Nasze Miśki - Galancer Evilution i Satarion oraz czarne GTO TT MK3
rosomak1983 - 15-05-2012, 23:49
TommiCrazy napisał/a: | zawieszenie juz i tak kupilem |
moze cos wiecej powiesz, co dokładnie ?
TommiCrazy - 15-05-2012, 23:56
No gwint D2 jest w drodze do polski. Tak ze wreszcie obnize dziada
TommiCrazy - 18-05-2012, 19:09
Z dobrych wiesci takie ze starion jet juz na nowym zawieszeniu ehhh fotki beda potem dzis bylo zakladanie ( niespodziewanie szybko przyszla przesylka, tylny zawias wszedl odrazu a przedni trzeba bylo troche przerabiac i uzyc jakiegos elementu z poprzedniego zawiasu. , zrezzta tak czytalem na necie ze jest konieczne w tym przypadku sam jeszcze na oczy tego niewidzialem
Ehhhhhhh niebede mogl spac wnocy
Jogurt - 18-05-2012, 21:52
TommiCrazy, wracaj z tego zadupia. takie lalki w garażu a Ty je na fotkach oglądasz.
TommiCrazy - 19-05-2012, 11:30
pierwsze fotki auta robione w nocy z telefonu, ale niedlugo beda fotki za dnia z cyfrowki
auto mozna posadzic do samej ziemi, jak i rowniez mozna z niego zrobic wysokie auto off road )))) a jednym pokretlem ( ala imbusowym ) w pare sekund zmienia sie twardosc)
powinno byc super
TommiCrazy - 20-05-2012, 20:31
wczoraj podczas jazd starionem po malopolsce ( na nowym zawieszeniu kompletnie komfort nie istnieje) nastapila awaria elektryki ktora wczesniej juz dawala sie mocno we znaki.
kosta przy ktorej ktos wczesniej juz grzebal , po wplywem czynnikow zewnetrznych kostka ulegla przetopieniu, styki byly skorodowane i voltomierz ogolnie pokazywal niestabilna prace samochodu, wkoncu po usunieciu tej awari podczas jazd, starion pierwszy raz trzymal rowniutko napiecie w kazdych warunkach jazdy
[/URL]
TommiCrazy - 21-05-2012, 04:19
mam dwie kolejne ladne fotki ktore wygrzebalem z karty pamieci, musze wkoncu cos zrobic za dnia
swinks_UK - 21-05-2012, 12:08
Za dnia będzie widać wszystkie niedociagnięcia...
Tomek, twardość damperów ustawiałeś na maxa, czy zostawiłeś tak jak fabrycznie ustawione?
TommiCrazy - 21-05-2012, 13:14
Bylo na maxa twardo, teraz jest rozkrecone na soft dla porownania, roznica jest spora, fajniej sie jezdzi na twardym ale niechce zeby cale auto sie rozlecialo
Zielu - 21-05-2012, 21:58
Tommi, tak szczerze-poleciłbyś komuś taki gwint na ulicę, tj. codzienna jazda po mieście, rzadkie wypady na trasę, tor? Czy tylko i wyłącznie do zastosowań "sportowych"? Zastanawiam się czy taki gwint przykręcony na "soft" daje choć odrobinę komfortu w jeździe codziennej, czy niestety absolutnie się nie nadaje..
Starion po prostu mistrz
TommiCrazy - 22-05-2012, 00:37
komfort opcja jest wmiare wygodna, , ugina sie troche, jazda jest dosc przyjemna ale nie daje poczucia plywania , opcja twarda jest taka ze na kazym nierownym auto cale podbja do gory i jak masz twarty fotek kubelkowy to bedzie bil mocno w plecy, ja zawsze lubilem twarde zawieszenia i moge tak podrozowac,(nasczescie fotele stariona sa super przyjemne) ale jak wjade w koleiny to odrazu jestem najwolniejszy na trasie i robie za soba korek, poporstu niemam sumienia przeleciec tak zeby w aucie cale nadwozie studkalo o nierownosci.
gwint ma zalete ze daje regulacje wysokosci, aktualnie nie moge wjechac na wiekszosc podjazdow w okolicy, gdyz chacze wydechem o pojazdy, auto na pewno pojdzie wyzej, bo do codziennej jazdy sie nie nadaje .
przed zlotami mozna sobie zrobic totalna glebe, ale wymaga to nakladu pracy , gdyz regulacja wysokosci zawiezenie wymaga albo sciagniecia kola, albo podnosnika.
ja nie zaluje, jestem bardzo zadowolony.
TommiCrazy - 22-05-2012, 01:18
szybka foto sesja z dzisiaj, cyklem przed zachodem slonca
londolut - 22-05-2012, 09:13
KOZAK!
Wszyc - 22-05-2012, 09:19
szczerze wolałem go jak stał wyżej ja bym w góre dał do seryjnej wysokości bo zaczął wyglądać jak poduszkowiec
TommiCrazy - 22-05-2012, 09:31
kazdy lubi cos innego, jednym podoba sie wysoko jednym nisko wiedzialem co bedzie bo widzialem takie juz zrobione w stanach czy w australi i takie wlasnie robily wrazenie na mnie, a co do prowadzenia to nie do porownania odczucie na kretych drogach.
|
|
|