Nasze Miśki - Jak wino...
m6riano - 05-07-2011, 23:16
fj_mike napisał/a: | Mi się podoba, oryginalne zawsze jest lepsze
Z takim wnętrzem twój Galor był by oryginalny |
Podzielam opinie...;-)
Tomek - 06-07-2011, 08:05
sveno co do body kitu od Avance
to jak już masz progi i przód, to koniecznie zaopatrz sie w zderzak tylni i dokładki, bo kiepsko to będzie wyglądać
sveno - 06-07-2011, 12:46
tomek84, wiem, ale to już trochę za dużo jak na jeden raz, teraz zaprzestałem zakupów, jak będę miał kase w ręku to będę działał dalej, ale puki co stop. tomek84 napisał/a: | to koniecznie zaopatrz sie w zderzak tylni i dokładki | o ile za tylny zderzak cenę rzędu 300zł jestem w stanie zrozumieć (choć nie do końca, bo to tylko kawałek plastiku, ale ciężkodostępny, za tą kasę można mieć kompletni przedni zderzak z kratkami i halogenami. ) to za te dokładki na tylne błotniki 200zł nie dam, bo to przechodzi wszelkie pojęcie, a do tego jeszcze lakierowanie (chociaż to mam po kosztach materiałów plus sześciopak ) tak czy inaczej kiedyś będę chciał to zrobić i tu mam kolejny romans do Ciebie Tomku, udostępnisz też te elementy do wykonania kopi? Owczar mi troche podpowiedział i myślę, że może się to udać, tak czy inaczej warto spróbować.
Tomek - 06-07-2011, 12:48
sveno napisał/a: | tomek84, wiem, ale to już trochę za dużo jak na jeden raz, teraz zaprzestałem zakupów, jak będę miał kase w ręku to będę działał dalej, ale puki co stop. |
nie, no jasne
wiem coś o tym
sveno napisał/a: | Ciebie Tomku, udostępnisz też te elementy do wykonania kopi? Owczar mi troche podpowiedział i myślę, że może się to udać, tak czy inaczej warto spróbować. |
nie wiem
sveno - 06-07-2011, 19:28
tomek84 napisał/a: | nie wiem | ale ja wiem, ze ty wiesz
Ta czerwona skóra była w Galancie którego zamierzałem kupić, znalazłem go wczoraj na mobile.de Czarny Avance z 98r ze zdechniętą skrzynią, poza tym cały (nadkole sztukowane taśmą ) oczywiście 2.5 V6 stał za 1190 ojro, na ładnych 17'' z dużym rantem, szybki tel do sprzedawcy, wszystko ok, gal bez prawa rejestracji ale to nic i tak mial isc na czesci, zanim zorganizowałem lawete to ogłoszenia już nie bylo, dzisiaj dzwonie i Gal sprzedany do Polski zapewne niedługo zobaczymy go na allegro nie mogę tego przeboleć, maił być mój!!!!!!!
Tomek - 06-07-2011, 19:32
sveno napisał/a: | Czarny Avance z 98r |
szły od 99
m6riano - 06-07-2011, 19:42
sveno napisał/a: | :( zapewne niedługo zobaczymy go na allegro |
Chętnie obejrze linka...jaka to igiełka i w ogóle...;-)
Owczar - 08-07-2011, 08:46
sveno, dobry filmik ze spotu
sveno - 08-07-2011, 13:35
Owczar napisał/a: | sveno, dobry filmik ze spotu | hehe dzięki, ale to jeszcze nie to, montowany na szybko (4 godz) i za mało materiału. Po nastepnym zlocie bedzie dużo lepszy, mam kilka fajnych pomysłów
sveno - 09-07-2011, 13:26
zgadnijcie co kupiłem Rekińczykowi? tym razem bez okazji, albo lepiej: z okazji przytrafienia się dobrej okazji
Juiceman - 09-07-2011, 13:27
HC?
sveno - 09-07-2011, 13:28
Juiceman, świnia jesteś wiesz? zapomniałem, że ty wiesz
Juiceman - 09-07-2011, 13:37
No nie wiem ja tylko zgadywałem , ale dalszych planów nie zdradzę xD
Hugo - 09-07-2011, 14:05
Czy nie przypadkiem od anglika?
sveno - 09-07-2011, 15:49
Juiceman napisał/a: | No nie wiem ja tylko zgadywałem | żebyś Ty tak liczby w totku zgadywał
Juiceman napisał/a: | ale dalszych planów nie zdradzę | ale ja zdradzę, zegary wyglądają tak:
mój plan zakłada, że diody od tiptronica dalej będą spełniały swoje funkcje, tzn będą pokazywały aktualnie zapięty bieg lub brak biegu (N) a zaciągnięty ręczny dodatkowo będzie sygnalizowany przez P a ponadto paski od AYC będą pokazywały poziom gazu w butli
Hugo napisał/a: | Czy nie przypadkiem od anglika? |
A od anglika, ale pochodzenia japońskiego
Hugo a Ty masz u siebie HC? Bo widziałem, że coś się udzielałeś w FAQ "montaż HC"
|
|
|