkach brakuje zaślepek na śruby, nie ma też skóry na lewarku, jakoś tak dziwnie, były takie wersje? ( albo może to po prostu kiepskie fotki? ) ;p;p
Nie wnikam. Może macie racje, ale czy to ważne?
Tomek - 16-02-2012, 09:17
no to kolejny:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C22897328.html
EDIT: i następne:
http://imageshack.us/phot...1/47309266.jpg/
http://imageshack.us/phot...9766740116.jpg/
szczególnie widzę, że w preliftach z beżem nie ma skóry na podłokietniku
nie przypominam sobie jak to jest z czarną, ale wydaje mi się, że widziałem też czarne bez podłokietnika, ale to mogły być rzeczywiście przekładki
Mare - 16-02-2012, 09:33
No wygląda na to, że masz rację
Mare - 18-02-2012, 10:39
No i w końcu odebrałem autko. Pierwszy efekt piorunujący. Nie powiem, że jest idealnie jak bym cyk cyk, ale też nie jest tragicznie.
Z resztą sami oceńcie, póki co tylko kilka fotek środka, bo odebrałem auto wczoraj w nocy, a dzisiaj rano do pracy, więc to na szybciocha. W poniedziałek porobie resztę
Generalnie zrobiono polerkę całego autka, lakierowanie całego tyłu, nowe reperaturki.
Tapicerka w skórach, nie skończona jeszcze, bo nie mam deski, słupków też nie montowałem ale to już niedługo. O dziwo, między szarym a czarnym na drzwiach jest mniejsza różnica niż między czarnym na kierownicy a tym na drzwiach hehe ;p (kiera malowana motipem ).
Kod: | https://picasaweb.google.com/113285735957903905246/NaprawaMiska?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJ6u-ZLl5YifYA&feat=directlink |
Enjoy
Mare - 18-02-2012, 10:49
A, no i potrzebuje nowe ramki na tablice hehe XD
Mare - 19-02-2012, 13:28
Dzisiaj chwila czasu była, więc kilka dokładnych fotek miałem czas porobić.
Póki co, więcej z zewnątrz. Środek wrzucę jak go wyczyszczę i zamontuję pasy w kolorze ;p
Powinno to nastąpić niebawem ;p
Tak się prezentuje po polerowaniu całości. Nałożony jest bezbarwny wosk.
fj_mike - 19-02-2012, 13:42
Pięknie się prezentuje
Torp12 - 19-02-2012, 15:54
Zacnie sie ta czerwień prezentuje, zacnie:)
Mare - 21-02-2012, 01:45
teraz zostaje mi tylko ogarnąć temat deski, fotela kierowcy oraz pasów przednich. Niestety te, które otrzymałem w komplecie nie nadają się do niczego.
A, i muszę w końcu znaleźć kostkę do grzania foteli hehe
Dzisiaj wyplakowałem już ładnie wszystkie plastiki W aucie rozniósł się przyjemny zapaszek ^^ jeszcze tylko czekam na środek do skór
robertdg - 21-02-2012, 07:43
Chyba Ci troszkę odstaje lewa pokrywa od głośnika na półce
Mare - 21-02-2012, 09:48
Ahh, zawsze się doszuka jakiegoś niedociągnięcia ;p heh, owszem, bo są jeszcze niedokręcone
dzisiaj będę walczył z obiciem bagażnika i oparciami, trzeba je wyregulować, to przy okazji przykręcę maskownice
Mare - 21-02-2012, 17:52
HA!! Znalazłem kostkę od grzania foteli... że ja jej nie widziałem jak zmieniałem wykładzine to ja nie wiem jak to sie stało heh. prawie na samym wierzchu ;p
Maskownice też poprawiłem niestety wygląda na to, że muszę poszukać mocowania od oparć kanapy. Moje są za krótkie. Podkładki też nic nie dały.
sveno - 21-02-2012, 18:08
Mare napisał/a: | Moje są za krótkie. Podkładki też nic nie dały. | i przy hamowaniu jest "łup"
Mare napisał/a: | HA!! Znalazłem kostkę od grzania foteli.. | co z resztą instalacji? Masz włącznik i schowek koło ręcznego?
Mare - 21-02-2012, 18:35
Oczywiście! przełączniczek razem ze schowkiem i w ogóle wszystko podłączone i wszystko działa
U mnie łup nie ma. Prawą strone trochę przy...fanzole z plomby to sie zatrzaśnie, lewa jakoś się trzyma bez zatrzasku, ale jak coś mocniej przycisnę to pewnie opadnie.
Muszę do swojego dziada zadzwonić czy może ma te uchwyty jeszcze.
Mare - 24-02-2012, 11:24
Nie zdawałem sobie wcześniej sprawy ale po polerce ponownie zakochałem się w tym aucie.
Teraz nawet o zwykłym deszczu auto odzyskuje blask. Fotka nie oddaje w pełni efektu, ale bling jest konkretny
|
|
|