To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Mitsumaniak-widziany

misiek-misiek - 01-06-2009, 21:11

Nooooo.... a u nas same dziadki w miśkach jeżdżą i "byzmesmeny" i nie ma komu pomachać :(
novaczek - 02-06-2009, 12:15

No ja właśnie też same dziadki widuje w Miśkach... z resztą są jakieś naklejki klubowe albo coś ?? Tak, żeby wróżniać się z tłumu ? :)
Chooper - 02-06-2009, 12:22

dziś rano nieopodal Stawów Jana na ul. Paradnej widziana czerwona carisma htb z nalepką klubową przy kierunkowskazie bocznym. Kto to ??
piotruswie - 04-06-2009, 12:34

a mój kolega widział dziś przed południem gala EA5A
rondo puszkina z przybyszewkiego
rozkraczonego po wypięciu lewego swożnia z wachacza
pamięta tylko że był ciemny i sedan
wielka przykrość dla właściciela
miejmy nadzieję że to nie mitsumaniak

Sebos - 04-06-2009, 21:16

Hmm czy są jakieś nalepki klubowe na samochody? Bo jeszcze nie doszedłem do tego na forum a widzę, że było coś o tym wspominane wyżej.

Jeśli ktoś zobaczy Mitsu Galanta z lat 90-92 bordowy kolor który jest w stanie blacharskim wzorowo utrzymany i będzie zostawiał za sobą charakterystyczny czarno niebieski dymek i charakterystyczny dźwięk diesla to może być pewien, że to ja :D
W dodatku dodam, że z przodu nie mam znaczka trzech diamentów więc tym bardziej się wyróżnia

RoveR - 04-06-2009, 21:46

piotruswie napisał/a:
a mój kolega widział dziś przed południem gala EA5A
rondo puszkina z przybyszewkiego
rozkraczonego po wypięciu lewego swożnia z wachacza
pamięta tylko że był ciemny i sedan
wielka przykrość dla właściciela
miejmy nadzieję że to nie mitsumaniak

Ano niestety mitsumaniak, a raczej mój brat nim jechał a resztę drogi skończył na lawecie. Wachacz nie doczekał wymiany, :evil: jak na złość nowy od paru dni jest już kupiony i miałem go wymieniać w weekend. Siłą rzeczy jutro muszę go złożyć w jedną całość.

piotruswie - 05-06-2009, 12:06

RoveR napisał/a:

Wachacz nie doczekał wymiany.

pochwal się jeśli wogóle można użyć takiego słowa-
jakiej firmy to był wachacz, ile przejechał, od jak dawna pukał bo to istotne dla innych galowiczów
pozdrawiam i wspóczuje awariiiiiiii

pamar - 07-06-2009, 13:49

Qrde nie miałem czasu napisać wcześniej, junior81 widziany w Gałkówku w sobotę ok 12.30. Adaś, zawróciłem, żeby Cię dogonić ale przejazd zamknęli. Gdzie Ty tam do Koluszek pomykasz?
konwen - 08-06-2009, 22:59

Dziś na parkingu M1 stanołem przed czerwoną cari około 20 ( bez nalepek klubowych) Obszedłem specjalnie dookoła. nie miałem naczym napisać i zarazem zaprosic na forum.
pamar - 10-06-2009, 15:22

Piencu i jego Elka, dzisiaj na dolnej w Bukowcu :wave:
Anonymous - 11-06-2009, 23:01

Ja pamiętam kiedyś zaparkowałem przed sklepem, poszedłem coś kupić nagle do sklepu wbiega dziadek i krzyczy: "kogo to colt stoi przed sklepem, no kogo, kogo?" myślałem że coś się stało i z niepokojem mówię że to mój, na co on: "bardzo ładny, też mam takiego" :)
Anonymous - 14-06-2009, 23:33

w sobotę koło 19-20 na Nawrocie Bordowy Gal sedan, oklejony na łódzkich blachach z numerkiem 567 w środku, wewnątrz para w wieku 20-25 lat, nie poznałem kto, oni nie raczej też nie, bo byłem na niebiesko z głupim napisem na plecach... :salute: :smurf: :twisted:
Chooper - 15-06-2009, 21:57

Czarcik napisał/a:
bo byłem na niebiesko z głupim napisem na plecach... :salute: :smurf: :twisted:

ZWIK :lol: :lol: :lol:

Anonymous - 15-06-2009, 22:14

Chooper napisał/a:
ZWIK :lol: :lol: :lol:

nie... z napisem: "Jeśli możesz to przeczytać to moja dziewczyna spadła z motoru"

:twisted: :twisted: :twisted:

pamar - 17-06-2009, 20:32

Zaprosiłem dzisiaj właściciela, a raczej właścicielkę za pośrednictwem.....e... nie ważne, piękny Lancer GLX błękitny, ciekawe czy do nas zajrzy :roll: