Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
Yoshiko - 16-05-2012, 11:09
szuwar napisał/a: | jak będę miał wolny weekend to wdepnę na 26 |
a gdyby wypaliła ta sobota to nie dali byście rady ? W końcu musisz dokończyć rehabilitację nóżki
Olek - 16-05-2012, 11:12
No i wszystko wyjaśnione
Ale to prawda, że wielu osobom nawet na miejscu, w samym Szczecinie, przyjechać się nie chce na spot.
Volve, bardzo możliwe, że będziesz miał nocleg na miejscu O ile Ci koty, odwiedzające Cię w nocy, nie będą przeszkadzały
[ Dodano: 16-05-2012, 11:13 ]
A to która sobota w końcu, ta czy 26.05? Bo teraz to już plany mamy
volve - 16-05-2012, 11:15
Yoshiko napisał/a: | a gdyby wypaliła ta sobota to nie dali byście rady ? |
Myślę, że tą sobotę można zrobić, a np. 26 już tak bardziej oficjalnie, z osobnym tematem Ale i tak musimy czekać na kierownika
[ Dodano: 16-05-2012, 11:17 ]
olekolek21 napisał/a: | Ale to prawda, że wielu osobom nawet na miejscu, w samym Szczecinie, przyjechać się nie chce na spot. |
Wielu ?? Śmiem twierdzić, że większości...
olekolek21 napisał/a: | Volve, bardzo możliwe, że będziesz miał nocleg na miejscu O ile Ci koty, odwiedzające Cię w nocy, nie będą przeszkadzały |
Wiesz, że koty lubię, szczególnie Zarazkę i Nelkę
Yoshiko - 16-05-2012, 11:33
no tak a czy dla wujka Alfreda to trzeba na zachętę deskę i żelazko zabrać
bo jakoś się pojawia ale zdania nie zabiera - mała pokusa, mobilizacja, motywacja, inspiracja i wszystkie inne takie
volve - 16-05-2012, 11:40
W ten weekend ma zlot w Pogorzelicy Ale faktycznie deska i żelazko mogą być potrzebne, aby przyjechał Choć to w sumie nie niedziela
Olek - 16-05-2012, 12:22
Deskę i żelazko możemy zabrać ze sobą
Yoshiko - 16-05-2012, 12:38
olekolek21 napisał/a: | Deskę i żelazko możemy zabrać ze sobą |
żeby tylko wujek zechciał w ogóle koszule zabrać ze sobą
Olek - 16-05-2012, 12:38
Koszule też możemy zabrać Innym niech poprasuje
volve - 16-05-2012, 12:42
To ja zabiorę w takim razie też swoje koszule Jak się rozpędzi ze swoimi to może i nie zauważy paru koszul więcej
JacekeR - 16-05-2012, 13:47
A o co chodzi bo się zagubiłem....robimy spota??
szuwar - 16-05-2012, 13:48
Yoshiko napisał/a: | a gdyby wypaliła ta sobota to nie dali byście rady ? W końcu musisz dokończyć rehabilitację nóżki |
bez różnicy, ale nie obiecuję na 100% bo mamy jechać do Piły w ten weekend, jak nie wypali to przyszły.
volve - 16-05-2012, 13:54
JacekeR napisał/a: | A o co chodzi bo się zagubiłem....robimy spota?? |
Więc po kolei:
1.Na tą sobotę w wątku o Pogorzelicy sugerowałeś coś o zlocie w tą sobotę u Ciebie na działce Także my się już do tego dostosowujemy
2. Myślimy, czy by za tydzień, 26.05 w sobotę nie zrobić bardziej rozgłośnionego spota, nad Miedwiem jak będzie pogoda, a jak nie będzie to w pizzerii czy coś takiego. Zadanie dla Ciebie to znaleźć odpowiednie miejsce nad Miedwiem, zaznaczyć je na mapce i wrzucić tutaj na forum linka
To tak pokrótce. Szczegóły na ostatnich 2-3 stronach
Olek - 16-05-2012, 14:19
Volve, już pewne, nocleg masz zaklepany Masz do wyboru nawet kilka opcji Kot na głowie, kot na nogach, bez kotów
JacekeR - 16-05-2012, 18:21
OK porozglądam się and Miedwiem popytam w knajpach lub w OSIR-ze. nad Miedwiem. Na 26 postaram się coś zasugerować, tylko interesuje mnie liczba chętnych osób, tak mniej więcej.
volve - 16-05-2012, 18:27
JacekeR napisał/a: | OK porozglądam się and Miedwiem popytam w knajpach lub w OSIR-ze. nad Miedwiem. Na 26 postaram się coś zasugerować |
Ok, to nie musi być akurat 26, ważne, żebyśmy trochę ponad tydzień wcześniej ogłosili to na forum.
JacekeR napisał/a: | tylko interesuje mnie liczba chętnych osób, tak mniej więcej. |
Ciężko określić, ogólnie z całej dzisiejszej rozmowy wynika, że chcielibyśmy w miarę możliwości raz na misiąc postarać się jakiegoś takiego spota zrobić.
Ogólnie licz na razie parking na 10-15 aut góra(marzenie na dzień dzisiejszy ), w ładną pogodę miejsce na grilla(grille mamy, byle można było w danym miejscu grillować).
A jak z działeczką w ten weekend ?
|
|
|