MitsuManiaki.com - Dyskusja nt Karty Klubowe - Laminowane i Plastikowe
Rudy_G - 22-01-2013, 12:26
Firebee napisał/a: | Panowie cierpliwości... Karta Klubowa to tylko dodatek, na który chyba można poczekać. Jesteście MitsuManiakami, macie swój nr Klubowy a to chyba najważniejsze?
No chyba, że najważniejsze dla Was są rabaty... |
Całkowicie się z Tobą zgadzam, że to dodatek. Może nie jestem najaktywniejszym klubowiczem, ale zawsze odpowiadam na każde klubowe akcje i biorę udział w nowych projektach. Czy to jest klubowy assistance, pomoc dzieciakom, wpisanie się na mailing czy po prostu opinia na forum. Cieszę się, że pomagam i mogę liczyć na pomoc.
Do tej pory jak potrzebowałem czegoś ze sklepu to prosiłem o pomoc kolegów z klubu o użyczenie karty lub wspólne zakupy. Tylko, że głupio mi ciągać ludzi co 2-miesiące do IC. We wrześniu jakoś sobie poradziłem. W listopadzie też prosiłem o pomoc. Teraz szykuję się do większych zakupów i znowu będę musiał coś wykombinować. Poradzę sobie, jasne, ale było by mi dużo łatwiej gdybym miał kartę w ręku. Tylko tyle.
Firebee - 22-01-2013, 16:53
Widzisz, że jesteśmy tylko ludźmi i nie zawsze jest czas by wszystko tak na szybko zrobić. Mam nadzieję, że wkrótce sytuacja z kartami się wyjaśni.
pozdrawiam
Hubeeert - 14-02-2013, 09:01
tyku nie znam nikogo innego kto oprócz raddexa miałby możliwość i chęć, żeby robić te karty klubowe.
tyku - 14-02-2013, 12:15
Hubeeert, Jeżeli osobiście kogoś nie znasz to rozumiem, ale na forum jest tyle ludzi, a nawet już sprawdzonych i na pewno chętnych do współpracy.
Przykład : http://forum.mitsumaniaki...r=asc&start=285
Nie ma ludzi nie zastąpionych, chyba z tym się zgodzisz
Nie zrozumcie mnie źle, nie mam nic do "raddex" , tyle że nie lubię takiego podejścia do powierzonych zadań. Jeżeli się deklaruję coś robić to wykonuję to najlepiej jak potrafię,a jak nie potrafię lub nie mam czasu to nie ściemniam.
krzychu - 14-02-2013, 12:17
tyku - temat stary jak świat. Patrząc wstecz lepsze jest wrogiem dobrego.
tyku - 14-02-2013, 12:26
krzychu, Czy ja Cię dobrze zrozumiałem?
krzychu napisał/a: | lepsze jest wrogiem dobrego |
" nie należy poprawiać, ulepszać rzeczy dobrych, sprawdzonych, sprawnie funkcjonujących"
Jeżeli chodzi o cytat, to nie bardzo rozumiem, jak to się ma do tego co napisałem wcześniej.
Możesz mnie oświecić Proszę
krzychu - 14-02-2013, 12:27
tyku - zajmie tym ktoś inny, na chwilę będzie lepiej, a potem znowu ktoś nie będzie miał czasu, ochoty czy ktoś wyjedzie na niego że się ociąga i straci ochotę na dalszą pracę charytatywną...
tyku - 14-02-2013, 12:35
krzychu, I znowu nie bardzo się odnajduję w tym co piszesz.
Przynajmniej próbujesz dać delikatnie do zrozumienia, że jak było tak będzie.
Doceniam twoją delikatność
Hubeeert - 14-02-2013, 12:49
tyku temat kart jest poza mną. Porozmawiaj z Firebee.
tyku - 14-02-2013, 12:59
Hubeeert, Rozmawiałem. Odesłał mnie do radexa i co dalej?
Dobra, odpuszczam temat w sumie kartę mam, co prawda wygląda jakby miała z 5 lat (porysowana), po drugie z błędem.
Polubiłem to forum, no cóż Tak jak pisał "krzychu" - jest jak jest, nie trzeba psuć
Hubeeert - 14-02-2013, 13:07
tyku napisał/a: | i co dalej? | A co ma być?
Nikt z osób, które robią cokolwiek dla Forum nie robi tego na pełen etat ani nie czerpie z tego korzyści tzw majątkowych.
Wszyscy robimy to dla idei/satysfakcji/wstaw co chcesz.
tyku napisał/a: | Tak jak pisał "krzychu" - jest jak jest, nie trzeba psuć |
Jak chcesz nas rozliczać z tego na co poświęcamy swój prywatny czas to pisz na Berdyczów, albo sam weź się i zrób lepiej/pomóż.
tyku - 14-02-2013, 13:22
Hubeeert, Dziękuję. Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło.
Pokierował mnie administrator forum.
Hubeeert - 14-02-2013, 13:30
tyku nie bardzo rozumiem jakiej odpowiedzi oczekiwałeś.
Narzekać można i jak widzimy dookoła - jest to proste.
Gorzej gdy trzeba coś samemu zaproponować.
Mam zasadę - nie przychodź do mnie żeby powiadomić mnie, że jest problem jeżeli nie masz propozycji jak go rozwiązać. Bo jeżeli nie masz takiej propozycji to jesteś częścią problemu.
tyku - 14-02-2013, 13:59
Hubeeert napisał/a: | Mam zasadę - nie przychodź do mnie żeby powiadomić mnie, że jest problem jeżeli nie masz propozycji jak go rozwiązać. Bo jeżeli nie masz takiej propozycji to jesteś częścią problemu. | - powiem to moim pracownikom, jak nie dostaną wypłaty na czas i przyjdą do mojego biura.
Firebee - 15-02-2013, 14:19
tyku - masz możliwość zająć się produkcją kart klubowych?
raddex produkował karty od początku - Karty nie zostaną wycofane. zapytałem go na PW, czy chce dalej produkować karty czy nie.
Moja wizja aktualna na problemy z kartami - likwidacja kart plastikowych - tylko laminowane, jeśli Raddex sie nie będzie wyrabiał - wydłużenie terminu umownego do takiego jaki będzie mu odpowiadał, chyba, że wycofuje się z tego kompletnie - poszukiwania kolejnej osoby chętnej do produkcji.
|
|
|