To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - Gokartów ciąg dalszy, czyli spot.

krzychu - 28-10-2010, 19:06

mjsystem napisał/a:
krzychu napisał/a:
Tobie się chce pracować kiedy wszyscy dokoła mają wolne?

Krzychu taką mam pracę, że tak 8)

E tam ja też, ale na stronie mają cennik na weekend i promocję w tygodniu. Nie ma się co spinać. Pytanie tylko czy wszyscy się zgadzają na 65zł.

mjsystem - 28-10-2010, 19:11

krzychu napisał/a:
Pytanie tylko czy wszyscy się zgadzają na 65zł.

Ja sie zgadzam, choć to nie jest tanio, ale większość niech to zaakceptuje.

krzychu - 29-10-2010, 09:49

WRT-karting Tychy - 11.11.2010 12:00-12:30:
(zmiana w godzinie i po 65zł):
1. krzychu
2. kolega_krzycha
3. mjsystem
4.
5.
6.
7.

dopisywać się kto będzie i akceptuje 65zł.

Anonymous - 29-10-2010, 11:03

mjsystem napisał/a:
No to (piiiiiiiiii) poszli po bandzie no... dalsze pisanie to jedno wielkie piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen:

Tak na przyszłość - wykropkowany wulgaryzm zgodnie z regulaminem forum jest traktowany jak normalny wulgaryzm. ;) Używaj słów zamiennych, ok? :)

jaras73 - 29-10-2010, 12:18

WRT-karting Tychy - 11.11.2010 12:00-12:30:
(zmiana w godzinie i po 65zł):
1. krzychu
2. kolega_krzycha
3. mjsystem
4. jaras73
5.
6.
7.

racer1972 - 29-10-2010, 16:47

Ja pasuję... 65zł + paliwo na dojazd to już trochę dużo... :doubt:
krzychu - 29-10-2010, 16:53

E tam podjedźcie jednym samochodem i już (tak jak my zawsze).
mjsystem - 29-10-2010, 18:57

kuzi napisał/a:
Tak na przyszłość - wykropkowany wulgaryzm zgodnie z regulaminem forum jest traktowany jak normalny wulgaryzm. Używaj słów zamiennych, ok?

Kuzi takie słowo nie pisane, to tylko domysł, co piszący miał na mysli. Nie jest to skrót słowa wulgarnego, tylko to co pokazują np w TV. "Wypipczenie" słowa jest legalne, pokazuje jedynie, że słowo niecenzuralne mogło być uzyte, lecz nie wyedytowano go :D Mozna by mnie posądzić jedynie o ubogie słownictwo, zastepując braki przekleństwami. Nie mniej jednak traktując "wypipczenie" pewnego stwierdzenia w sposób raczej żartobliwy nie spowoduje takiego strachu czy napięcia w postach. Mam nadzieję, że nie będziemy traktowali forum jak znanego polskiego katolickiego radia i udawali świętych? Nie jestem zwolennikiem przekleństw czy ordynaryzmu, ale wyluzujmy:)

krzychu - 29-10-2010, 19:19

Hubert kiedyś stwierdził że jak by to nie było przekleństwo to byś nie musiał kropkować czy "piiikać".....
Anonymous - 29-10-2010, 22:34

mjsystem napisał/a:
kuzi napisał/a:
Tak na przyszłość - wykropkowany wulgaryzm zgodnie z regulaminem forum jest traktowany jak normalny wulgaryzm. Używaj słów zamiennych, ok?

Kuzi takie słowo nie pisane, to tylko domysł, co piszący miał na mysli. Nie jest to skrót słowa wulgarnego, tylko to co pokazują np w TV. "Wypipczenie" słowa jest legalne, pokazuje jedynie, że słowo niecenzuralne mogło być uzyte, lecz nie wyedytowano go :D Mozna by mnie posądzić jedynie o ubogie słownictwo, zastepując braki przekleństwami. Nie mniej jednak traktując "wypipczenie" pewnego stwierdzenia w sposób raczej żartobliwy nie spowoduje takiego strachu czy napięcia w postach. Mam nadzieję, że nie będziemy traktowali forum jak znanego polskiego katolickiego radia i udawali świętych? Nie jestem zwolennikiem przekleństw czy ordynaryzmu, ale wyluzujmy:)

Wybacz. To nie jest moja zła wola. Nie odbieraj tego personalnie. Po prostu warto coś takiego wiedzieć na przyszłość, bo moderatorzy mają za takie czyny wlepiać RB... Takie zasady forum... :roll:

mjsystem - 30-10-2010, 11:56

krzychu napisał/a:
Hubert kiedyś stwierdził że jak by to nie było przekleństwo to byś nie musiał kropkować czy "piiikać".....

Oczywiście nie mam zamiaru wchodzenia w konflikt z zasadami forum, będę sie do nich stosował, natomiast nie lubie udawać. Dlatego nie będę ciągnął tematu(jesli wchodzisz między wrony musisz krakać jak i one).

kuzi napisał/a:
Wybacz. To nie jest moja zła wola. Nie odbieraj tego personalnie. Po prostu warto coś takiego wiedzieć na przyszłość, bo moderatorzy mają za takie czyny wlepiać RB... Takie zasady forum...

No wiem, Kuzi, wiem :D

Anonymous - 30-10-2010, 12:04

No :!: Czyli wracajcie już do tematu gokartów. ;) Koniec off-topiku, bo ostrzeżenia polecą. :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

racer1972 - 30-10-2010, 12:16

mjsystem ja już też ten temat przerabiałem... :finga: krzychu a odnośnie wspólnego wyjazdu to mieszkamy z mjsystem od siebie 25km więc raczej odpada... :doubt:
krzychu - 30-10-2010, 12:28

No ale mjsystem mieszka jakoś 500m od toru w Sosnowcu więc jak by nie patrzeć możesz mieć tą samą drogę co do Sosnowca :P
mirc23 - 30-10-2010, 18:18

A widzieliście to:
http://forum.mitsumaniaki...db6aed96#770688
Może to być jakaś alterantywa dla gokartów :)