To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum

wojtas - 03-08-2012, 09:22

Witamy :wave:
matraks - 04-08-2012, 03:36

Witam
juz jakis czas temu zarejestrowalem sie na Forum ale nie przywitalem sie z Wami jeszcze. Nieokrzesaniec ze mnie :wink: Moje przygoda z Mitsubishi zaczela sie na dobre dopiero po przeprowadzce do Chicago. W styczniu 2008 roku kupilismy Lancera z 2002 roku. Mial przebieg wtedy ok 130tys. km. Mielismy go do lipca 2012 :) Przejechalismy nim 110 tys. km. Praktycznie bezawaryjnie. Kilka drobnych usterek sie trafilo, ale glownie mozna przyjac to za czasci eksploatacyjne: alternator, sonda lambda, zerwany pasek alternatora, cewka zaplonowa. Reszta to juz tylko swiece, opony, hamulce, olej i paliwo 8) . Oddalismy go w rozliczeniu za Mitsubishi Endeavor'a 2007r. Mam nadzieje, ze spisze sie tak samo dobrze jak Lancer. Pozdrawiam wszystkim Mitsumaniakow.

dmiras - 08-08-2012, 01:34

Witam wszystkich po raz pierwszy. Wpisuję się, choć nie posiadam jeszcze Mitsubichi, jednak "zachorowałem" na ASXa i chyba jest to choroba nieuleczalna :D
Mythicus - 09-08-2012, 10:08

Witam,
jestem Sławek i mam nadzieję,że dobrze będzie nam się razem korzystało z forum :)

StarSpace - 09-08-2012, 11:23

Witam wszystkich :)

Zakupiłem niedawno Space Stara 2002 1.9 did po lifcie :) Kolor hmm..morski ? :)
To moje drugie Mitsubishi, poprzednio miałem Lancera 92 C64 1.8 Diesel, bordowy mettalic, który niestety z czasem stał się rudym matowym... :( :( :( jakby go rdza nie zjadła jeździłbym nim do dziś. Pomimo, że pracuję przy Fordach wróciłem do lepszej marki i nie żałuję :mrgreen: :biggrin: :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich Mitsu na forum i na drodze :D

mart_gdi - 09-08-2012, 12:13

rychuuu napisał/a:
Jako, że ludzie mrugają mi światłami i machają na ulicy to wypada zarejestrować się na forum i przywitać :mrgreen: Cześć :)

Tak już jest w tej Naszej społeczności . My się kochamy i na drodze pozdrawiamy :wink:

Witam Wszystkich new, miłośników i posiadaczy trzech diamentów

m6riano - 13-08-2012, 03:45

StarSpace, witamy i zapraszamy na spoty,zloty, itd.
ps. spot mazowiecki niestety przegapiłeś-był dziś(znaczy już wczoraj;-)

Tank82 - 14-08-2012, 13:08

witam wszystkich forumowiczów :)
misiek-ol - 19-08-2012, 14:29

witam mam na imie Mariusz. Poprzednie moje auto to nissan primera gt Przygodę z mitsu zaczynam od galanta i juz mam z nim spore problemy (mam nadzieję że grupa warmińsko-mazurska pomorze ) :) Pozdrawiam
Wojti75 - 20-08-2012, 12:07

Witam wszystkich ! Jestem juz drugi raz na forum po dwóch latach nieobecności - postaram się byc pomocny i sam prosić o porady.

Pozdrawiam,
Wojtek
Mitsubishi Lancer 1,6 Ivite Kombi 2006.

greengo13 - 20-08-2012, 13:18

Hej, jestem najnowszym mitsumaniakiem
a to za sprawą Galanta 2.5 V6 NT
:arrow: Tak słowo ciałem się stało :!:

lplaskota - 20-08-2012, 13:31

Witam Mitsumianiacy. Jestem nowiutki na forum :)
Szczęśliwy posiadacz Colta CA0 1.6 GLXI a raczej moja żona jest posiadaczką a ja tylko mechanikiem, elektrykiem, pomywaczem, tankującym i co tam się jeszcze da...

Wiem że to nie miejsce na to ale trochę potrwa zanim będę mógł o coś zapytać w dziale kupię..

CZY KTOŚ POSIADA NA SPRZEDAŻ SPRZĘGŁO HYDROKINETYCZNE DO COLTA 1.6???

TO JAKIŚ ŚWIĘTY GRAL CHYBA....

recnal - 22-08-2012, 13:12

Witam na najlepszym forum o Mitsubishi w sieci :roll:

Bujam się w Lancerze 1.3 GLi VI CK1A. Tak wkręciłem się w to auto, że wkładam w nie wszystkie dodatkowe pieniądze. Zakochałem się w nim... Mam zamiar jeszcze bardziej pogłębiać moją pasję właśnie wśród Was. Myślę, że jest to najlepsze miejsce na takie akcje. Jestem informatykiem i jeśli była by jakaś potrzeba pomocy przy forum to proszę walić do mnie na PW jak w dym.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników forum w szczególności z region LDZ.

Lece zakupić naklejkę i wesprzeć trochę jakiś charytatywny cel razem z innymi użytkownikami :P

pamar - 22-08-2012, 14:27

Witam wszystkich w naszym skromnym gronie ;)

recnal napisał/a:
Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników forum w szczególności z region LDZ.

Odpozdrawiam w imieniu regionu :D :wave:

ireko - 23-08-2012, 23:01

Witam wszystkich serdecznie :) Jestem od niedawna właścicielem Pajero III, pozdrowiomka dla całej ekipy :)