To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

offca - 11-11-2012, 17:35

Jeśli to jest skrzyżowanie, na którym skręca też trabambaj, to kiedyś na pewno było tam pierwszeństwo dla tych "czerwonych" ;)
PABLO998 - 11-11-2012, 17:35

ja bym się upierał przy swoim bo od skrzyżowania Parkowa-Kapitańska jest jeszcze kawałek do skrzyżowania Parkowa-Swarożyca i samochód dojeżdżając ulicą Kapitańską do skrzyżowania Parkowa- Swarożyca jest już na ulicy z pierwszeństwem czyli na Parkowej
Pato89 - 11-11-2012, 17:41

PABLO998 napisał/a:
ja bym się upierał przy swoim bo od skrzyżowania Parkowa-Kapitańska jest jeszcze kawałek do skrzyżowania Parkowa-Swarożyca i samochód dojeżdżając ulicą Kapitańską do skrzyżowania Parkowa- Swarożyca jest już na ulicy z pierwszeństwem czyli na Parkowej

No jak dla mnie to jest to jedno skrzyżowanie i znaki pokazują jasno :P

Niebieska strzałka musi ustąpić czerwonej która zjeżdża z drogi z pierwszeństwem :P

Galancior94 - 11-11-2012, 17:47

Pato89 napisał/a:
PABLO998 napisał/a:

Obrazek
Niebieska strzałka musi ustąpić czerwonej która zjeżdża z drogi z pierwszeństwem :P

Teraz już wszystko jasne (jak dla mnie :D ). Czerwona strzałka ma pierwszeństwo przed niebieską, gdyż zjeżdża ona z drogi z pierwszeństwem. A wiadomo, że ten kto wjeżdża na drogę z pierwszeństwem ten musi ustąpić temu, który zjeżdża z niej ;)

offca - 11-11-2012, 18:02

Galancior jeszcze pamięta teorię :P ciekawe jak długo hahahha
Galancior94 - 11-11-2012, 18:07

offca napisał/a:
Galancior jeszcze pamięta teorię :P ciekawe jak długo hahahha

Rok na pewno, bo jeszcze kat. C w planach na następny rok jest :mrgreen:

Yoshiko - 11-11-2012, 21:57

ale mi się nie chce :|
offca - 11-11-2012, 22:25

Jak sobie pomyślę, że rano trzeba wstać o 6 i wyjść z domu przed 7, to mi się nic nie chce :(
jerzyk1 - 11-11-2012, 22:41

Galancior94 napisał/a:
Pato89 napisał/a:
PABLO998 napisał/a:

Obrazek

Teraz już wszystko jasne (jak dla mnie :D ). Czerwona strzałka ma pierwszeństwo przed niebieską, gdyż zjeżdża ona z drogi z pierwszeństwem. A wiadomo, że ten kto wjeżdża na drogę z pierwszeństwem ten musi ustąpić temu, który zjeżdża z niej ;)

tez wlasnie tak mi sie wydawalo, moglem walic bo to jakis niemiec był :D

Galancior94 - 11-11-2012, 23:13

jerzyk1, Niemiec to i by sie wypłacił :D Tylko szkoda autka ;) Colciną jechałeś ?
jerzyk1 - 11-11-2012, 23:37

niestety tak to sie powstrzymalem :D
chociaz zastanawiam sie ostatnio nad sprzedaza ale szkoda go rozbijac :(

robert78 - 12-11-2012, 05:47

Część wszystkim
Yoshiko - 12-11-2012, 07:48

poniedziałkowe dzień dobry ;)
JacekeR - 12-11-2012, 07:50

Dzień dobry, a co szefowa tak z rana do tyry. Spotkano na drodze :)
FTOrek - 12-11-2012, 07:51

Dzień dobry.