Sport - Inne - Typer XIII
Marcin-Krak - 26-03-2012, 07:45
igi napisał/a: | Oj Marcin jak Ty piebiadolisz wiesz że dam rade. Może być problem z podawaniem wyników po meczach Polski ale damy rade. |
Ja się o Ciebie troszczę po prostu
O to długo nie pobalujesz - max 3 mecze - gorzej, bo stypa może już potrwać do końca mistrzostw
igi napisał/a: | Jeśli znajdą się chętni GRAMY |
Już jest nas 2 - ja uważam, że wystarczy - wtedy mamy 50% szans na wygranie
sieegurd napisał/a: | Jeszcze nie mam w koleksji mistrza EUROPY |
i mieć nie będziesz:
igi napisał/a: | igi wygrywa typera za te kilka sezonów liczenia |
gzesiolek - 27-03-2012, 09:34
To mnie tez dopiszcie do typera Eurowego zeby wam za latwo nie bylo...
Marcin-Krak - 27-03-2012, 11:39
gzesiolek, ale będziesz 4 na 3 graczy ok ??
Morfi - 27-03-2012, 17:14
Wiecie, że ja tez nie odpuszcze
Marcin-Krak - 27-03-2012, 20:38
Morfi napisał/a: | Wiecie, że ja tez nie odpuszcze |
Pytanie czy Cię dopuszczę .... do typowania
yalook - 28-03-2012, 10:07
Marcin-Krak napisał/a: | Morfi napisał/a: | Wiecie, że ja tez nie odpuszcze |
Pytanie czy Cię dopuszczę .... do typowania |
jeszcze się typer Euro nie rozpoczął a już mamy pierwszy wałek ??
jazy1 - 28-03-2012, 11:52
yalook napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | Morfi napisał/a: | Wiecie, że ja tez nie odpuszcze |
Pytanie czy Cię dopuszczę .... do typowania |
jeszcze się typer Euro nie rozpoczął a już mamy pierwszy wałek ?? |
to nie tak, ten cały szum na temat typowania na euro ma na celu odwrócenie uwagi od wałków z wynikami w ostatniej kolejce ( wyników jeszcze nie ma )
Marcin-Krak - 28-03-2012, 11:53
yalook napisał/a: | jeszcze się typer Euro nie rozpoczął a już mamy pierwszy wałek ?? |
Wydaje Ci się
gzesiolek - 28-03-2012, 12:03
jazy1 napisał/a: | to nie tak, ten cały szum na temat typowania na euro ma na celu odwrócenie uwagi od wałków z wynikami w ostatniej kolejce ( wyników jeszcze nie ma ) |
Ja wyraznie widzialem, ze sedziowie w polskiej lidze dostawali wyrazne dyspozycje od kogos w sluchawce... z ruchu ust mozna wyczytac czesto padajace stwierdzenie "ok igi"
Stwierdzenie to padlo w 90minucie w meczu LKS - Zaglebie, podobnie w koncowce meczu Lech - Slask... a takze zaraz przed karnym dla Ruchu...
Tak oto gzesiolek zostal pozbawiony 3 trafien w typerze, w tym 2 dokladnych
bravo99 - 28-03-2012, 16:25
musisz lepsze koperty przygotować następnym razem
gzesiolek - 28-03-2012, 17:41
bravo99, no zwlaszcza ze sie sedziowie w TME cenia... i dla nich tez musi wystarczyc... trzeba sie na paczki z kopert przerzucic
Marcin-Krak - 28-03-2012, 20:30
Chciałem napisać, że tego typu podejrzenia nie poparte żadnymi dowodami mogą stanowić dowody w sądzie
Ja bym się poważnie zastanowił nad wszelkimi oszczerstwami, które tutaj się pojawiają
Anonymous - 29-03-2012, 08:05
aaaaaaa CYBERPRZEMOC w Typerze
jazy1 - 29-03-2012, 11:01
gzesiolek napisał/a: | jazy1 napisał/a: | to nie tak, ten cały szum na temat typowania na euro ma na celu odwrócenie uwagi od wałków z wynikami w ostatniej kolejce ( wyników jeszcze nie ma ) |
Ja wyraznie widzialem, ze sedziowie w polskiej lidze dostawali wyrazne dyspozycje od kogos w sluchawce... z ruchu ust mozna wyczytac czesto padajace stwierdzenie "ok igi"
Stwierdzenie to padlo w 90minucie w meczu LKS - Zaglebie, podobnie w koncowce meczu Lech - Slask... a takze zaraz przed karnym dla Ruchu...
Tak oto gzesiolek zostal pozbawiony 3 trafien w typerze, w tym 2 dokladnych |
Ta niepokojąca cisza zw sprawie wyników potwierdza najgorsze scenariusze i przypuszczenia. Czarne są myśli me. Ale my wiemy kto za tym stoi.
tomario - 29-03-2012, 18:50
No ja oczywiście też nie odpuszczę euro-typera
|
|
|