Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA
Hubeeert - 10-09-2008, 23:25
madafaka
Misiek :) - 10-09-2008, 23:33
barwy narodowe:PP białe, czerwone... i do tego ten zderzak "zrób to sam"
szczególnie fajna naklejka na tylnej szybie, chyba kogoś światło baardzo raziło
LEWY - 12-09-2008, 16:34
mam nadzieje ze nie było tego wczesniej !!
ten colt napewno nie zalicza sie do TUNER MADAFAKA ,
ale nie wiedzialem gdzie wkleic wiec jak juz bylo ,albo nie tu to prosze przeniescie, (ale najpierw zobaczcie).
http://pl.youtube.com/watch?v=ifTgojK9fdA
a to przykłady pasujace do tematu
a to prawdziwa besta blotnik wymieniony ,ale nie ma znaczenia ze ma inny odcien wazne aby winyl pasował
londolut - 12-09-2008, 16:58
LEWY napisał/a: | to przykłady pasujace do tematu | na 21 stronie jest filmik z jego udziałem, sam wkleiłem
Hubeeert - 12-09-2008, 17:17
jako autor tego tematu i największy mam głos decydujący.
TO [edit]niebieskie coś[/edit] JEST MADAFAKA bo:
1. Nakładki na lampy pasują jak świni siodło - wygląda jakby lampa dostała pryszczy czy coś
2. Nie wiem skąd sie wziął ale ten zielony kolor pod drzwiami to jest TO co dopełnia obrazu rozpaczy
3. W środku wystarczyło skaju/cokolwiek by to nie było na fotele i pokrywę poduszki powietrznej - albo kasy albo pomysłu zabrakło, albo został kawałem i się zastanawiał co nim by zrobić. Mógł sobie na czoło naklepać
4. Ten srebrny kolor w środku jest już tak oklepany przy każdym "tjuninku", że wraz z dywanikami udającymi blachę ryflowaną i obowiązkowymi dodatkami jak kierownica (pożal się Boże) i gałka zmiany biegów z zadupia dolnego są już standardem.
Jaki On ma tam silnik? 1.6? 1.8? Te płomienie z folii samoprzylepnej na pewno dodają śmocy. Tak samo fele a właściwie FELE i PROGI i ZDERZAKI. NO I POCZWÓRNY WYDECH Po jednej rurze z każdego cylindra? To mysi w cholerę ważyć a wygląda jak wyrzutnia rakietowa
A - zabrakło skrzydła na dachu. Bo przy tak "eleganckiej" zabudowie na pewno byłoby to skrzydło z jumbo-jeta. Bo zwykła lotka to już nie.
Wiem, że nie to jest ładne co jest ładne tylko co się komu podoba ale litości....
LEWY - 12-09-2008, 17:25
to ja juz widze ze się zrozumieliśmy
ja mowilem o tym colcie z filmu do ktorego dałem link ,
białe CJO.
A co do tych wynalazków to w pełni sie zgadzam ze szutka jest umiar ktorej tu nie widac
i jak wyszło na moje ? ze to nie TUNER MADAFAKA
Cezar - 12-09-2008, 17:25
Hubeeert napisał/a: | LEWY napisał/a:
ten colt napewno nie zalicza sie do TUNER MADAFAKA ,
jako autor tego tematu i największy mam głos decydujący. |
Hubeeert, ale LEWY, piszac to, mial pewnie na mysli Colta z filmiku, a nie te cudaki ze zdjec
Na fotkach sa 2 Colty CA i CJ
LEWY - 12-09-2008, 17:26
zgadza sie dzieki !
Hubeeert - 12-09-2008, 18:21
Dobra nie doczytałem a ten biały to jest rajdówka na wzór EVOCOLTA Ralliartu
Hugo - 12-09-2008, 18:47
Ten biały CJO przeraża. 320 KM i 380 Nm - to jest TUNING MASAKRA a nie MADAFAKA.
Misiek :) - 12-09-2008, 20:46
Mnie się podoba błękitny colt, i wnętrze pod kolor nawdwozia, ale z gustem i smakiem wszystko robione... a w tym niebieskim potworze (który straszy dzieci, i użytkowników drogi) jest grubo przesadzone ze spojlerami i w środku... a silnik... założe się że 1,3 seryjne
tak często jest, brak mocy zrekompensowany wyglądem (np maluchy:P )
londolut - 12-09-2008, 21:21
Misiek napisał/a: | a silnik... założe się że 1,3 seryjne | To jest 1.6 113KM, na 21 stronie jest filmik o tym Colcie.
Misiek napisał/a: | tak często jest, brak mocy zrekompensowany wyglądem | Bo mocne auta są do racingu a słabe do cruisingu
Misiek :) - 12-09-2008, 22:52
londolut napisał/a: | To jest 1.6 113KM | z tym wydechem.... to chyba wydech zabierający kuce a nie zrobiony pod colta, więc wątpie w 113
londolut napisał/a: | na 21 stronie jest filmik o tym Colcie. | wybacz, nie zorientowałem się w pierwszej chwili, choć wydał mi się podobny.
ciekawe ile rurek dymi w zime
rosomak1983 - 13-09-2008, 04:01
Hugo napisał/a: | Ten biały CJO przeraża. 320 KM i 380 Nm - to jest TUNING MASAKRA a nie MADAFAKA. |
Bialy wypas zajefajny. Szkoda tylko ze nie w CAO budzie. Ale kurde jezdzi...
Misiek :) - 16-09-2008, 15:23
http://moto.allegro.pl/it..._dj_tuning.html ten zielony... mafaka
|
|
|