To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Dyskusja nt Karty Klubowe - Laminowane i Plastikowe

Rudy_G - 22-01-2013, 12:26

Firebee napisał/a:
Panowie cierpliwości... Karta Klubowa to tylko dodatek, na który chyba można poczekać. Jesteście MitsuManiakami, macie swój nr Klubowy a to chyba najważniejsze?
No chyba, że najważniejsze dla Was są rabaty...

Całkowicie się z Tobą zgadzam, że to dodatek. Może nie jestem najaktywniejszym klubowiczem, ale zawsze odpowiadam na każde klubowe akcje i biorę udział w nowych projektach. Czy to jest klubowy assistance, pomoc dzieciakom, wpisanie się na mailing czy po prostu opinia na forum. Cieszę się, że pomagam i mogę liczyć na pomoc.
Do tej pory jak potrzebowałem czegoś ze sklepu to prosiłem o pomoc kolegów z klubu o użyczenie karty lub wspólne zakupy. Tylko, że głupio mi ciągać ludzi co 2-miesiące do IC. We wrześniu jakoś sobie poradziłem. W listopadzie też prosiłem o pomoc. Teraz szykuję się do większych zakupów i znowu będę musiał coś wykombinować. Poradzę sobie, jasne, ale było by mi dużo łatwiej gdybym miał kartę w ręku. Tylko tyle.

Firebee - 22-01-2013, 16:53

Widzisz, że jesteśmy tylko ludźmi i nie zawsze jest czas by wszystko tak na szybko zrobić. Mam nadzieję, że wkrótce sytuacja z kartami się wyjaśni.
pozdrawiam

Hubeeert - 14-02-2013, 09:01

tyku nie znam nikogo innego kto oprócz raddexa miałby możliwość i chęć, żeby robić te karty klubowe.
tyku - 14-02-2013, 12:15

Hubeeert, Jeżeli osobiście kogoś nie znasz to rozumiem, ale na forum jest tyle ludzi, a nawet już sprawdzonych i na pewno chętnych do współpracy.
Przykład : http://forum.mitsumaniaki...r=asc&start=285
Nie ma ludzi nie zastąpionych, chyba z tym się zgodzisz :!:

Nie zrozumcie mnie źle, nie mam nic do "raddex" , tyle że nie lubię takiego podejścia do powierzonych zadań. Jeżeli się deklaruję coś robić to wykonuję to najlepiej jak potrafię,a jak nie potrafię lub nie mam czasu to nie ściemniam. :!:

krzychu - 14-02-2013, 12:17

tyku - temat stary jak świat. Patrząc wstecz lepsze jest wrogiem dobrego.
tyku - 14-02-2013, 12:26

krzychu, Czy ja Cię dobrze zrozumiałem?
krzychu napisał/a:
lepsze jest wrogiem dobrego

" nie należy poprawiać, ulepszać rzeczy dobrych, sprawdzonych, sprawnie funkcjonujących"

Jeżeli chodzi o cytat, to nie bardzo rozumiem, jak to się ma do tego co napisałem wcześniej.
Możesz mnie oświecić :!: Proszę :)

krzychu - 14-02-2013, 12:27

tyku - zajmie tym ktoś inny, na chwilę będzie lepiej, a potem znowu ktoś nie będzie miał czasu, ochoty czy ktoś wyjedzie na niego że się ociąga i straci ochotę na dalszą pracę charytatywną...
tyku - 14-02-2013, 12:35

krzychu, I znowu nie bardzo się odnajduję w tym co piszesz.
Przynajmniej próbujesz dać delikatnie do zrozumienia, że jak było tak będzie. :D

Doceniam twoją delikatność :)

Hubeeert - 14-02-2013, 12:49

tyku temat kart jest poza mną. Porozmawiaj z Firebee.
tyku - 14-02-2013, 12:59

Hubeeert, Rozmawiałem. Odesłał mnie do radexa i co dalej?
Dobra, odpuszczam temat w sumie kartę mam, co prawda wygląda jakby miała z 5 lat (porysowana), po drugie z błędem.
Polubiłem to forum, no cóż :cry: Tak jak pisał "krzychu" - jest jak jest, nie trzeba psuć :D

Hubeeert - 14-02-2013, 13:07

tyku napisał/a:
i co dalej?
A co ma być?
Nikt z osób, które robią cokolwiek dla Forum nie robi tego na pełen etat ani nie czerpie z tego korzyści tzw majątkowych.
Wszyscy robimy to dla idei/satysfakcji/wstaw co chcesz.
tyku napisał/a:
Tak jak pisał "krzychu" - jest jak jest, nie trzeba psuć

Jak chcesz nas rozliczać z tego na co poświęcamy swój prywatny czas to pisz na Berdyczów, albo sam weź się i zrób lepiej/pomóż.

tyku - 14-02-2013, 13:22

Hubeeert, Dziękuję. Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło.
Pokierował mnie administrator forum. :shock:

Hubeeert - 14-02-2013, 13:30

tyku nie bardzo rozumiem jakiej odpowiedzi oczekiwałeś.
Narzekać można i jak widzimy dookoła - jest to proste.
Gorzej gdy trzeba coś samemu zaproponować.

Mam zasadę - nie przychodź do mnie żeby powiadomić mnie, że jest problem jeżeli nie masz propozycji jak go rozwiązać. Bo jeżeli nie masz takiej propozycji to jesteś częścią problemu.

tyku - 14-02-2013, 13:59

Hubeeert napisał/a:
Mam zasadę - nie przychodź do mnie żeby powiadomić mnie, że jest problem jeżeli nie masz propozycji jak go rozwiązać. Bo jeżeli nie masz takiej propozycji to jesteś częścią problemu.
- powiem to moim pracownikom, jak nie dostaną wypłaty na czas i przyjdą do mojego biura. :D
Firebee - 15-02-2013, 14:19

tyku - masz możliwość zająć się produkcją kart klubowych?

raddex produkował karty od początku - Karty nie zostaną wycofane. zapytałem go na PW, czy chce dalej produkować karty czy nie.

Moja wizja aktualna na problemy z kartami - likwidacja kart plastikowych - tylko laminowane, jeśli Raddex sie nie będzie wyrabiał - wydłużenie terminu umownego do takiego jaki będzie mu odpowiadał, chyba, że wycofuje się z tego kompletnie - poszukiwania kolejnej osoby chętnej do produkcji.