Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
Uwex - 17-06-2013, 22:33
sveno napisał/a: | profesorowie na AGHu są nienormalni |
powinieneś dodać, że tylko niektórzy ! I na każdej szanującej się uczelni tacy się znajdą
I tak masz szczęście, że Ci się trafił tylko jeden
Hubeeert - 17-06-2013, 22:40
A jak pójdziesz przed magisterką to jego kumple Cię wykończą...
JCH - 18-06-2013, 12:39
Poczytajcie - ludzie to jednak idioci
Cytat:
- Uważałem, że to była okazja. Przecież nikogo nie okradłem, tylko bank. Gotówkę dawał mi automat, nie zabrałem jej człowiekowi....
- Zapomniałem o wszystkim do czasu, gdy wybierając się na ryby, znalazłem w szafie ok. 12 tys. zł.
Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,8764...T#ixzz2WYyNiHhe
DJwiewiórka - 18-06-2013, 12:42
Ja pierniczę
A ja starałam się za wszelką cenę oddać właścicielowi telefon komórkowy znaleziony pod ławką w parku.
sveno - 18-06-2013, 12:48
Uwex napisał/a: | I tak masz szczęście, że Ci się trafił tylko jeden | jeden tak ekstremalny podobnych było więcej...
Hubeeert napisał/a: | Nadgorliwość gorsza niż faszyzm.
Jakby przyjął w połowie semestru to by się okazało, że jest niepotrzebny. | powiedział co wiedział, u innych prowadzących te zajęcia potrafią się kończyć na poczatku maja (projekt przyjęty, kolokwia pozaliczane, student się postarał to ma z głowy) ja chciałem tylko 3 tygodnie wcześniej miec to z głowy, to nie jest żaden rekord.
tomek84 napisał/a: | sveno, mówisz tak jakbyś pierwszy rok studiował
takich historii (moich i nie moich) mogę przytoczyć kilka | podchodziłem z dystansem do tych historii, bo były bardzo abstrakcyjne, póki sam jednej nie doświadczyłem.
tomek84 napisał/a: | a co chcesz tym osiągnąć?
bo żebyś sobie nie zaszkodził | racja...
JCH - 18-06-2013, 12:50
sveno, popraw cytowanie bo tego: sveno napisał/a: | JCH napisał/a:
I tak masz szczęście, że Ci się trafił tylko jeden | nie pisałem ja
Uwex - 18-06-2013, 14:42
JCH napisał/a: | sveno, popraw cytowanie bo tego: "....." nie pisałem ja |
spoko- tantiem bym się nie domagał
inq - 18-06-2013, 20:31
Uwex napisał/a: | na każdej szanującej się uczelni tacy się znajdą |
Wprawdzie to nie była uczelnia, a szkoła średnia, ale historia podobna. Pani od historii (w Technikum Elektronicznym) za sprawdziany wystawiała mi najwyżej dwa. W końcu zacząłem pisać słowo w słowo z książki - po porównaniu sprawdzianu nauczycielka stwierdziła, że w książkach głupoty piszą. Na następnym sprawdzianie nie podpisałem kartki i dostałem 4. Oparło się o dyrekcję, ale na maturalnym i tak chyba 3 mam
koszmarek - 18-06-2013, 22:53
że moje nowe hobby zaczyna mieć sens i nawet całkiem nieźle wychodzi
Tomek - 19-06-2013, 08:30
sveno napisał/a: |
podchodziłem z dystansem do tych historii, bo były bardzo abstrakcyjne, póki sam jednej nie doświadczyłem. |
mi najbardziej się podobało jak zrobiłem projekt na 3 roku, dostałem 3.0 (bardziej wychodzone i wymarudzone)
na 5 roku mieliśmy inny przedmiot, trzeba było zrobić projekt,
tym razem był to projekt grupowy (na 4 osoby) także i wymagania wyższe,
a że akurat temat się zgadzał, to wziąłem ten mój stary projekt, tylko mieliśmy go udoskonalić
ale wiecie jak jest, zeszło nam i oddaliśmy ten projekt z jedną tylko zmianą (po latach okazało się, że rozwinięcie jednego skrótu było błędne) i dostaliśmy bez proszenia 4.5
jacek11 - 19-06-2013, 17:02
A mnie ta historia się kojarzy z czyszczeniem broni wiem,że to dziwne porównanie,ale jednak jest pewne podobieństwo.czyszcząc broń po strzelaniu,i oddając ją do magazynu przed czasem,kapralina zawsze znalazł jakieś niedoczyszczone miejsce oddając ją w określonym czasie,nigdy nie było takiego problemu
fergul11 - 19-06-2013, 17:47
...po prostu, nigdy nie bądź pierwszy albo ostatni, bądź po środku czyli nijaki .
Takie podejście to z poprzedniego systemu i na takich wzorca wychowali się dzisiejsi ..... .
Jak mówił klasyk "Niegdyś młodzi gniewni , a dzisiaj starzy wkurwieni " (pisownia oryginalna).
koszmarek napisał/a: | hobby zaczyna mieć sens i nawet całkiem nieźle wychodzi | robisz na drutach , szydełkujesz "koszmarne" sweterki
volve - 19-06-2013, 17:56
...że już mam dość jeżdżenia po naszych ulicach...3 rok posiadania Cari i 4 kolizja nie z mojej winy (tym razem niewielka)...
Yoshiko - 19-06-2013, 19:43
volve napisał/a: |
...że już mam dość jeżdżenia po naszych ulicach...3 rok posiadania Cari i 4 kolizja nie z mojej winy (tym razem niewielka)... | to wszystko przez tych rowerzystów
Marcino - 19-06-2013, 23:37
że letni sezon z basenm w ogrodzi dziś rozpoczęty - słoneczko nagrzało wodę do 28stC
|
|
|