Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka
Juiceman - 07-04-2011, 17:33
mabda napisał/a: | Uwex napisał/a: | mabda - Księżniczko , dobrze wiesz, że chodziło o Ciebie z tym czepkiem |
no siebie poczta nie wysle
Juiceman napisał/a: | Z zdjęciem Ratowniczki w owym czepku |
Juiceman, zlotko, ty tak nie szastaj moim zdjeciem, co? |
Jakim moim, jakim moim xD toż to ratownik Maniakowy jest dla każdego, ba o autografach od Ratowniczki niewspomnę, a co !
[ Dodano: 07-04-2011, 17:36 ]
Uwex napisał/a: | Juiceman napisał/a: | zabrać im parę pucharów ; ) |
Trochę chyba mnie przeceniasz |
Spoko Spoko Dziki na pewno parę pucharów weźmie, dodatkowo jest paru innych pretendentów do odbioru pucharu z Polski A my tam będziemy przy dobrej zabawie o konkursach nie wspominając;)
mabda - 07-04-2011, 17:36
Juiceman napisał/a: | Jakim moim, jakim moim xD toż to ratownik Maniakowy jest dla każdego, ba o autografach od Ratowniczki niewspomnę, a co ! |
no to nie wspominaj
autografow nie rozdaje. chyba ze za oplata. za zdjecia tez bede pobierac oplate
Juiceman - 07-04-2011, 17:38
mabda napisał/a: | Juiceman napisał/a: | Jakim moim, jakim moim xD toż to ratownik Maniakowy jest dla każdego, ba o autografach od Ratowniczki niewspomnę, a co ! |
no to nie wspominaj
autografow nie rozdaje. chyba ze za oplata. za zdjecia tez bede pobierac oplate |
Damy radę budkę z kasą otworzymy przy grupie basenowej co by bezpieczniej było
mabda - 07-04-2011, 17:43
Juiceman napisał/a: | amy radę budkę z kasą otworzymy przy grupie basenowej co by bezpieczniej było |
a kto bedzie mojego bepieczenstwa pilnowal? :>
bedziesz moim prywatnym bodygardem?
Juiceman - 07-04-2011, 17:50
mabda napisał/a: | Juiceman napisał/a: | amy radę budkę z kasą otworzymy przy grupie basenowej co by bezpieczniej było |
a kto bedzie mojego bepieczenstwa pilnowal? :>
bedziesz moim prywatnym bodygardem? |
Nie jasno się wyraziłem bezpieczniej dla grupy basenowej co by nie utonęła xD
A Bodygarda jakiegoś się znajdzie nawet paru
Morfi - 07-04-2011, 17:57
Kupimy Tobie cos takiego http://allegro.pl/wielkie...1540185205.html
Aga - 07-04-2011, 18:06
Uwex napisał/a: | okazało się, że nici z mojego wyjazdu na zlot |
że Co ??????????
to ja też nie jadę!!!
koszmarek - 07-04-2011, 18:20
Aga napisał/a: | to ja też nie jadę!!! |
Akurat
m6riano - 07-04-2011, 19:43
Juiceman napisał/a: | mabda napisał/a: | phi, jakie wydzielanie... dalbys dziewczynie napic sie z gwinta |
Raz w roku trzeba się odchamić i w pierwszym dniu Zlotu nie pić z gwinta tak ?! W drugim już co innego xD |
Co to za niebieska dynx-siara którą mnie DŻUS straszy i o której tak tu gorliwie dyskutujecie...?;-)
Juiceman - 07-04-2011, 19:47
Na śląsku Maniacy mówią na to petrygo ;p w każdym bądź razie robię to tylko raz do roku i tylko na zlot w ograniczonej ilości
MITSI - 07-04-2011, 19:53
Uwex napisał/a: | Niestety, okazało się, że nici z mojego wyjazdu na zlot. Właśnie się dowiedziałem, że w ten weekend odbędzie się rodzinna impreza na której nie mogę nie być. Niech to .... piii,...piiii.... ! A tak fajnie mogło być - poznało by się nowych MM, może i spróbowało eliksiru niebieskiego no i ten żółty czepek Chyba sobie dzisiaj coś łyknę na pocieszenie. |
Coż moge rzec!hmm... twoja strata niepoznasz nowych uczestniczek....
A ty Aga ani sie waz
koszmarek - 07-04-2011, 20:28
Juiceman napisał/a: | w ograniczonej ilości |
To Mitsubishi wypuściło cysterny?
Juiceman - 07-04-2011, 20:40
koszmarek napisał/a: | Juiceman napisał/a: | w ograniczonej ilości |
To Mitsubishi wypuściło cysterny? |
hmmm
szklanka-szklaneczka
kufel-kufelek
cysterna - ????
może w tym roku będzie jakieś 5-6 butelek z tej cysterny ;p
koszmarek - 07-04-2011, 21:47
eeee no ale zaraz w wilkasach była chyba taka bańka większa(albo być miała), to teraz z mniejszymi butelkami chcesz jechać?
A w ogóle ja zgłaszam sprzeciw IŻ organizatorzy zlotu NIE DOSTALI tego petrygo nawet w sobotę jak padli przy pifach na pyski To teraz się proszę reflektować i dwie szklanki dla mnie i Marka rezerwuje, o
MITSI - 07-04-2011, 21:53
hmmmm... teraz to juz nic nie rozumie?? Jaki to jest Zlot ????
|
|
|