Nasze Miśki - moje CA0...
londolut - 08-02-2009, 14:46
jacek11 napisał/a: | Tomek,niebawem nie będziesz miał co robić przy aucie | Zawsze się coś znajdzie, z resztą wiesz
jacek11 napisał/a: | Jak ja bym miał takie wyniki spalania | Im cieplej tym lepiej. Mam nadzieję, że w lato normą po mieście będą okolice 6,5l. Wtedy byłbym zadowolony na maxa
pawela - 09-02-2009, 11:07
no stary spalanie świetne Czyli wymiana kabli i świec opłaciła się Niby niewiele a jaki efekt. Zdaj relację z miasta jeszcze
londolut - 28-02-2009, 12:09
Ostatnio gadałem z pawela, na temat smookie lampek do mojego Colta. Trzeba je wykonać samemu. Jestem skłonny do tego tylko chciałbym wiedzieć co o tym sądzicie. Miało by to wyglądać mniej więcej tak:
karolgt - 28-02-2009, 12:12
wg mnie lepiej wyglada colt z taka maską jak ma pawela niz takimi lampami. Zamiast "groźnie" troche bardziej "głupio" ale to moje zdanie, moze dlatego ze na taka maske sie ostanio napaliłem
Marcin-Krak - 28-02-2009, 12:16
londolut, ja to bym najpierw na Twoim miejscu halogeny założył, a potem modził co dalej robić - ale to ino zdanie me
Poza tym zazdroszczę spalania, ale pewnie i tak tutaj wałka robisz jak Śruba w typerach
londolut - 28-02-2009, 12:33
karolgt napisał/a: | wg mnie lepiej wyglada colt z taka maską jak ma pawela niz takimi lampami. | Znaczy co? Lepiej badlook niż smookie?
No to mamy 1:0 na nie
Marcin-Krak napisał/a: | londolut, ja to bym najpierw na Twoim miejscu halogeny założył | Co to to nie, nigdy w życiu nie założę tego paskudztwa Nie dostanę nówek a używki są w tak tragicznym stanie, że renowacja kosztowała by z 400zł, do tego koszt halców ok. 300zł i robi się 700zł. Za taką kasę to ja to olewam. Plan jest taki:
i to zostanie zrealizowane na 101%. Muszę tylko dogadać lakiernika/blacharza bo tego brakuje do wykonania planu. No oprócz tego, że pogoda mnie tamuje
Marcin-Krak napisał/a: | Poza tym zazdroszczę spalania, ale pewnie i tak tutaj wałka robisz jak Śruba w typerach | No co ty jak wałka? Wpisuję przebieg, cenę paliwa i ilość jaką zalałem. Przecież nie będę zaniżał sobie spalania bo to nie ma sensu
karolgt - 28-02-2009, 12:35
lepiej badlook niż smookie
na to spalanie musze sie w koncu zapisac bo cos mi chyba ostantnio wiecej pali;/ dojazd do pracy, korki,no i zima, mysle ze 7,5 teraz bedzie
mkm - 28-02-2009, 13:05
londolut, poki co ja jestem za "czernieniem" lamp..., chetnie zobacze jak to wyglada "od strony techncznej". Ja probowalem w starych lampach wymyc szkla, ale nie udalo mi sie lampy rozkleic "bezinwazyjnie" i lampe szlag trafil...
Srodek lampy planujesz czarnym matem czy polyskiem?
londolut - 28-02-2009, 13:16
mkm napisał/a: | ja jestem za "czernieniem" lamp | Miło
mkm napisał/a: | chetnie zobacze jak to wyglada "od strony techncznej" | Jak już do tego dojdzie to na 100% będzie dokumentacja foto. Mam migacz z pękniętymi zaczepami więc zacznę eksperymentować na nim.
mkm, jak podchodziłes do rozklejania? Opalarką czy piekarnikiem?
mkm napisał/a: | Srodek lampy planujesz czarnym matem czy polyskiem? | Środek będzie ori a obwódki chyba matowo. Rafq coś jeszcze gadał o grafitowym ale ja chcę czerń.
pawliku - 28-02-2009, 13:28
a mnie się wydaje że fajnie by to wyglądało z badlook'iem i czranymi lampami
pawela - 28-02-2009, 13:30
mkm napisał/a: | londolut, poki co ja jestem za "czernieniem" lamp..., chetnie zobacze jak to wyglada "od strony techncznej". Ja probowalem w starych lampach wymyc szkla, ale nie udalo mi sie lampy rozkleic "bezinwazyjnie" i lampe szlag trafil...
Srodek lampy planujesz czarnym matem czy polyskiem? |
Też się długo do tego przymierzałem, w końcu zmarnowałem dobry kierunkowskaz...
Rozgotowana woda nie dała rady go rozkleić.
Lutek, jak dla mnie pomysł trafiony, tylko jak Ci pisałem:
-smokedy na matowo, a nie na połysk
-troszkę mniej czarne
-na gładko też te 'rowki' w zderzakach i pod listwami
i jest gitara
Anonymous - 28-02-2009, 13:56
głosuję za podbitymi oczami. ma szanse to jakoś wyglądać w odróżnieniu do bed luka, który wg mnie jest wioską po całej linii BEZ URAZY dla "bedlukowców"
pozdro!
rosomak1983 - 28-02-2009, 14:37
Lutek ja bym zostawił lampy i zajał sie tymi dziurami na halogeny i ewentualny bad look
jacek11 - 28-02-2009, 14:46
Mnie się nie podoba "podbite oko"
Może dlatego,że Colt najbardziej podoba mi się w oryginale.
londolut - 28-02-2009, 14:52
rosomak1983 napisał/a: | ewentualny bad look | Ewentualny badlook nie wchodzi w grę Nie lubię takiego czegoś, poza tym lubię mieć jasno przed sobą i wolę bezpieczniej. Nie będzie badlook`a.
rosomak1983 napisał/a: | zajał sie tymi dziurami na halogeny | Zajmę się, podczas malowania. Z resztą pisałem o tym parę postów wyżej.
Cały czas się zastanawiam nad smookie`em. Najpierw muszę się dobrać do połamanego migacza
|
|
|