Radomskie - ...POMAGAMY SOBIE
sebcio_rdm - 07-03-2016, 10:13
noekeller, niestety chyba będziesz musiał sobie go odpuścić. Samochód technicznie w porządku, tzn. silnik ładnie chodzi odpala bez problemu, ale nie jechałem nim itd.
Minusy są następujące: wnętrze wygląda na więcej niż ma na liczniku, fotele wytarte i to sporo (szczególnie kierowcy). Bardzo podrapane plastiki na desce, tyły foteli, boczki z tyłu samochodu, plastiki bagażniki (chyba psa woził). Na zewnątrz malowany i to chyba cały, nadkola robione (ale słabo bo od wewnątrz nie zabezpieczone, a od zewnątrz nawet bezbarwny spływa - można papierem 60 szlifować) malowany zderzak tył, przedni zderzak do poprawki (zaślepka zderzaka jest w bagażniku ale nie da się zamontować). Błotnik prawy przód w purchlach (tak jakby malowany już był przód). Pod maską w lewym kielichu dziura na palec. A no i pas tylny cały pordzewiały więc pewnie do wymiany. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem.
noekeller - 07-03-2016, 12:10
sebcio_rdm napisał/a: | noekeller, niestety chyba będziesz musiał sobie go odpuścić. Samochód technicznie w porządku, tzn. silnik ładnie chodzi odpala bez problemu, ale nie jechałem nim itd.
Minusy są następujące: wnętrze wygląda na więcej niż ma na liczniku, fotele wytarte i to sporo (szczególnie kierowcy). Bardzo podrapane plastiki na desce, tyły foteli, boczki z tyłu samochodu, plastiki bagażniki (chyba psa woził). Na zewnątrz malowany i to chyba cały, nadkola robione (ale słabo bo od wewnątrz nie zabezpieczone, a od zewnątrz nawet bezbarwny spływa - można papierem 60 szlifować) malowany zderzak tył, przedni zderzak do poprawki (zaślepka zderzaka jest w bagażniku ale nie da się zamontować). Błotnik prawy przód w purchlach (tak jakby malowany już był przód). Pod maską w lewym kielichu dziura na palec. A no i pas tylny cały pordzewiały więc pewnie do wymiany. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem. |
Serdeczne dzięki sebcio_rdm za oględziny! Zatem szkoda moich pieniędzy i nerwów.
Pozdrowienia!!!
sebcio_rdm - 07-03-2016, 20:03
noekeller napisał/a: | Serdeczne dzięki sebcio_rdm za oględziny! Zatem szkoda moich pieniędzy i nerwów.
Pozdrowienia!!! |
Powiem Ci jakby był za 8tys. to by można się zastanowić ale w tej cenie nie jest wart.
Pozdrawiam.
pietja - 09-03-2016, 00:01
Nie krzyczcie... sprzedałem czerwone
sebcio_rdm - 09-03-2016, 07:21
pietja, to teraz możesz sobie konto już wykasować (oczywiście żarcik) A chociaż w dobre ręce poszło? a co z czarnym?
pietja - 09-03-2016, 15:39
A czy w dobre to nie wiem... ale chyba tak
A czarne mam w dalszym ciągu...
savagger995 - 09-03-2016, 19:19
http://olx.pl/oferta/mits...html#13653451e4
Przyznawać się czyj?
gawron - 10-03-2016, 12:49
savagger995 napisał/a: | http://olx.pl/oferta/mitsubishi-galant-CID5-IDeqhFT.html#13653451e4
Przyznawać się czyj? |
Mój:)
mkm - 10-03-2016, 12:59
gawron, a z pojemnością silnika to Ty się czasem nie palnąłeś w ogłoszeniu?
gawron - 10-03-2016, 15:10
mkm napisał/a: | gawron, a z pojemnością silnika to Ty się czasem nie palnąłeś w ogłoszeniu? |
Włąsnie jest dziwna sprawa bo jak biore żęby edytowac to ogłoszenie to pisza ż eto nie moje A jak sie zaloguje i wchodze w nie to wpisane jest poprawnie Nie wiem o co chodzi
mjsystem - 10-03-2016, 15:24
Pojemność 1400, moc 1 kuń mechaniczny
gawron - 10-03-2016, 15:34
mjsystem napisał/a: | Pojemność 1400, moc 1 kuń mechaniczny |
siła spokoju:)
mjsystem - 10-03-2016, 15:41
A jak Ci ten jeden kuń padnie?
gawron - 11-03-2016, 14:14
mjsystem napisał/a: | A jak Ci ten jeden kuń padnie?
Obrazek |
To jeszcze mój osobisty zostanie
mjsystem - 11-03-2016, 14:26
gawron napisał/a: | To jeszcze mój osobisty zostanie |
Nie szkoda Ci go sprzedawać?
|
|
|