To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

Seichan - 13-11-2012, 09:01

Nie ma sprawy :mrgreen:
Po to tu jestem ;)

mlodam - 13-11-2012, 10:44

Yoshiko napisał/a:
hejka MM :)

ja już po wizycie w Tesco :D

tez zaliczylam rano w drodze powrotnej z ZST :D

[ Dodano: 13-11-2012, 10:47 ]
Aaaa i dzien dobry bo sie chyba jeszcze nie przywitalam z rana
;P

volve - 13-11-2012, 12:06

emada podała fajny pomysł na zlot. Zapewne na ogólnopolski nie przejdzie(bo już się ludzie zaangażowali w akademiki). Jednak może w przyszłości, jeśli więcej osób z Poznania by się zgłosiło(a nie tylko Wojtek i Krystian) to byśmy pomyśleli również o takim miejscu na międzyregionalny zlot ;) Oczywiście poza Banderozą, bo to już tradycja :mrgreen:
Galancior94 - 13-11-2012, 14:19

Dzień dobry ;)
Po waszych postach wnioskuje, że Zlot Ogólnopolski ma się odbyć w Krakowie w akademiku, tak ? Jeśli tak to odpada ;) Za daleko :P

Yoshiko - 13-11-2012, 14:54

Galancior94 napisał/a:
że Zlot Ogólnopolski ma się odbyć w Krakowie w akademiku, tak

taaaaaa na razie tak :|
Galancior94 napisał/a:
Jeśli tak to odpada ;) Za daleko :P

a tam za daleko :wink: ja wciąż powtarzam, że zlot jak jest daleko to można połączyć z urlopem
a że my w zasadzie wszędzie mamy daleko :wink: to nie mamy innego wyjścia :badgrin:

ale urlop w bloku :roll: i jeszcze mam komuś niemałego psa podrzucić do opieki :doubt:

[ Dodano: 13-11-2012, 14:56 ]
volve napisał/a:
może w przyszłości, jeśli więcej osób z Poznania by się zgłosiło(a nie tylko Wojtek i Krystian) to byśmy pomyśleli również o takim miejscu na międzyregionalny zlot ;) Oczywiście poza Banderozą, bo to już tradycja :mrgreen:
i to jest pomysł na 6 +
Galancior94 - 13-11-2012, 15:24

Yoshiko napisał/a:

Galancior94 napisał/a:
Jeśli tak to odpada ;) Za daleko :P

a tam za daleko :wink: ja wciąż powtarzam, że zlot jak jest daleko to można połączyć z urlopem
a że my w zasadzie wszędzie mamy daleko :wink: to nie mamy innego wyjścia :badgrin:

ale urlop w bloku :roll: i jeszcze mam komuś niemałego psa podrzucić do opieki :doubt

Do Fregaty w Łebie by było blisko ;) A ze zwierzakiem nie mam problemu bo mam tylko świnke morską :D No jeszcze co innego jakby pare osób jechało i wtedy kolumną to już lepiej ;) Że w akademiku to też bardzo duży minus :| Zobaczymy, może będą kolejne pomysły, np. gdzieś na Podkarpaciu to tam bym się z chęcią wybrał :D Kraków mnie nie kręci :P

stary alfer - 13-11-2012, 16:32

volve napisał/a:
emada podała fajny pomysł na zlot

Daj linka gdzie to jest, bo nie widzę.

Poczytam sobie.

Z ciekawości :P

volve - 13-11-2012, 17:20

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=76567

http://www.kormoran-niesulice.pl/

stary alfer - 13-11-2012, 17:22

Kormorana od dawna forsuje Aga.
volve - 13-11-2012, 18:01

ja jestem ogólnie za, nie jest to przynajmniej żadne duże miasto...no i fakt, że dojazd przy dobrym wietrze zajmie około 1h:30min :mrgreen:
Galancior94 - 13-11-2012, 19:36

volve napisał/a:
ja jestem ogólnie za, nie jest to przynajmniej żadne duże miasto...no i fakt, że dojazd przy dobrym wietrze zajmie około 1h:30min :mrgreen:

Jak sie postarają z S3 to szybko się tam znajdziemy :D :D

Krystian99 - 13-11-2012, 21:30

Dobry wieczór ;)
volve, ta opcja ze spocikiem w kormoranie to już mi się podoba "Lubię to" a ogólnopolski w Krakowie to też zbytnio mi się nie uśmiecha :|

offca - 13-11-2012, 21:39

Mi również nie uśmiecha się jechać do Krakowa na zlot, który odbędzie się na terenie kampusu z noclegiem w akademiku. Blok mam na co dzień, tyle, że bez windy :P

A opis boksów (tak to się w szczecińskich akademikach nazywa :P ), że są jak apartamenty, to mnie powalił :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Yoshiko - 13-11-2012, 22:24

volve napisał/a:
ja jestem ogólnie za, nie jest to przynajmniej żadne duże miast
Krystian99 napisał/a:
opcja ze spocikiem w kormoranie to już mi się podoba "Lubię to"

to może byśmy ogarnęli tydzień w sierpniu jak jest wolne 15-tego i zrobili sobie długi weekend w Kormoranie ????

JacekeR - 13-11-2012, 22:26

volve napisał/a:
ja jestem ogólnie za, nie jest to przynajmniej żadne duże miasto...no i fakt, że dojazd przy dobrym wietrze zajmie około 1h:30min

Ja też ZA

[ Dodano: 13-11-2012, 22:27 ]
Yoshiko napisał/a:
o może byśmy ogarnęli tydzień w sierpniu jak jest wolne 15-tego i zrobili sobie długi weekend w Kormoranie ????

Of course...