Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
pamar - 09-02-2011, 16:18
Mam prośbę, ma ktoś pod ręką protokół odbioru towaru z magazynu (nie zwykłe WZ) z klauzulą - "towar odebrałem bez zastrzeżeń... itd"
Potrzebny jest dość pilnie, niestety w sieci nic nie mogę znaleźć
Jeśli ktoś ma takiego gotowca, to bardzo poproszę
PW lub pamar11@interia.pl
Dziękuję
Aga - 09-02-2011, 18:48
mabda napisał/a: | Aga napisał/a: | świetne tłumaczenie dla leniwych |
a to swieto nie jest dla leniwych? ktorzy raz w roku pamietaja o milosci? o czulym slowku czy zlamanym kwiatku? |
w moim pojęciu każde święto jest po to aby w sposób szczególny i wyjątkowy zrobić lub podkreślić coś, co i tak wykonuje się na codzień
jak wynika z definicji: święto (Walentynki) może podkreślać wagę czegoś (wagę miłości, uczuć) lub uczcić kogoś (ukochana osobę)
jeśli ktoś na codzień nie ma odrobiny ciepła i szacunku dla drugiej osoby to i na święto nie zwróci uwagi
to tyle tłumaczeń i wyjaśnień
a Ty Madziu nie wykonuj kreciej roboty, bo zaczynasz usprawiedliwiać leniwców
nie chce mi się już słuchać, że nie lubimy Walentynek, że to śmieszne, dziecinne itd
bo tak naprawdę to, w głębi serca, prawie każdy czeka na ten wyjątkowy gest ze strony ukochanej osoby, choć się do tego nie przyznaje.....
mabda - 09-02-2011, 20:22
Aga napisał/a: | nie chce mi się już słuchać, że nie lubimy Walentynek, że to śmieszne, dziecinne itd |
nic takiego nie powiedzialam. po prostu nie uznaje tego swieta.
Aga napisał/a: | prawie każdy |
i tym optymistycznym akcentem zakonczmy, bo jak tak dalej pojdzie to temat znajdzie sie w forum rozmow kontrowersyjnych
gulgulq - 09-02-2011, 20:24
bolą mnie oczy
mabda - 09-02-2011, 20:25
gulgulq, jak mojego tate ząb bolal to go wyrwal
gulgulq - 09-02-2011, 20:28
mabda, jak wyrwę to nie będę miał już okazji podziwiać Twojego awataru
mabda - 09-02-2011, 20:31
to kup sobie kroliczka! albo jeszcze lepiej - adoptuj ja mojego nie oddam, bo to kaleka jest i mozesz sie nia niedostatecznie zajmowac, ale przynajmniej bez oczków bedziesz mogl czuc obecnosc takiego wlochatego stworzonka
gulgulq - 09-02-2011, 20:33
nie lubie takich małych króliczków
lepsze są króliczki homo sapiens
mabda - 09-02-2011, 20:34
ale w moim awatarze jest zywy kroliczek. taki cuniculus.
gulgulq - 09-02-2011, 20:41
mabda, jednak będę się upierał nad gatunkiem Oryctolagus playboyus
mabda - 09-02-2011, 20:44
a, no to juz musisz poszukiwac...
ja w swojej wspanialomyslnosci pozwalam ci nie wyrywac oczu ale mozesz je troche pogimnastykowac i zrobic oklad ze swietlika albo rumianku
Aga - 09-02-2011, 21:01
mabda napisał/a: | Aga napisał/a: | nie chce mi się już słuchać, że nie lubimy Walentynek, że to śmieszne, dziecinne itd |
nic takiego nie powiedzialam. po prostu nie uznaje tego swieta.
|
Madziu, moja wypowiedź dotyczyła ogółu
do Ciebie odnosiło się jedynie zdanie o kreciej robocie
ale faktem jest, że nie ma sensu poruszać poważnych tematów
wszak powyższa wymiana myśli jest znacznie bardziej ciekawsza
z serii: lekka, łatwa i przyjemna
jacek11 - 09-02-2011, 21:43
mabda napisał/a: | ale w moim awatarze jest zywy kroliczek. taki cuniculus. |
kurcze,długo będzie się gotował
mabda - 09-02-2011, 21:47
jacek11, na twoje ryzyko. weteynarz nie zezwolil na przerob ze wzgledu na ilosc lekow podanych w to zaledwie 1,5kg cialko. zreszta mieska tez niewiele - jest duza, a tylko 1,5kg, w tym szkielet. a w prawej tylnej lapce juz w ogole same kosteczki, bo miesnie zanikly
Freya - 09-02-2011, 21:49
sieegurd napisał/a: | Nie strasz Dzień jak każdy inny Nie widzę nic szałowego w tym 14 lutego. Skoro na co dzień się kochamy, buziaczkujemy itp, to Walętynki nie są niczym specjalnym |
Zgadzam się, że okazywanie sobie uczuć na co dzień jest piękne, ale dobrze Ci radzę Kochanie, żebyś w ciągu tych kilku dni zaczął dostrzegać w WalęWtynkach coś specjalnego, bo jeśli nie, to kara będzie współmierna do winy
...że dzisiaj na spacerze z małą widziałam 4 piękne Misie zaparkowane jeden za drugim
|
|
|