Łódzkie - WELCOME
SHARK1979 - 30-11-2011, 13:23
Dan 78,
Witam robi się nas coraz więcej
[ Dodano: 30-11-2011, 13:25 ]
pamar,
Doganiam Cię w postach
pamar - 30-11-2011, 16:16
SHARK1979 napisał/a: | Doganiam Cię w postach |
myślę, że szybciutko mnie przegonisz
Dan 78, cześć Dan 78 napisał/a: | Fiacitsu | he he he, dobre
Anonymous - 01-12-2011, 17:29
Witam Niewitanych
carlsbergg - 04-12-2011, 19:49
Witam serdecznie wszystkich Mitsumaniaków. Jestem nowym użytkownikiem forum, szczęśliwym posiadaczem auta spod znaku trzech diamentów.
Nacodzień poruszam się po Łodzi Galantem sedan 2.5 V6 w wersji Avance, być może mijamy się gdzieś na Włókniarzy tudzież Aleksandrowskiej.
Zawsze gdy widzę Galanta jest mi raźniej, wiem że jest nas kilku, pozdrawiam wszystkich serdecznie!
pamar - 04-12-2011, 20:01
Cześć carlsbergg
carlsbergg - 04-12-2011, 20:06
Witaj Pamar!
Siedzę już na legalu na forum od ponad godzinki i coraz bardziej mi się podoba.
Pozdro
SHARK1979 - 04-12-2011, 20:21
carlsbergg,
Siemanko powitanko kolego nowinko
qubainvestment - 10-12-2011, 00:10 Temat postu: Powitanie Witam Wszystkich MITSUMANIAKÓW
Ja póki co przymierzam się do kupna mitsubishi dwa już miałem
Trochę przerwy i wracam do marki życia.
Pozdrawiam
SHARK1979 - 10-12-2011, 13:41
qubainvestment napisał/a: | Ja póki co przymierzam się do kupna mitsubishi dwa już miałem |
TO dawaj do mnie po bryke
qubainvestment,
Pozderko
lucho - 18-12-2011, 13:49
lucho napisał/a: | cześć wszystkim
witam sie jako nowy forumowicz, ktory zamierza aktywnie uczestniczyc w zyciu klubu
dzieki wam kupiłem to co kupiłem czyli
[url=http://images42.foto...f5m.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://images40.foto...aem.jpg]Obrazek[/URL]
[zdjęcia autorstwa osoby ktora sprzedała mi samochód]
wspaniałe 2,5 v6 z tiptronikiem
a miało być 2.0 i koniecznie z manualną skrzynią biegów
pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia na jakims spocie regionalnym |
jako że sie juz kiedyś przywitałem to dopisze tylko :
mój miś nocuje przed blokiem na dołach i
ma obce blachy, które zaczynają sie od LRA
a rameczkę klubową ma tylko z tyłu, bo z przodu została zniszczona przez hak
NaczelnyWR - 18-12-2011, 14:44
lucho, jak czarny gal na dołach to chyba Cie widziałem z miesiąc temu:D galanta miałem wtedy dopiero w planach:)
ja Galanta kupiłem tydzień temu w sobotę:) jestem w trakcie załatwiania formalności. urząd celny za mną, jeszcze przegląd, US i wydział komunikacji:D wymieniony już włącznik biegu wstecznego (30 zł w inter cars:D) i do wymiany najprawdopodobniej silniczek od spryskiwaczy. wrzucam fotkę jeszcze od sprzedającego i witam serdecznie wszystkich:)
SHARK1979 - 18-12-2011, 19:07
lucho, NaczelnyWR,
A powitać Panowie i mam nadzieje że do zoba na spocie
Laszlo - 20-12-2011, 21:01
Wypadało by się przywitać
Tak więc: witam!
Na imię mam Karol, mieszkam w miejscowości Gorzkowice niedaleko Piotrkowa Tryb.
Mitsubishi Lancer z 1992r zakupiłem w ostatnią niedzielę
Jest to mój pierwszy samochód (mimo iż nie jestem za młody)
Do tej pory poruszałem się na Jawie 35TS Nadal ją mam i nadal będę nią jeździł
Na samochodach nie znam się w cale (na motorach też) dlatego zagościłem tu by czerpać od was informacje na temat swojego ślicznego autka
Z tego co widzę macie zloty ok. 30km ode mnie a swoje autko kupiłem właśnie w okolicach Bełchatowa tak więc jest duże prawdopodobieństwo że na zlocie się pokażę
Zdravim!
Anonymous - 20-12-2011, 22:12
Witam i zapraszam na zlot, a także na spoty regionalne.
lucho - 21-12-2011, 09:49
NaczelnyWR napisał/a: | lucho, jak czarny gal na dołach to chyba Cie widziałem z miesiąc temu:D galanta miałem wtedy dopiero w planach:)
ja Galanta kupiłem tydzień temu w sobotę:) jestem w trakcie załatwiania formalności. urząd celny za mną, jeszcze przegląd, US i wydział komunikacji:D wymieniony już włącznik biegu wstecznego (30 zł w inter cars:D) i do wymiany najprawdopodobniej silniczek od spryskiwaczy. wrzucam fotkę jeszcze od sprzedającego i witam serdecznie wszystkich:)
Obrazek |
widzialem ci chyba pod M1 w poniedzialek wieczorem... i gapiłem sie bezczelnie... jezeli to byłeś ty to ciężko będzie cię nie poznać.... piękny ten gal (na niemieckich blachach jeszcze?)
pzdr
|
|
|