Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum
wojtas - 03-08-2012, 09:22
Witamy
matraks - 04-08-2012, 03:36
Witam
juz jakis czas temu zarejestrowalem sie na Forum ale nie przywitalem sie z Wami jeszcze. Nieokrzesaniec ze mnie Moje przygoda z Mitsubishi zaczela sie na dobre dopiero po przeprowadzce do Chicago. W styczniu 2008 roku kupilismy Lancera z 2002 roku. Mial przebieg wtedy ok 130tys. km. Mielismy go do lipca 2012 Przejechalismy nim 110 tys. km. Praktycznie bezawaryjnie. Kilka drobnych usterek sie trafilo, ale glownie mozna przyjac to za czasci eksploatacyjne: alternator, sonda lambda, zerwany pasek alternatora, cewka zaplonowa. Reszta to juz tylko swiece, opony, hamulce, olej i paliwo . Oddalismy go w rozliczeniu za Mitsubishi Endeavor'a 2007r. Mam nadzieje, ze spisze sie tak samo dobrze jak Lancer. Pozdrawiam wszystkim Mitsumaniakow.
dmiras - 08-08-2012, 01:34
Witam wszystkich po raz pierwszy. Wpisuję się, choć nie posiadam jeszcze Mitsubichi, jednak "zachorowałem" na ASXa i chyba jest to choroba nieuleczalna
Mythicus - 09-08-2012, 10:08
Witam,
jestem Sławek i mam nadzieję,że dobrze będzie nam się razem korzystało z forum
StarSpace - 09-08-2012, 11:23
Witam wszystkich
Zakupiłem niedawno Space Stara 2002 1.9 did po lifcie Kolor hmm..morski ?
To moje drugie Mitsubishi, poprzednio miałem Lancera 92 C64 1.8 Diesel, bordowy mettalic, który niestety z czasem stał się rudym matowym... jakby go rdza nie zjadła jeździłbym nim do dziś. Pomimo, że pracuję przy Fordach wróciłem do lepszej marki i nie żałuję Pozdrawiam wszystkich Mitsu na forum i na drodze
mart_gdi - 09-08-2012, 12:13
rychuuu napisał/a: | Jako, że ludzie mrugają mi światłami i machają na ulicy to wypada zarejestrować się na forum i przywitać Cześć |
Tak już jest w tej Naszej społeczności . My się kochamy i na drodze pozdrawiamy
Witam Wszystkich new, miłośników i posiadaczy trzech diamentów
m6riano - 13-08-2012, 03:45
StarSpace, witamy i zapraszamy na spoty,zloty, itd.
ps. spot mazowiecki niestety przegapiłeś-był dziś(znaczy już wczoraj;-)
Tank82 - 14-08-2012, 13:08
witam wszystkich forumowiczów
misiek-ol - 19-08-2012, 14:29
witam mam na imie Mariusz. Poprzednie moje auto to nissan primera gt Przygodę z mitsu zaczynam od galanta i juz mam z nim spore problemy (mam nadzieję że grupa warmińsko-mazurska pomorze ) Pozdrawiam
Wojti75 - 20-08-2012, 12:07
Witam wszystkich ! Jestem juz drugi raz na forum po dwóch latach nieobecności - postaram się byc pomocny i sam prosić o porady.
Pozdrawiam,
Wojtek
Mitsubishi Lancer 1,6 Ivite Kombi 2006.
greengo13 - 20-08-2012, 13:18
Hej, jestem najnowszym mitsumaniakiem
a to za sprawą Galanta 2.5 V6 NT
Tak słowo ciałem się stało
lplaskota - 20-08-2012, 13:31
Witam Mitsumianiacy. Jestem nowiutki na forum
Szczęśliwy posiadacz Colta CA0 1.6 GLXI a raczej moja żona jest posiadaczką a ja tylko mechanikiem, elektrykiem, pomywaczem, tankującym i co tam się jeszcze da...
Wiem że to nie miejsce na to ale trochę potrwa zanim będę mógł o coś zapytać w dziale kupię..
CZY KTOŚ POSIADA NA SPRZEDAŻ SPRZĘGŁO HYDROKINETYCZNE DO COLTA 1.6???
TO JAKIŚ ŚWIĘTY GRAL CHYBA....
recnal - 22-08-2012, 13:12
Witam na najlepszym forum o Mitsubishi w sieci
Bujam się w Lancerze 1.3 GLi VI CK1A. Tak wkręciłem się w to auto, że wkładam w nie wszystkie dodatkowe pieniądze. Zakochałem się w nim... Mam zamiar jeszcze bardziej pogłębiać moją pasję właśnie wśród Was. Myślę, że jest to najlepsze miejsce na takie akcje. Jestem informatykiem i jeśli była by jakaś potrzeba pomocy przy forum to proszę walić do mnie na PW jak w dym.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników forum w szczególności z region LDZ.
Lece zakupić naklejkę i wesprzeć trochę jakiś charytatywny cel razem z innymi użytkownikami
pamar - 22-08-2012, 14:27
Witam wszystkich w naszym skromnym gronie
recnal napisał/a: | Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników forum w szczególności z region LDZ. |
Odpozdrawiam w imieniu regionu
ireko - 23-08-2012, 23:01
Witam wszystkich serdecznie Jestem od niedawna właścicielem Pajero III, pozdrowiomka dla całej ekipy
|
|
|