To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT VII

Bizi78 - 15-12-2012, 09:43

Bry :D .
tomasek, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
:occasion4: :occasion1: :occasion6: :occasion9: :occasion7: :occasion4:

Andrew - 15-12-2012, 09:50

Dzień dobry.

Tomek wszystkiego najlepszego :partyman: :occasion4: :occasion5: :occasion6: :occasion1:

Jaro1974 - 15-12-2012, 09:53

Tomek mamy brać jakieś zakąski na jutro na spota? :mrgreen: Ewentualnie jakiegoś przenośnego grilla :wink:
Soner - 15-12-2012, 10:29

Dobry dzień, Tomku najlepszego :occasion4: :occasion7: :occasion6: :occasion5: . Kamilu badź jutro na spocie - mam coś do twojego gala.
szuwar - 15-12-2012, 11:42

Siemka :

tomasek, Wszystkiego NAJ !! najszerzej, najszybciej ..... NAJ ..... więcej, szczęśliwiej .... i czego sobie jeszcze dodasz :)

radek79 - 15-12-2012, 15:03

tomek wymarzonego nowego domu i wszystkiego naj naj :wav: :occasion4:
grzesiopol - 15-12-2012, 15:22

Dzień dobry
Tomek :occasion4: :occasion4: :occasion4: :occasion6: :occasion6: :occasion6:
Jaro1974 napisał/a:
Poza tym ja mam lapka asusa właśnie z zainstalowanymi programami i nic się nie dzieje.
może i na twoim sie nie dzieje, ale powiedz z ilu tych zainstalowanych asusowych programów korzystasz. Było zainstalowanych dosłownie 16 programów a zostawiłem tylko 2: do touchpada i sterowanie domyślnymi ustawieniami ekranu. Ale i tak zastanawiam się czy i te są potrzebne.
Po za tym jej laptop pochodził z EuroAgd i był wystawowy, a z tego co widziałem to raczej testowy a nie wystawowym, trochę gierek i programów było wrzuconych, i chyba za mało dokładnie usuniętych. :mrgreen: HDD regenerator pokazał około 21% uszkodzonych sektorów na dysku, można było do serwisu zanieść bo na gwarancji ale sam wiesz czas (mi to zajmie 3 dni a serwisowi 2 tygodnie) to pieniądz no i pewne dane nie koniecznie muszą widzieć inni, zwłaszcza zdjęcia.

Jaro1974 - 15-12-2012, 20:21

Zgadza się Grzesiu, wszystkich się nie wykorzystuje. W Twoim przypadku była podstawa do reklamacji ale tak jak piszesz:
grzesiopol napisał/a:
czas (mi to zajmie 3 dni a serwisowi 2 tygodnie) to pieniądz no i pewne dane nie koniecznie muszą widzieć inni, zwłaszcza zdjęcia.

grzesiopol - 15-12-2012, 20:46

Jaro1974 napisał/a:
Zgadza się Grzesiu, wszystkich się nie wykorzystuje. W Twoim przypadku była podstawa do reklamacji ale tak jak piszesz:
głównie chodziło aby go uruchomić, a jeżeli nie dałoby sie to wtedy zawiozłaby do serwisu. A tak przynajmniej naprawiłem uszkodzone sektory (oni też by to zrobili a dysku by pewnie nie wymienili) i powyrzucałem programy które były zainstalowane nie tylko Asusowe ale i inne. Po prostu zrobiłem porządki. No i założyłem jej nowego użytkownika co by na administratorze nie śmigała. Dodatkowy plus pobawiłem się 64 bitowy Win 7, różni się tylko od 32 bitowej troche innym układem katalogu "Program Files" tu były dwa zwykły i ten dla programów 32 bitowych, ponadto żeby coś uruchomić na użytkowniku jako administrator trzeba mieć jakąś tam kartę. Pewnie jakbym się jeszcze pobawił to dalibyśmy radę. :rolleyes: :rolleyes: :mrgreen: :mrgreen:
Jaro1974 - 15-12-2012, 20:50

Pewnie tak. Jak tam u ciebie sypie śnieg? bo u mnie sypie i to dobrze :D Będzie jutro jazda :mrgreen:
grzesiopol - 15-12-2012, 20:54

Jeszcze niedawno padało, teraz już nie, może jak jutro będzie zbyt zimno lub będzie padało to może sie wyprowadzimy gdzieś pod daszek, może do Olimpu. Ale przecież my sobie radę damy, jak nie jak tak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja spadam bo kurczak z rożna już dochodzi, sprawdzam nowy nabytek więc trzeba będzie znowu coś poczytać :mrgreen: :mrgreen: normalnie alkoholizm :roll:
To do zobaczenia jutro.
Dobranoc

Yoshiko - 15-12-2012, 20:58

Dobry wieczór :)

Tomek, najlepszego :partyman:

:occasion6: :occasion4: :occasion6: :occasion4: :occasion6:

rupert70 - 15-12-2012, 21:06

Cześć wszystkim !

Tomek wszystkiego najlepszego i sto lat panie dzieju :drinkers: :partyman: :wav: :occasion4: :occasion1:

Jaro1974 - 15-12-2012, 21:07

A ja jeszcze posiedzę troszeczkę. A radę sobie damy bez dwóch zdań :mrgreen:
Seichan - 15-12-2012, 22:15

Jutro nasze miejsce spotowe może być zajęte przez choinki ;)