To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT VI

grzesiopol - 27-10-2012, 09:34

Jaro1974 napisał/a:
To był krawężnik więc nic z tego.
a ja myślałem, że ty chciałeś ominąć wielką dziurę i dlatego wjechałeś na krawężnik :mrgreen:
A może ty Jarku po narodowym basenie jeździłeś bo akurat trawnik zwinęli i został sam beton. Aczkolwiek beton w PZPN już zmieniony :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mario - 27-10-2012, 09:56

Dzień dobry,
tomasek - 27-10-2012, 10:06

Czołem :mrgreen:
Jak na razie to pada ale deszcz,więc ODWOŁUJĘ ZIMĘ :director: :P

Yoshiko - 27-10-2012, 11:16

dzień dobry :)
tomasek napisał/a:
pada ale deszcz,więc ODWOŁUJĘ ZIMĘ
u nas nic nie pada ale za ciepło to nie jest :| takie przedzimie
tomasek - 27-10-2012, 12:33

Na moim miśku troszkę śniegu leży :wink:
Jaro1974 - 27-10-2012, 13:42

No i mokro się zrobiło.
radek79 - 27-10-2012, 15:27

powitać w końcu weekend :wink: niedługo wyjazd na LBN nowego bonda obejrzeć :lol:
grzesiopol - 27-10-2012, 15:37

Mokro, ciemno - co to może być? Hmmmm niech pomyślę, już wiem - dziś wieczór. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
radek79, powitać
radek79 napisał/a:
niedługo wyjazd na LBN nowego bonda obejrzeć :lol:
miłego ogladania, ale z tym aktorem to juz nie to, najlepszy Bond wg. mnie to Sean Connery na równi z Roger Moore.
bastek - 27-10-2012, 15:53

hej wam
a ja dziś rano na letnich łapciach do włodawy pomykałem...abs popracował trochę... max 70-80 km/godz, ale pusto, spokojnie....nie miałęm kiedy zmienić, w poniedziałek zmiana dopiero

na 17-nastce zginął syn jednego z kierowców z pogotowia... ukraniec wyprzedzał i centralnie na czołowo... 2 osoby zginęły, 2 w stanie ciężkim....kurde, strach siadać za kółkiem, a DK 17 jest na czarnej liście jeśli chodzi o liczbę wypadków śmiertelnych...

grzesiopol - 27-10-2012, 17:30

Hej Sebastian
bastek napisał/a:
a DK 17 jest na czarnej liście jeśli chodzi o liczbę wypadków śmiertelnych...

Jak nie w jedną to w drugą stronę od Lublina. Jakby mieli postawić tablice z Czarnymi punktami to chyba miejsca na drzewa by zabrakło bo stały by tak gęsto. :-X
Po DK17 jeżdżą albo wariaty albo samobójcy albo niedzielni kierowcy którzy gubią się i nie potrafią sie zachować nawet na prostej pustej drodze. :evil: Taka jest rzeczywistość i to smutna. :evil: Ale tak chyba jest w całej Polsce, może w tej części bardziej cywilizowanej mniej ale też się widuje. :cry:

Yoshiko - 27-10-2012, 19:02

a dziś kolacja w Orient Expresie z Magdą G. - był tam ktoś ?
Jaro1974 - 27-10-2012, 20:02

Dobry wieczór :wink:
Ciemno, mokro, wietrznie czyli czas na czytankę :twisted: :P

inq - 27-10-2012, 20:18

Dobry wieczór :lol:
grzesiopol napisał/a:
z tym aktorem to juz nie to,

Kwestia gustu, jak ktoś lubi Bonda to ten będzie na pewno mu się podobał. Przepych totalny.
bastek napisał/a:
ja dziś rano na letnich łapciach do włodawy pomykałem...abs popracował trochę... max 70-80 km/godz, ale pusto, spokojnie....nie miałęm kiedy zmienić, w poniedziałek zmiana dopiero

I ja też, o 10 ruszyłem, wracałem koło 12. I też na letnich, ale trochę szybciej :) Najgorzej było wyprzedzać bo między śladami było sporo ciężkiego śniegu.

Jechałem po felgi do Miśka i jak dotarłem to skierowano mnie do magazynu po odbiór. Nie widząc nikogo w środku powiedziałem głośno DZIEŃ DOBRY, zza ściany przywitały mnie dwa mniej więcej takie słodziaki

okazały się przyjazne, ale jak zatrzasnęły się za mną drzwi bez klamki to myślałem, że umrę ze strachu.

Yoshiko napisał/a:
a dziś kolacja w Orient Expresie z Magdą G. - był tam ktoś ?

Chyba już była premiera tego odcinka :roll: Żona była, ale przed MG i podobno jedzenie takie sobie, ale drogie.

Mario - 27-10-2012, 20:33

Dobry wieczór.
Ja dzisiaj odebrałem komputer, w poniedziałek będzie test na aucie czy hula
także kciuki trzeba trzymać ;)

Jaro1974 - 27-10-2012, 20:43

No trzymamy trzymamy :wink: