Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
stary alfer - 13-02-2012, 16:55
akbi napisał/a: | ...a później się tacy (kibole z sieczką zamiast mózgów) dziwią, że stadionów nie chcą im otwierać ...swoją drogą, ciekawe co z nimi zrobi policja ...zapewne jak zwykle NIC |
Porządek to Arka powinna zrobić we własnym wnętrzu - środku.
Oddzielić ziarno od plew. Kibice przez duże K powinni się zająć tą patolką.
Szczerze zalecam rozwiązania siłowe.
Juiceman - 13-02-2012, 16:57
cenzura się ciśnie na usta. A taki Tusk zły jak opitalał kiboli. Z takim motłochem trzeba twardo. A póki większość kibiców (nie kiboli), toleruje takie zachowania, osoby to nie wiem czemu są tacy poszkodowani... ehhh smutne ;/ I tak wszystkim się dookoła za to obrywa.
jacek11 - 13-02-2012, 17:18
stary alfer napisał/a: | Szczerze zalecam rozwiązania siłowe. |
betonowe buty,i do zatoki.już żaden palant dziecka nie zaatakuje
yalook - 13-02-2012, 17:37
że dzisiaj mamy 8-mą rocznicę śmierci Mistrza - Janusza Kuliga [*]
mjsystem - 13-02-2012, 18:52
vince_81 napisał/a: | Zmierzałem raczej do tego, że zaraz znajdą się chętni do zarobienia na jej śmierci |
Te samie hieny co wymyślili ACTA..
akbi napisał/a: | ...a później się tacy (kibole z sieczką zamiast mózgów) dziwią, że stadionów nie chcą im otwierać ...swoją drogą, ciekawe co z nimi zrobi policja ...zapewne jak zwykle NIC. |
Jest takie powiedzenie: "jak zwykle..." eeech...
fj_mike - 13-02-2012, 22:41
stary alfer napisał/a: | Bandycki napad kiboli Arki Gdynia na... siedmioletnich piłkarzy Lechii Gdańsk
...
(nie komentuję gdyż nie można przeklinać, a niestety nic innego nie ciśnie mi się na usta) |
Jestem z Gdyni, jaki wstyd
wojzi - 13-02-2012, 22:48
stary alfer napisał/a: | Bandycki napad kiboli Arki Gdynia na... siedmioletnich piłkarzy Lechii Gdańsk
...
(nie komentuję gdyż nie można przeklinać, a niestety nic innego nie ciśnie mi się na usta) |
Jakim zwyrodnialcem trzeba być, żeby pobić dziecko.
Ja byłbym za tym, żeby takich degeneratów nabijać na pal i niech konają przez kilka dni.
mkm - 14-02-2012, 03:09
a mnie to niestety trąci prowokacją...
sieegurd - 14-02-2012, 06:39
...że Freya będzie miała dziś ok południa opercję na woreczek żółciowy 3mcie kciuki!
Krzyzak - 14-02-2012, 07:07
|
byłeś tam? - bo chwilę później przyszli prawdziwi kibice Arki i przepraszali, jednocześnie odcinając się od działań małolatów w kominiarkach...
to nie problem założyć czapę i udawać kogoś innego - szczególnie znając pospolitą łatkę, jaką mają kibice Arki
koszmarek - 14-02-2012, 07:45
sieegurd, mocno trzymam !
gulgulq - 14-02-2012, 08:40
sieegurd, będzie dobrze
vendetta - 14-02-2012, 08:42
sieegurd napisał/a: | ...że Freya będzie miała dziś ok południa opercję na woreczek żółciowy 3mcie kciuki! |
Trzymam, ja mam tą operację 23 lutego, dajcie znać jak się czuje.
stary alfer - 14-02-2012, 14:44
Krzyzak napisał/a: | byłeś tam? |
A Ty byłeś?
Krzyzak, cytuję jedynie tytuł artykułu. Nietrudno zauważyć.
Krzyzak napisał/a: | to nie problem założyć czapę i udawać kogoś innego - szczególnie znając pospolitą łatkę, jaką mają kibice Arki |
To kto to był? Kibice Lechii? Nie rozumiem tematu prowokacji.
Wpadła banda idiotów i tyle. Nikt nikogo nie udawał.
[ Dodano: 14-02-2012, 14:45 ]
sieegurd, pozdrowienia dla Żony!
akbi - 14-02-2012, 16:30
Krzyzak napisał/a: | chwilę później przyszli prawdziwi kibice Arki |
ciekawe jak tak szybko się dowiedzieli ??? że przyszli już po 30 minutach od tej pierwszej bandy.
poza tym stary alfer, wyraźnie napisał KIBOLE ... nie KIBICE.
|
|
|