To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Elegance by Deejay

deejay - 01-04-2015, 21:48

W poniedziałek na budziku wybiło ...

Fragu - 01-04-2015, 21:54

Jeszcze chwila i Cię dogonię :wink:
Torp12 - 01-04-2015, 22:20

Uuuuuua pełny zbiornik u "gaziarza" , na bogato na bogato :P
wyderka - 01-04-2015, 22:40

Torp12 napisał/a:

Burżuj xD

deejay - 01-04-2015, 22:50

Torp12 napisał/a:

Litrażuje Gala :P

promatti - 02-04-2015, 07:04

Jeszcze tylko 100 tys i tez Cie mam.
Ha mocny full 😉 czy to jeszcze pozostałości po prezencie od pana disla czy tak ładnie wyglądało wcześniej ze musiałeś zatankować? Heheh

deejay - 02-04-2015, 08:23

promatti napisał/a:
Jeszcze tylko 100 tys i tez Cie mam.
Ha mocny full 😉 czy to jeszcze pozostałości po prezencie od pana disla czy tak ładnie wyglądało wcześniej ze musiałeś zatankować? Heheh

Wyglądało tak ładnie że musiałem dolać :-P

swinks_UK - 02-04-2015, 08:35

Eee... tam. Na 1 kwietnia poleciałeś Photoshopem i tyle... :P
WreX - 02-04-2015, 13:16

Śmieszki heheszky ale to jest tragiczne, że dorośli ludzie zwracają uwagę na to, że ktoś ma na fula auto zalane. I tragiczne chodzi mi tylko i wyłącznie o państwo w którym żyjemy i chorą akcyze podatki i polityków bo sam od wielkiego święta mam zalane do pełna.

No ale przecież państwo dba o ekonomie, mniej w baku = mniejsza masa = mniejsze spalanie :mrgreen:

A tak serio to już nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

I tak musiałem, nie chce wszczynać niepotrzebnej wojny czy offtopu także możecie olać mój wpis.

tresorex - 02-04-2015, 13:27

Tak, a najlepsza jest definicja akcyzy:
Cytat:
Akcyza lub podatek akcyzowy – podatek pośredni nakładany na niektóre wyroby konsumpcyjne.

Akcyza jest nakładana na dobra, aby ograniczyć ich spożycie, lub ze względu na wysoką akumulację zysku (niskie koszty produkcji, a wysokie spożycie). Obecnie stała się obszernym i łatwym wpływem pieniędzy dla budżetu państwa poprzez nakładanie na tzw. dobra infrastrukturalne (energia, paliwa itp.) lub konsumowane na masową skalę (np. używki).

z wiki
i
Cytat:
Skoro tylko połowa z zebranych od kierowców pieniędzy przeznaczanych jest na drogi, to należy się wyjaśnienie, co się dzieje z drugą połową. Rząd nie wie, a to oznacza, że trafiają do wspólnego worka i zmniejszają deficyt budżetu.

z money.pl

Nie wiem jak długo jeszcze w głowach urzędników będzie taki beton, który nie może skumać, że jak chcą wpływów do budżetu to należy obniżać podatki i akcyzy żeby zwiększyć popyt...

A żeby nie robić OT to też mam pod korek ;)

Wskazówka od góry o wiele wolniej opada niż od połowy do żula :mrgreen:

trzmielu - 02-04-2015, 23:10

Kto robił fotke?:)
deejay - 06-05-2015, 22:35

W wolnej chwili wpadły profilaktycznie nowe wahacze przednie . Powoli trzeba będzie sie zając resztą wahaczy , chodz luzów żadnych nie wykazują , a 110 tkm po mieście w większości zrobione .

Tomii - 07-05-2015, 08:17

Esteta :)
deejay - 14-05-2015, 22:03

Przyszła kolej na "banany"

Wzór tulei prawie jak w oryginale tylko zobaczymy jak z żywotnością

komarsnk - 14-05-2015, 22:06

Ale tam brudno pod spodem :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: