To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

Uwex - 17-06-2013, 22:33

sveno napisał/a:
profesorowie na AGHu są nienormalni

powinieneś dodać, że tylko niektórzy ! I na każdej szanującej się uczelni tacy się znajdą :lol:
I tak masz szczęście, że Ci się trafił tylko jeden :P

Hubeeert - 17-06-2013, 22:40

A jak pójdziesz przed magisterką to jego kumple Cię wykończą...
JCH - 18-06-2013, 12:39

Poczytajcie - ludzie to jednak idioci :lol:

Cytat:
- Uważałem, że to była okazja. Przecież nikogo nie okradłem, tylko bank. Gotówkę dawał mi automat, nie zabrałem jej człowiekowi....

- Zapomniałem o wszystkim do czasu, gdy wybierając się na ryby, znalazłem w szafie ok. 12 tys. zł.

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,8764...T#ixzz2WYyNiHhe

DJwiewiórka - 18-06-2013, 12:42

Ja pierniczę :evil:
A ja starałam się za wszelką cenę oddać właścicielowi telefon komórkowy znaleziony pod ławką w parku.

sveno - 18-06-2013, 12:48

Uwex napisał/a:
jeden tak ekstremalny :) podobnych było więcej...

Hubeeert napisał/a:
Nadgorliwość gorsza niż faszyzm.
Jakby przyjął w połowie semestru to by się okazało, że jest niepotrzebny.
powiedział co wiedział, u innych prowadzących te zajęcia potrafią się kończyć na poczatku maja (projekt przyjęty, kolokwia pozaliczane, student się postarał to ma z głowy) ja chciałem tylko 3 tygodnie wcześniej miec to z głowy, to nie jest żaden rekord.

tomek84 napisał/a:
sveno, mówisz tak jakbyś pierwszy rok studiował
takich historii (moich i nie moich) mogę przytoczyć kilka
podchodziłem z dystansem do tych historii, bo były bardzo abstrakcyjne, póki sam jednej nie doświadczyłem.

tomek84 napisał/a:
a co chcesz tym osiągnąć?
bo żebyś sobie nie zaszkodził
racja...
JCH - 18-06-2013, 12:50

sveno, popraw cytowanie bo tego:
sveno napisał/a:
JCH napisał/a:
nie pisałem ja :)
Uwex - 18-06-2013, 14:42

JCH napisał/a:
sveno, popraw cytowanie bo tego: "....." nie pisałem ja :)

spoko- tantiem bym się nie domagał :P

inq - 18-06-2013, 20:31

Uwex napisał/a:
na każdej szanującej się uczelni tacy się znajdą

Wprawdzie to nie była uczelnia, a szkoła średnia, ale historia podobna. Pani od historii (w Technikum Elektronicznym) za sprawdziany wystawiała mi najwyżej dwa. W końcu zacząłem pisać słowo w słowo z książki - po porównaniu sprawdzianu nauczycielka stwierdziła, że w książkach głupoty piszą. Na następnym sprawdzianie nie podpisałem kartki i dostałem 4. Oparło się o dyrekcję, ale na maturalnym i tak chyba 3 mam :wink:

koszmarek - 18-06-2013, 22:53

że moje nowe hobby zaczyna mieć sens i nawet całkiem nieźle wychodzi :)
Tomek - 19-06-2013, 08:30

sveno napisał/a:

podchodziłem z dystansem do tych historii, bo były bardzo abstrakcyjne, póki sam jednej nie doświadczyłem.

mi najbardziej się podobało jak zrobiłem projekt na 3 roku, dostałem 3.0 (bardziej wychodzone i wymarudzone)
na 5 roku mieliśmy inny przedmiot, trzeba było zrobić projekt,
tym razem był to projekt grupowy (na 4 osoby) także i wymagania wyższe,

a że akurat temat się zgadzał, to wziąłem ten mój stary projekt, tylko mieliśmy go udoskonalić
ale wiecie jak jest, zeszło nam :lol: i oddaliśmy ten projekt z jedną tylko zmianą (po latach okazało się, że rozwinięcie jednego skrótu było błędne) i dostaliśmy bez proszenia 4.5

jacek11 - 19-06-2013, 17:02

A mnie ta historia się kojarzy z czyszczeniem broni :wink: wiem,że to dziwne porównanie,ale jednak jest pewne podobieństwo.czyszcząc broń po strzelaniu,i oddając ją do magazynu przed czasem,kapralina zawsze znalazł jakieś niedoczyszczone miejsce :mrgreen: oddając ją w określonym czasie,nigdy nie było takiego problemu :wink:
fergul11 - 19-06-2013, 17:47

...po prostu, nigdy nie bądź pierwszy albo ostatni, bądź po środku czyli nijaki .
Takie podejście to z poprzedniego systemu i na takich wzorca wychowali się dzisiejsi ..... :roll: .
Jak mówił klasyk "Niegdyś młodzi gniewni , a dzisiaj starzy wkurwieni " (pisownia oryginalna). :mrgreen:
koszmarek napisał/a:
hobby zaczyna mieć sens i nawet całkiem nieźle wychodzi
robisz na drutach , szydełkujesz "koszmarne" sweterki :mrgreen: :mrgreen: :?:
volve - 19-06-2013, 17:56

...że już mam dość jeżdżenia po naszych ulicach...3 rok posiadania Cari i 4 kolizja nie z mojej winy (tym razem niewielka)...
Yoshiko - 19-06-2013, 19:43

volve napisał/a:

...że już mam dość jeżdżenia po naszych ulicach...3 rok posiadania Cari i 4 kolizja nie z mojej winy (tym razem niewielka)...
to wszystko przez tych rowerzystów :mrgreen:
Marcino - 19-06-2013, 23:37

że letni sezon z basenm w ogrodzi dziś rozpoczęty - słoneczko nagrzało wodę do 28stC