To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT

Yoshiko - 16-05-2012, 11:09

szuwar napisał/a:
jak będę miał wolny weekend to wdepnę na 26 :)

a gdyby wypaliła ta sobota to nie dali byście rady ? W końcu musisz dokończyć rehabilitację nóżki :mrgreen:

Olek - 16-05-2012, 11:12

No i wszystko wyjaśnione :twisted:
Ale to prawda, że wielu osobom nawet na miejscu, w samym Szczecinie, przyjechać się nie chce na spot.

Volve, bardzo możliwe, że będziesz miał nocleg na miejscu :P O ile Ci koty, odwiedzające Cię w nocy, nie będą przeszkadzały :twisted:

[ Dodano: 16-05-2012, 11:13 ]
A to która sobota w końcu, ta czy 26.05? Bo teraz to już plany mamy :twisted:

volve - 16-05-2012, 11:15

Yoshiko napisał/a:
a gdyby wypaliła ta sobota to nie dali byście rady ?

Myślę, że tą sobotę można zrobić, a np. 26 już tak bardziej oficjalnie, z osobnym tematem ;) Ale i tak musimy czekać na kierownika :mrgreen:

[ Dodano: 16-05-2012, 11:17 ]
olekolek21 napisał/a:
Ale to prawda, że wielu osobom nawet na miejscu, w samym Szczecinie, przyjechać się nie chce na spot.

Wielu ?? Śmiem twierdzić, że większości... :evil:

olekolek21 napisał/a:
Volve, bardzo możliwe, że będziesz miał nocleg na miejscu :P O ile Ci koty, odwiedzające Cię w nocy, nie będą przeszkadzały

Wiesz, że koty lubię, szczególnie Zarazkę i Nelkę :D

Yoshiko - 16-05-2012, 11:33

no tak a czy dla wujka Alfreda to trzeba na zachętę deskę i żelazko zabrać :?: :mrgreen:
bo jakoś się pojawia ale zdania nie zabiera - mała pokusa, mobilizacja, motywacja, inspiracja i wszystkie inne takie :?: :wink:

volve - 16-05-2012, 11:40

W ten weekend ma zlot w Pogorzelicy ;) Ale faktycznie deska i żelazko mogą być potrzebne, aby przyjechał :D Choć to w sumie nie niedziela :mrgreen:
Olek - 16-05-2012, 12:22

Deskę i żelazko możemy zabrać ze sobą :P
Yoshiko - 16-05-2012, 12:38

olekolek21 napisał/a:
Deskę i żelazko możemy zabrać ze sobą :P

żeby tylko wujek zechciał w ogóle koszule zabrać ze sobą :wink:

Olek - 16-05-2012, 12:38

Koszule też możemy zabrać :P Innym niech poprasuje :P
volve - 16-05-2012, 12:42

To ja zabiorę w takim razie też swoje koszule :mrgreen: :mrgreen: Jak się rozpędzi ze swoimi to może i nie zauważy paru koszul więcej :mrgreen:
JacekeR - 16-05-2012, 13:47

A o co chodzi bo się zagubiłem....robimy spota??
szuwar - 16-05-2012, 13:48

Yoshiko napisał/a:
a gdyby wypaliła ta sobota to nie dali byście rady ? W końcu musisz dokończyć rehabilitację nóżki :mrgreen:

bez różnicy, ale nie obiecuję na 100% bo mamy jechać do Piły w ten weekend, jak nie wypali to przyszły.

volve - 16-05-2012, 13:54

JacekeR napisał/a:
A o co chodzi bo się zagubiłem....robimy spota??

Więc po kolei:

1.Na tą sobotę w wątku o Pogorzelicy sugerowałeś coś o zlocie w tą sobotę u Ciebie na działce ;) Także my się już do tego dostosowujemy :D :P

2. Myślimy, czy by za tydzień, 26.05 w sobotę nie zrobić bardziej rozgłośnionego spota, nad Miedwiem jak będzie pogoda, a jak nie będzie to w pizzerii czy coś takiego. Zadanie dla Ciebie to znaleźć odpowiednie miejsce nad Miedwiem, zaznaczyć je na mapce i wrzucić tutaj na forum linka :mrgreen: :p

To tak pokrótce. Szczegóły na ostatnich 2-3 stronach :mrgreen: :p

Olek - 16-05-2012, 14:19

Volve, już pewne, nocleg masz zaklepany ;) Masz do wyboru nawet kilka opcji :P Kot na głowie, kot na nogach, bez kotów :P
JacekeR - 16-05-2012, 18:21

OK porozglądam się and Miedwiem popytam w knajpach lub w OSIR-ze. nad Miedwiem. Na 26 postaram się coś zasugerować, tylko interesuje mnie liczba chętnych osób, tak mniej więcej.
volve - 16-05-2012, 18:27

JacekeR napisał/a:
OK porozglądam się and Miedwiem popytam w knajpach lub w OSIR-ze. nad Miedwiem. Na 26 postaram się coś zasugerować

Ok, to nie musi być akurat 26, ważne, żebyśmy trochę ponad tydzień wcześniej ogłosili to na forum.

JacekeR napisał/a:
tylko interesuje mnie liczba chętnych osób, tak mniej więcej.

Ciężko określić, ogólnie z całej dzisiejszej rozmowy wynika, że chcielibyśmy w miarę możliwości raz na misiąc postarać się jakiegoś takiego spota zrobić.
Ogólnie licz na razie parking na 10-15 aut góra(marzenie na dzień dzisiejszy :D ), w ładną pogodę miejsce na grilla(grille mamy, byle można było w danym miejscu grillować).

A jak z działeczką w ten weekend ? :mrgreen: