To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Opolskie - Spoty ;)

Anonymous - 10-10-2010, 18:07

To ja wrzucam linki do dwóch fotek przeciętnej jakości :twisted:
http://img228.imageshack....10102010153.jpg
http://img692.imageshack....10102010154.jpg

Marti - 10-10-2010, 21:08

I po spocie, było bardzo miło i przyjemnie, serdecznie dziękuję za liczne przybycie. Mam nadzieję że na następnym spocie regionalnym frekwencja będzie co najmniej nie mniejsza ;)

Mała fotorelacja

LINK DO ALBUMU

LINK DO FOTEK NA SERWERZE

LINK DO FOTEK NA SERWERZE W WERSJI LIHGHT

Mithrill - 10-10-2010, 22:43

Dzięki za spotkanie. Troszkę nam się region rozruszał przed nadejściem zimy :)

To następny spot w Brzegu?

magiczny89 - 10-10-2010, 22:49

Mithrill napisał/a:

Yes Yes Yes :P

Miło było, gadżety zakupione, barszczyk wypity :P do następnego :wink:

Marti - 12-10-2010, 18:41

Mithrill napisał/a:
Troszkę nam się region rozruszał przed nadejściem zimy

I oby nie zamarzł....

Cytat:

Tak planowaliśmy wstępnie na ostatnim spocie - zobaczymy....

Anonymous - 16-10-2010, 09:54

Tak z ciekawości-pojawi się ktoś dzisiaj na koncercie Kata w Opolu? Bo to też by można jako spot traktować 8)
http://www.k60.pl/index.php?id=21

Mithrill - 16-10-2010, 23:17

Właśnie wróciłem z pracy... więc nie :P :D

PS. Nie wiem czy się śmiać, płakać, czy traktować to poważnie...
Mój ojciec rozmawiał z jakimś "mechanikiem", który stwierdził, że za żadne skarby mam nie kupować Galanta z silnikiem 2.5, bo są to nędzne silniki. Powiedział podobno, że lepiej wziąć 2.0, bo są o wiele bardziej żywotne. A najlepiej brać diesla. HA! Interesujące...

solo - 17-10-2010, 21:44

witam wszystkich zapisalem sie na formum niedawno i chcial bym wziasc udzial w jakims spocie..o ile jest taka mozliwosc...tylko nie orientuje sie gdzie sie takie spotkanie odbywaja i z kad zasiegnac informacji...jak by ktos mogl pomoc byl bym wdzieczny. pozdrawiam
magiczny89 - 17-10-2010, 23:11

solo napisał/a:
tylko nie orientuje sie gdzie sie takie spotkanie odbywaja i z kad zasiegnac informacji

Kolego witam na forum a informacje dotyczące spotów regionalnych znajdziesz w tym temacie, wszystko będzie szczegółowo opisane... :P

solo - 18-10-2010, 22:16

dzieki...bede czekal na info.pozdrawiam
Marti - 23-10-2010, 19:55

solo napisał/a:
witam wszystkich zapisalem sie na formum

Witam na forum. Jak magiczny89 napisał wszystkie informacje odnośnie spotów uzyskasz w tym temacie a skoro nie chcesz opuścić żadnego spotkania dodaję Cię do grupy Opolskie (chyba że nie masz ochoty lecz dzięki temu uzyskasz najświeższe informacje dotyczące spotkań)

solo - 24-10-2010, 19:50

z checia..dzieki za informacje i zainteresowania. pozdrawiam
Marti - 24-10-2010, 20:35

Co do spotów to zanim śnieg nas zasypie proponuję spota w Brzegu. Proszę Was o propozycje terminów bo wiem że część z Was nie może się dostosować jak ja. Zależy mie byśmy byli w kupie (cała nasza ostatnia brać) bo jest ważny temat do obgadania a bez Was mnie nie ma.

Jeśli Brzeg Wam nie odpowiada to porozmawiamy o innych ewentualnych miejscach.....

geckon karta doszła więc trzeba było by ją odebrać ;)

magiczny89 - 24-10-2010, 22:39

Marti napisał/a:
Co do spotów to zanim śnieg nas zasypie proponuję spota w Brzegu. Proszę Was o propozycje terminów bo wiem że część z Was nie może się dostosować jak ja.

Ja również jestem za brzegiem a moje propozycje co do terminów to 14 lub 21 listopad... :)

Anonymous - 25-10-2010, 08:49

Marti napisał/a:
Jeśli Brzeg Wam nie odpowiada to porozmawiamy o innych ewentualnych miejscach.....

geckon karta doszła więc trzeba było by ją odebrać

A nie może zostać tam, gdzie było? Na karcie mi zależy, ale z czasem krucho więc nie wiem, czy się na spocie pojawię.