Śląskie - Gokartów ciąg dalszy, czyli spot.
krzychu - 28-10-2010, 19:06
mjsystem napisał/a: | krzychu napisał/a: | Tobie się chce pracować kiedy wszyscy dokoła mają wolne? |
Krzychu taką mam pracę, że tak |
E tam ja też, ale na stronie mają cennik na weekend i promocję w tygodniu. Nie ma się co spinać. Pytanie tylko czy wszyscy się zgadzają na 65zł.
mjsystem - 28-10-2010, 19:11
krzychu napisał/a: | Pytanie tylko czy wszyscy się zgadzają na 65zł. |
Ja sie zgadzam, choć to nie jest tanio, ale większość niech to zaakceptuje.
krzychu - 29-10-2010, 09:49
WRT-karting Tychy - 11.11.2010 12:00-12:30:
(zmiana w godzinie i po 65zł):
1. krzychu
2. kolega_krzycha
3. mjsystem
4.
5.
6.
7.
dopisywać się kto będzie i akceptuje 65zł.
Anonymous - 29-10-2010, 11:03
mjsystem napisał/a: | No to (piiiiiiiiii) poszli po bandzie no... dalsze pisanie to jedno wielkie piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
Tak na przyszłość - wykropkowany wulgaryzm zgodnie z regulaminem forum jest traktowany jak normalny wulgaryzm. Używaj słów zamiennych, ok?
jaras73 - 29-10-2010, 12:18
WRT-karting Tychy - 11.11.2010 12:00-12:30:
(zmiana w godzinie i po 65zł):
1. krzychu
2. kolega_krzycha
3. mjsystem
4. jaras73
5.
6.
7.
racer1972 - 29-10-2010, 16:47
Ja pasuję... 65zł + paliwo na dojazd to już trochę dużo...
krzychu - 29-10-2010, 16:53
E tam podjedźcie jednym samochodem i już (tak jak my zawsze).
mjsystem - 29-10-2010, 18:57
kuzi napisał/a: | Tak na przyszłość - wykropkowany wulgaryzm zgodnie z regulaminem forum jest traktowany jak normalny wulgaryzm. Używaj słów zamiennych, ok?
_________________ |
Kuzi takie słowo nie pisane, to tylko domysł, co piszący miał na mysli. Nie jest to skrót słowa wulgarnego, tylko to co pokazują np w TV. "Wypipczenie" słowa jest legalne, pokazuje jedynie, że słowo niecenzuralne mogło być uzyte, lecz nie wyedytowano go Mozna by mnie posądzić jedynie o ubogie słownictwo, zastepując braki przekleństwami. Nie mniej jednak traktując "wypipczenie" pewnego stwierdzenia w sposób raczej żartobliwy nie spowoduje takiego strachu czy napięcia w postach. Mam nadzieję, że nie będziemy traktowali forum jak znanego polskiego katolickiego radia i udawali świętych? Nie jestem zwolennikiem przekleństw czy ordynaryzmu, ale wyluzujmy:)
krzychu - 29-10-2010, 19:19
Hubert kiedyś stwierdził że jak by to nie było przekleństwo to byś nie musiał kropkować czy "piiikać".....
Anonymous - 29-10-2010, 22:34
mjsystem napisał/a: | kuzi napisał/a: | Tak na przyszłość - wykropkowany wulgaryzm zgodnie z regulaminem forum jest traktowany jak normalny wulgaryzm. Używaj słów zamiennych, ok?
_________________ |
Kuzi takie słowo nie pisane, to tylko domysł, co piszący miał na mysli. Nie jest to skrót słowa wulgarnego, tylko to co pokazują np w TV. "Wypipczenie" słowa jest legalne, pokazuje jedynie, że słowo niecenzuralne mogło być uzyte, lecz nie wyedytowano go Mozna by mnie posądzić jedynie o ubogie słownictwo, zastepując braki przekleństwami. Nie mniej jednak traktując "wypipczenie" pewnego stwierdzenia w sposób raczej żartobliwy nie spowoduje takiego strachu czy napięcia w postach. Mam nadzieję, że nie będziemy traktowali forum jak znanego polskiego katolickiego radia i udawali świętych? Nie jestem zwolennikiem przekleństw czy ordynaryzmu, ale wyluzujmy:) |
Wybacz. To nie jest moja zła wola. Nie odbieraj tego personalnie. Po prostu warto coś takiego wiedzieć na przyszłość, bo moderatorzy mają za takie czyny wlepiać RB... Takie zasady forum...
mjsystem - 30-10-2010, 11:56
krzychu napisał/a: | Hubert kiedyś stwierdził że jak by to nie było przekleństwo to byś nie musiał kropkować czy "piiikać"..... |
Oczywiście nie mam zamiaru wchodzenia w konflikt z zasadami forum, będę sie do nich stosował, natomiast nie lubie udawać. Dlatego nie będę ciągnął tematu(jesli wchodzisz między wrony musisz krakać jak i one).
kuzi napisał/a: | Wybacz. To nie jest moja zła wola. Nie odbieraj tego personalnie. Po prostu warto coś takiego wiedzieć na przyszłość, bo moderatorzy mają za takie czyny wlepiać RB... Takie zasady forum... |
No wiem, Kuzi, wiem
Anonymous - 30-10-2010, 12:04
No Czyli wracajcie już do tematu gokartów. Koniec off-topiku, bo ostrzeżenia polecą.
racer1972 - 30-10-2010, 12:16
mjsystem ja już też ten temat przerabiałem... krzychu a odnośnie wspólnego wyjazdu to mieszkamy z mjsystem od siebie 25km więc raczej odpada...
krzychu - 30-10-2010, 12:28
No ale mjsystem mieszka jakoś 500m od toru w Sosnowcu więc jak by nie patrzeć możesz mieć tą samą drogę co do Sosnowca
mirc23 - 30-10-2010, 18:18
A widzieliście to:
http://forum.mitsumaniaki...db6aed96#770688
Może to być jakaś alterantywa dla gokartów
|
|
|