Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
stary alfer - 12-11-2012, 07:51
Heloł.
Wczoraj się dowiedziałem, że zamiast jednego wesela we wrześniu przyszłego roku mam dwa (07.09 i 14.09), więc ani Zlotu ani wrześniowej Banderozy nie planuję.
Oba wesela to b. bliska rodzina.
Tyle ogłoszeń parafialnych
Yoshiko - 12-11-2012, 07:52
| Cytat: | JacekeR dziś na rondzie przy Pl Wolności |
| JacekeR napisał/a: | Spotkano na drodze |
| JacekeR napisał/a: | | szefowa tak z rana do tyry | zgadza się
tak się zastanawiam ja zdążyłam a ty ile spóźnienia zaliczyłeś
[ Dodano: 12-11-2012, 07:55 ]
| stary alfer napisał/a: | | więc ani Zlotu ani wrześniowej Banderozy nie planuję. | a ty Marcin nie wciskaj kitu
zawsze coś jak nie koszule to wesele i tak w kółko bardziej te koszule
ale rozumiem że na majową Banderozę robicie sobie bardzo długi weeekend
[ Dodano: 12-11-2012, 07:57 ]
Wiatj FTOrek w poniedziałek
volve - 12-11-2012, 08:01
Witam!
| stary alfer napisał/a: | | więc ani Zlotu |
Spoko, patrząc w którą stronę idą plany zlotowe, to ja raczej też odpadam. Bo średnio widzi mi się jechać ponad 600 km i spać później pod namiotem...
| stary alfer napisał/a: | | ani wrześniowej Banderozy |
Może ewentualnie jeśli nie będzie normalnego zlotu ogólnopolskiego, to zrobimy banderozę koniec sierpnia/początek września...zobaczymy, na majówce się obgada
Yoshiko - 12-11-2012, 08:09
| volve napisał/a: | | Bo średnio widzi mi się jechać ponad 600 km i spać później pod namiotem... | też sobie nie wyobrażam żeby mój pies spał pod namiotem
| volve napisał/a: | | jeśli nie będzie normalnego zlotu ogólnopolskiego, to zrobimy banderozę koniec sierpnia/początek września | taka tygodniowa w sierpniu znaczy pod koniec sierpnia tak jak ogólnopolski i to by było najfajniej
stary alfer - 12-11-2012, 08:10
| Yoshiko napisał/a: | zawsze coś |
Powiem szczerbato Yoszka, że jestem grubo zniesmaczony tegoroczną dyskusją i jak pragnę zdrowia chciałem jechać do tej Fregaty, ale po tym co się stało już mi się nie chce. Tyle marudzenia ile przewinęło się w temacie jeszcze nie było. Żenująco się momentami robiło.
| Yoshiko napisał/a: | | ale rozumiem że na majową Banderozę robicie sobie bardzo długi weeekend |
Ja już nie jestem tak młody jak Tomek i Banderas, więc całego tygodnia moją wątroba nie wytrzyma Najbezpieczniej dla własnego zdrowia być tam 3 dni
Z resztą jeszcze nie ogarniałem tematu w tej kwestii, ale akurat planujemy urlopy, więc zaraz naniosę ten termin
| volve napisał/a: | Może ewentualnie jeśli nie będzie normalnego zlotu ogólnopolskiego, to zrobimy banderozę koniec sierpnia/początek września...zobaczymy, na majówce się obgada |
Czyli trzeba będzie wziąć nisko oprocentowaną pożyczkę w Providencie...
Yoshiko - 12-11-2012, 08:33
| stary alfer napisał/a: | | Powiem szczerbato Yoszka | buahahaha dobre
| stary alfer napisał/a: | | jestem grubo zniesmaczony tegoroczną dyskusją | będą namioty
| stary alfer napisał/a: | | Żenująco się momentami robiło. | a mi się wydaje że tak jest cały czas
| stary alfer napisał/a: | Czyli trzeba będzie wziąć nisko oprocentowaną pożyczkę w Providencie... | spłata rozłożona na raty - co tydzień
i9i - 12-11-2012, 08:45
| Yoshiko napisał/a: | będą namioty |
obok nich wymioty a może trochę dalej, ja sie kimnę w aucie bo po co się o patyki potykać | stary alfer napisał/a: | | i jak pragnę zdrowia chciałem jechać do tej Fregaty, |
Ja juz nawet urlop zaklepałem :/
A tak w ogóle Dzień Dobry
Yoshiko - 12-11-2012, 08:58
| i9i napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
będą namioty
obok nich wymioty | taaaa a | i9i napisał/a: | | trochę dalej | to będą same | i9i napisał/a: | | Ja juz nawet urlop zaklepałem :/ | i9i kurka wszyscy mieliśmy plany które powoli jak mgła gdzieś się rozpływają
| i9i napisał/a: | | A tak w ogóle Dzień Dobry | no właśnie hejka
volve - 12-11-2012, 09:12
| i9i napisał/a: | Ja juz nawet urlop zaklepałem :/
|
Nic straconego, będziemy kombinować z Banderozą, więc przy okazji zapraszamy
| stary alfer napisał/a: | | Tyle marudzenia ile przewinęło się w temacie jeszcze nie było. Żenująco się momentami robiło. |
Wiesz, w pewnym sensie to już jak planowaliśmy zrobić ogólnopolski u Banderasa, to zaczynały się narzekania(i to nie od nas). Także nie byłem zdziwiony, że tak samo dzieje się w przypadku Łeby...
Seichan - 12-11-2012, 11:10
Dzień dobry
r@f@l - 12-11-2012, 17:06
Witajcie,
niestety ostatnie tygodnie były bardzo niedobre... jeżeli chodzi o 3 diamenty które miałem w domu... ojca colt dalej nie sprawny, a mój pali jak smok i do tego " nie jedzie" tak jak powinien... ogólnie masakra.
Skończyło sie tym że ojciec zmuszony był kupić Golfa 3, a ja przesiadłem sie do Mercedesa...
kocham Japończyki ale za pieniądze które chciałem wydać nie znalazłem tego co by mi się podobało i było w stanie który by sprawił że nie musiał bym w niego włożyć drugie tyle...
oczywiście sercem dalej jestem Mitsumaniakiem i dalej będę chorował na jakieś 3 diamenty
Galancior94 - 12-11-2012, 17:25
Wie ktoś gdzie montują w Stargardzie instalacje gazową STAG ? No chyba, że ktoś zna bardzo dobry warsztat który montuje STAG w Szczecinie to wtedy bym się tam orientował Z góry dzięki
volve - 12-11-2012, 19:35
odezwij się do wookasha83, on poda Ci namiary do naszego gazownika (ten, co był Legnumem na Kluczewie )
Galancior94 - 12-11-2012, 20:16
volve, ok, dzięki Już piszę
oczaroVana - 12-11-2012, 22:04
Dobry wieczór wszystkim!
|
|
|