Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
koszmarek - 02-03-2009, 09:08
cns80 napisał/a: | Takie życie |
i to boli najbardziej.. Jak nie znajde nic lepszego to albo poczekam, albo nie wiem co.. :/
cns80 napisał/a: | Własnie sobie policzyłem że za pisanie na forum dostaję ok. 12 zł/h |
szczęściarz
cns80 - 02-03-2009, 09:12
koszmarek napisał/a: | szczęściarz | W marcu ma być podwyżka 5% czyli kolejne 60gr za spędzanie czasu w Waszym przemiłym towarzystwie
stary alfer - 02-03-2009, 09:19
koszmarek napisał/a: | cns80 napisał/a:
Własnie sobie policzyłem że za pisanie na forum dostaję ok. 12 zł/h |
Czyli jednak Moderatorzy dostają szmalec za wykonywaną tutaj pracę
A na poważnie to ja też powinienem policzyć...
pawliku - 02-03-2009, 09:24
stary alfer napisał/a: |
Czyli jednak Moderatorzy dostają szmalec za wykonywaną tutaj pracę
A na poważnie to ja też powinienem policzyć... | a ciekawe co ja dostane za siedzenie w szkole na informatyce
Krzyzak - 02-03-2009, 09:25
... wczoraj pojechalem w koncu na koniki - czyli lezalem w aucie z otwarta szyba i zamknietymi oczami opalajac sie w pieknym sloncu a Baska jezdzila na klaczy
cns80 - 02-03-2009, 09:31
stary alfer napisał/a: | Czyli jednak Moderatorzy dostają szmalec za wykonywaną tutaj pracę | Ciiii ! Bo się wyda
pawliku napisał/a: | a ciekawe co ja dostane za siedzenie w szkole na informatyce | Pałkę jak nie będziesz słuchał nauczyciela
Krzyzak napisał/a: | wczoraj pojechalem w koncu na koniki - czyli lezalem w aucie z otwarta szyba i zamknietymi oczami opalajac sie w pieknym sloncu a Baska jezdzila na klaczy | Faktycznie fajnie A czemu nie jeździsz Darku ? To naprawdę przyjemne (jak już odwłok przestanie boleć)
Morfi - 02-03-2009, 10:52
koszmarek, a co z opiekunka tzw niania w Słyszałem o stawkach w Warszawie. w okolicach 500-600 zł za weekend minimum.
Ja to chyba jestem z tych nielicznych szczęsliwców pracujacych w zawodzie i lubiacych to co robią.
koszmarek, a tak wogóle nie chciałem miec takich problemów jak Ty i dlatego wybrałem studia zaoczne pomimo ze na dziennych byłem prawie rok
Czasem nie wazna płaca a warunki tej pracy.
koszmarek - 02-03-2009, 12:55
Morfi napisał/a: | i dlatego wybrałem studia zaoczne pomimo ze na dziennych byłem prawie rok |
chciałam zaoczne, ale tatuś stwierdził ,ze na pewno wie lepiej :/
misiek-misiek - 02-03-2009, 14:16
A ja tam przerwę to pasmo niepowodzeń pracowniczych, dzisiaj było u mnie 25,3 stopnia w słońcu
Normalnie wiosna..... ach
Anonymous - 02-03-2009, 15:10
Niestety u mnie zanotowałem nad ranem -2 stopnie, teraz cieplej, ale bez rewelacji i 100% zachmurzeniem - słońca nie widać, może zgasło
siwek - 02-03-2009, 18:31
że za dużo wszyscu piszecie
wracam po pracy, odpalam forum i co?
...640 postów do przeczytania
Grześku - 02-03-2009, 19:55
pawela napisał/a: | gdzie wiosna? |
Na świętego Grzegorza idzie zima do morza (12.III) - dzwoniłem do patrona, wszystko pod kontrolą
misiek-misiek - 02-03-2009, 20:55
Cytat: | Na świętego Grzegorza idzie zima do morza (12.III) - dzwoniłem do patrona, wszystko pod kontrolą |
Kurcze, zapomniałem sprawdzić jaka pogoda była w Macieja (24.II) i nie wiem czy zimę stracił czy ją wzbogacił
Ja tylko do brata z życzeniami dzwoniłem
ale pogody nie przepowiedział
karol - 02-03-2009, 23:25
A ja wlasnie jestem po 50 minutowym tescie nowego radyjka
Chyba jest dobrze,bo jak dojechalem do pracy,to jeszcze pare min. dudnilo mi w
uszach
Grześku - 03-03-2009, 00:04
karol napisał/a: | Chyba jest dobrze,bo jak dojechalem do pracy,to jeszcze pare min. dudnilo mi w uszach |
to raczej niedobrze jak dudni, powinno dźwiękami masować uszy i duszę
... że właśnie umyłem samochód i jak jutro (tzn dziś ) nie będzie padało to będzie cud. Z moim szczęściem zawsze po umyciu auta pada deszcz/śnieg/deszcz ze śniegiem. Tylko grad mi się nie przytrafił.
Na razie nie....
|
|
|