To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - projekt lancer

londolut - 07-01-2009, 00:38

rosomak1983, EVO look EVO lookiem, u mnie na osiedlu wczoraj wyczaiłem EVO III - tak III :D
rosomak1983 - 07-01-2009, 00:42

Cytat:
rosomak1983, EVO look EVO lookiem, u mnie na osiedlu wczoraj wyczaiłem EVO III - tak III :D

biały kruk!!! (nawet jesli nie biały) londolut, kiedy go przyprowadzisz na moje podwórko??? :wink:
PS zapoznaj własciela i wcignij do klubu. :wink:
Po drugie jak III wyglada na zywo? Bardzo miazdzy? NIe kazdy wie ze EVo III to jedno z najszybszych EVO....

londolut - 07-01-2009, 00:43

rosomak1983 napisał/a:
zapoznaj własciela
Kiera po prawej i nie nasze blachy.
rosomak1983 napisał/a:
biały kruk!!! (nawet jesli nie biały)
Grafitowy :mrgreen: Ładniejszy od białego przynajmniej IMO :)
rafalmaxi - 07-01-2009, 00:44

nie trzeba wciągać do klubu ja tu już jakiś czas klikam , to już wiem kto tu tutaj wizytówki klubowe podrzuca , może jakis mały spocik?
pozdrawiam

londolut - 07-01-2009, 00:48

rafalmaxi, to twoje EVO stoi na Górnośląskiej obok przystanku tramwajowego? :mrgreen:
Rafal_Szczecin - 07-01-2009, 00:52

:evil: nie robcie OT i pogaduszek w tym temacie :!:
rafalmaxi - 07-01-2009, 00:52

londolut napisał/a:
rafalmaxi, to twoje EVO stoi na Górnośląskiej obok przystanku tramwajowego? :mrgreen:

zgadza się 8)

londolut - 07-01-2009, 00:55

Rafał nie spinaj się tak :wink:
Anonymous - 07-01-2009, 01:42

rafalmaxi napisał/a:
nie trzeba wciągać do klubu ja tu już jakiś czas klikam , to już wiem kto tu tutaj wizytówki klubowe podrzuca , może jakis mały spocik?
pozdrawiam

rafalmaxi gratulacje z powodu posiadania takiej jak by nie patrzeć perełki na naszych drogach :) , zachęcam do założenia własnego tematu z opisem gdzie nabyłeś auto oraz co przy nim dalej modzisz :) będziesz miał przynajmniej kilku stałych chętnych odwiedzających :D no i oczywiście FOTOSY!!!

rosomak1983 napisał/a:
Kurde fajnie miec replike EVO...

nom fajnie :finga:

ale jeszcze fajniej mieć oryginał.... :rolleyes:

docencik87 - 07-01-2009, 15:57

Derpin napisał/a:
czwartek poznań

I ty jeszcze się na naszym forum regionalnym nie przypucowałeś?? :D

Jutro znowu M1?? Może podskoczę popatrzeć ;) . Uczelnie mam blisko :D I fotki zrobię ;)

Anonymous - 07-01-2009, 17:19

docencik87 napisał/a:
Jutro znowu M1?? Może podskoczę popatrzeć ;) . Uczelnie mam blisko :D I fotki zrobię ;)

czy będe na M1 dowiem sie jutro około 13, napewno będe w luboniu w Factory około 12, a potem to już zależnie od rozmów telefonicznych ;p a nie przypucowałem się bo jeżeli będe miał wolny czas to po godzinie 22 dopiero... heh ;/ a wtedy bede już tak zjeba... że marzy mi się tylko powrót do domu....

docencik87 - 07-01-2009, 22:18

Szkoda, że od rana nie będziesz :( . Mam przerwę na uczelni od 11.15 :/.
Anonymous - 22-02-2009, 04:04

EVO już tydzień czasu połyka kilometry z naprawionymi szkodami po otwarciu się maski, którą udało się uratować pozostało tylko dokleić zaślepkę powietrza, którą na dniach mam odebrać od lakiernika, przy okazji lakierowany był też zderzak, który uszkodziłem na kjs wjeżdżając w opony i drzwi pasażera (pożyczyłem bratu i gdzieś sie nie zmieścił), przy okazji maska dostała nowe zapinki AEROCATCH te zamykane są już na zamek kluczykiem, oraz tablica wylądowała na zderzaku, a także miałem aferę ze skrobaniem przednich szybek, niestety auto za bardzo rzuca się w oczy od kiedy się nim poruszam miałem już ok 10 kontroli, wiadomo niebiescy musieli sobie pooglądać i przy okazji doczepić sie do czego się dało, dziś była kolejna kontrola tym razem z udziałem telewizji (dobrze że auto było na myjnie tego dnia :P ) na szczęście nie był to tvnowski uwaga pirat, tylko akcja przeprowadzona przez lokalną tvp szczecin, gdzie kontrolowali każdego jak popadnie a mnie trzepał akurat gliniarz z którym miałem już wcześniej do czynienia i cieszył sie jak dziecko, że mam tablice z przodu już zainstalowaną ;D jak uda mi się dorwać filmik z tego zajścia który kręciła tvp to wrzucę gdzieś do obejrzenia a na razie fotka z wypadu do dziwnowa w którym byłem w piatek

wciąż martwi tylko za duże spalanie i niski vmax, mam teraz włożony aparat zapłonowy z rafała colcika który wrócił z naprawy u magika w toruniu (podobono wymienił cewkę i naprawił moduł), ale auto nadal pali w trasie 9 L (prędkość do 120) i nie jeździ tak jak dawniej maksymalnie 190 tylko max 155 i to z wielkim bólem osiąga te prędkość, rafi ma mój aparat z lancera i jego colt śmiga teraz szybciej ale u niego też dużo pali, jak tylko zrobi sie cieplej to przełoże z powrotem mój aparat do siebie i zobaczymy wyniki spalania i vmax.... czy uszkodzona cewka lub moduł mogą mieć wpływ poza spalaniem na v max ? czy może były klepane różne rodzaje apratów które umożliwiały różny vmax ?

docencik87 - 22-02-2009, 12:55

Ale widzę powódź w kierunkowskazach wciąż jest ;D

I wreszcie zapodaj zdjęcia środka, bo widzę, że kubły już tam siedzą :twisted:

Matejko - 22-02-2009, 14:02

Derpin napisał/a:
zy może były klepane różne rodzaje apratów które umożliwiały różny vmax ?

lub moze poprzednie proby wykonywales na 13" o wezszym i nizszym profilu :)