[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Sedan czy Sportback
macior - 16-12-2009, 13:47
a czy fotel pasażera z porzodu, a konkretnie jego oparcie można pochylić w kierunku siedziska (do przodu)?
wstyd nie wiedzieć
Mac_Man1 - 16-12-2009, 14:00
Możliwość przewożenia większego bagażu jest jakimś atutem ale Lancer jest w końcu samochodem osobowym
I tak to wątek Sedan czy SB przerodził się w ogólny temat sedan czy hatchback ... i tego można było się spodziewać.
Ja chciałem mieć dla odmiany hatchbacka więc wybrałem SB - prost ... chociaż tył tego samochodu nie urzekł mnie od razu Ale mimo jego kontrowersyjnej urody porównywanie z Lanosem jest chyba lekką przesadą
Auto chyba nie jest tak brzydkie skoro spora część Mitsumaniaków nim jeździ. A Ci mieli wybór w przeciwieństwie do pierszych posiadaczy Sedanów, którzy teraz najbardziej "bruzgają" Sportbacka
bastek - 16-12-2009, 14:05
jaca71 napisał/a: | Drifcik na ręcznym (nie mam ESP więc jest to do wykonania) |
a ja mam ESP i da się zrobić.... co mnie zdziwiło trochę
macior napisał/a: | zostawiam sobie obecnego hacza |
ot, to. a jak mi duże AGD trza było ze sklepu przywieść, to kurier to zrobił... a jak siostre przeprowadzałem, to z przyczepką....
wózek dla dziecka do SB z półeczką nie wchodzi mi
Mac_Man1 - 16-12-2009, 14:08
bastek1 napisał/a: | ... wózek dla dziecka do SB z półeczką nie wchodzi mi |
Przerabiałem to i też się rozczarowałem
Lestat - 16-12-2009, 14:45
A ja nie narzekam na ten fakt
Mac_Man1 napisał/a: | bastek1 napisał/a:
... wózek dla dziecka do SB z półeczką nie wchodzi mi
Przerabiałem to i też się rozczarowałem |
ja mam wozek ktory sklada sie jak tradycyjna parsolka czesem jak widze ludzi ktorzy zeby schowac wozek musza zdemontowac kółka albo odłączyc całe "podwozie" to im bardzo współczuje...
ale wracajac do tematu u mnie wózek by sie zmiescil niezaleznie od tego czy sedan czy sportback, ale wybrałem sportbacka bo moim zdaniem tyl ma bardziej sportowy niz sedan...to jest moja osobista opinia mozna sie z tym nie zgadzac. A porownanie go do Lanosa jest dla mnie no coz jak lądowanie na Słoncu przez Rosjan w nocy...dobrym żartem
plbarti - 16-12-2009, 15:12
Cały temat to przekonywanie na siłę do swoich wyborów , ja wybrałem SB , ktoś sedana , idą święta , a my się tu zabijamy który ładniejszy ,który praktyczniejszy. Szanuję Tych którzy dokonali innego wyboru. Cieszę się ,że producent dał w tym modelu tylko dwie opcje , bo jak byłoby jeszcze kombi to ten wątek miałby już 3 razy tyle stron . Nie szukajmy na siłę tego co nas dzieli , pamiętajmy o tym co nas łączy- a jest to MITSUBISHI.
adalbert7 - 16-12-2009, 15:44
plbarti napisał/a: | ... Nie szukajmy na siłę tego co nas dzieli , pamiętajmy o tym co nas łączy- a jest to MITSUBISHI. |
Racja - najważniejsze że jeździmy miśkami, a czy to sedan, czy SB to już indywidualny wybór każdego, wg indywidulanego gustu, i nie ma co o tym dyskutować
gzesiolek - 16-12-2009, 16:10
joke-mode=ON napisał/a: |
Jakbym miał SB to też bym tak pisał
|
bastek - 16-12-2009, 16:43
plbarti napisał/a: | Cały temat to przekonywanie na siłę do swoich wyborów |
iii tam, ja to traktuje jako przekomarzanie się
co do Świąt, od ponoiedziałku urlop, wyjazd od teścia gdzie ani zasiegu komórki, ani interneta, ani nic. śnieg, górki, dzieci, sanki książki - i misiek
Mac_Man1 - 16-12-2009, 17:16
adalbert7 napisał/a: | plbarti napisał/a: | ... Nie szukajmy na siłę tego co nas dzieli , pamiętajmy o tym co nas łączy- a jest to MITSUBISHI. |
Racja - najważniejsze że jeździmy miśkami, a czy to sedan, czy SB to już indywidualny wybór każdego, wg indywidulanego gustu, i nie ma co o tym dyskutować |
I od razu zrobiło się świątecznie, tzn. rodzinnie
waldinio - 17-12-2009, 23:22
czesc wszystkim, odebrałem dzisiaj swojego lancera w koncu, sedan ale mam pewien niesmak niestety, mam wersje invite i tutaj pytanie do ludzi którzy zamawiali dodatkowo bluetooth, jaki macie? mnie dali nie ten co jest sterowanie w kierownicy a dali jakis przykręcony do słupka :/ i nawet sparować z telefonem nie mogłem, próbowałem postępować wg instrukcji i dupa - to nie działa, sparowałem w drugą stronę tzn telefon z samochodem i wybieranie jest tylko po nazwie z ksiązki o ile mam tą osobę nagraną w wybieraniu glosowym w telefonie (mam htc touch hd) - nie podoba mi się to
jaca71 - 18-12-2009, 00:03
waldinio napisał/a: | mnie dali nie ten co jest sterowanie w kierownicy a dali jakis przykręcony do słupka |
A ile to kosztowało? Czy to może był "gratis"?
waldinio - 18-12-2009, 00:05
jaca71 napisał/a: | waldinio napisał/a: | mnie dali nie ten co jest sterowanie w kierownicy a dali jakis przykręcony do słupka |
A ile to kosztowało? Czy to może był "gratis"? |
generalnie nie wiem bo za wszystkie opcje zapłaciłęm 60% mniej niż powinienem, pierwotnie cena za bluetooth była 900zł...
jaca71 - 18-12-2009, 00:10
waldinio napisał/a: | generalnie nie wiem bo za wszystkie opcje zapłaciłęm 60% mniej niż powinienem, pierwotnie cena za bluetooth była 900zł... |
To mimo wszystko podejrzewam że to nie miał być oryginał Cena tego oryginalnego (z obsługą w kierownicy i mikrofonem w suficie) w USA to 250$ plus TAX. Czyli coś koło 750zł. Nie uwierzę żeby u nas to sprzedawali za 900zł
waldinio - 18-12-2009, 00:13
jaca71 napisał/a: | waldinio napisał/a: | generalnie nie wiem bo za wszystkie opcje zapłaciłęm 60% mniej niż powinienem, pierwotnie cena za bluetooth była 900zł... |
To mimo wszystko podejrzewam że to nie miał być oryginał Cena tego oryginalnego (z obsługą w kierownicy i mikrofonem w suficie) w USA to 250$ plus TAX. Czyli coś koło 750zł. Nie uwierzę żeby u nas to sprzedawali za 900zł |
nie wiem, tak mi powiedział doradca ze tyle kosztuje jak negocjowałem akcesoria, ehh... :/
|
|
|