To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

pamar - 09-02-2011, 16:18

Mam prośbę, ma ktoś pod ręką protokół odbioru towaru z magazynu (nie zwykłe WZ) z klauzulą - "towar odebrałem bez zastrzeżeń... itd"
Potrzebny jest dość pilnie, niestety w sieci nic nie mogę znaleźć :cry:
Jeśli ktoś ma takiego gotowca, to bardzo poproszę :mrgreen:
PW lub pamar11@interia.pl
Dziękuję

Aga - 09-02-2011, 18:48

mabda napisał/a:
Aga napisał/a:
świetne tłumaczenie dla leniwych

a to swieto nie jest dla leniwych? ktorzy raz w roku pamietaja o milosci? o czulym slowku czy zlamanym kwiatku?

w moim pojęciu każde święto jest po to aby w sposób szczególny i wyjątkowy zrobić lub podkreślić coś, co i tak wykonuje się na codzień
jak wynika z definicji: święto (Walentynki) może podkreślać wagę czegoś (wagę miłości, uczuć) lub uczcić kogoś (ukochana osobę)
jeśli ktoś na codzień nie ma odrobiny ciepła i szacunku dla drugiej osoby to i na święto nie zwróci uwagi
to tyle tłumaczeń i wyjaśnień

a Ty Madziu nie wykonuj kreciej roboty, bo zaczynasz usprawiedliwiać leniwców :)

nie chce mi się już słuchać, że nie lubimy Walentynek, że to śmieszne, dziecinne itd
bo tak naprawdę to, w głębi serca, prawie każdy czeka na ten wyjątkowy gest ze strony ukochanej osoby, choć się do tego nie przyznaje.....

mabda - 09-02-2011, 20:22

Aga napisał/a:
nie chce mi się już słuchać, że nie lubimy Walentynek, że to śmieszne, dziecinne itd

nic takiego nie powiedzialam. po prostu nie uznaje tego swieta.
Aga napisał/a:
prawie każdy

i tym optymistycznym akcentem zakonczmy, bo jak tak dalej pojdzie to temat znajdzie sie w forum rozmow kontrowersyjnych :D

gulgulq - 09-02-2011, 20:24

bolą mnie oczy :? :shock:
mabda - 09-02-2011, 20:25

gulgulq, jak mojego tate ząb bolal to go wyrwal :D
gulgulq - 09-02-2011, 20:28

mabda, jak wyrwę to nie będę miał już okazji podziwiać Twojego awataru :D
mabda - 09-02-2011, 20:31

to kup sobie kroliczka! albo jeszcze lepiej - adoptuj :D ja mojego nie oddam, bo to kaleka jest i mozesz sie nia niedostatecznie zajmowac, ale przynajmniej bez oczków bedziesz mogl czuc obecnosc takiego wlochatego stworzonka :D
gulgulq - 09-02-2011, 20:33

nie lubie takich małych króliczków :mrgreen:

lepsze są króliczki homo sapiens :twisted: :twisted: :twisted:

mabda - 09-02-2011, 20:34

ale w moim awatarze jest zywy kroliczek. taki cuniculus.
gulgulq - 09-02-2011, 20:41

mabda, jednak będę się upierał nad gatunkiem Oryctolagus playboyus :D :D :D :D
mabda - 09-02-2011, 20:44

a, no to juz musisz poszukiwac...
ja w swojej wspanialomyslnosci pozwalam ci nie wyrywac oczu :D ale mozesz je troche pogimnastykowac i zrobic oklad ze swietlika albo rumianku :D

Aga - 09-02-2011, 21:01

mabda napisał/a:
Aga napisał/a:

nic takiego nie powiedzialam. po prostu nie uznaje tego swieta.

Madziu, moja wypowiedź dotyczyła ogółu
do Ciebie odnosiło się jedynie zdanie o kreciej robocie :)

ale faktem jest, że nie ma sensu poruszać poważnych tematów
wszak powyższa wymiana myśli jest znacznie bardziej ciekawsza :mrgreen:
z serii: lekka, łatwa i przyjemna

jacek11 - 09-02-2011, 21:43

mabda napisał/a:
ale w moim awatarze jest zywy kroliczek. taki cuniculus.

kurcze,długo będzie się gotował :( :wink:

mabda - 09-02-2011, 21:47

jacek11, na twoje ryzyko. weteynarz nie zezwolil na przerob ze wzgledu na ilosc lekow podanych w to zaledwie 1,5kg cialko. zreszta mieska tez niewiele - jest duza, a tylko 1,5kg, w tym szkielet. a w prawej tylnej lapce juz w ogole same kosteczki, bo miesnie zanikly
Freya - 09-02-2011, 21:49

sieegurd napisał/a:
Nie strasz Dzień jak każdy inny Nie widzę nic szałowego w tym 14 lutego. Skoro na co dzień się kochamy, buziaczkujemy itp, to Walętynki nie są niczym specjalnym

Zgadzam się, że okazywanie sobie uczuć na co dzień jest piękne, ale dobrze Ci radzę Kochanie, żebyś w ciągu tych kilku dni zaczął dostrzegać w WalęWtynkach coś specjalnego, bo jeśli nie, to kara będzie współmierna do winy :twisted:

...że dzisiaj na spacerze z małą widziałam 4 piękne Misie zaparkowane jeden za drugim :mrgreen: