Nasze Miśki - Avance
Matejko - 12-01-2013, 14:17
Hugo napisał/a: | Oryginalne po małym przebiegu w idealnym stanie. |
skad takie ??
Krzyzak napisał/a: | Mateusz - zrób tak, że pojeździj sobie autami, które masz "na oku" - ja tam zrobiłem i ciężko było mi znaleźć inne równie wygodne i dobrze poznane mechanicznie |
Mialem S60
a to drugie co mysle to z zalozenia dupowoz wiec bedzie wygodne
major - 12-01-2013, 15:01
Matejko napisał/a: | no dobra - to jakie sprezyny na tyl ?? |
Ja mam u siebie z tyłu przednie obniżane H&R przy 3 osobach +bagaż+ pełna butla gazu siadają może z 2-3 cm.
Na seryjnych, tył auta prawie wlekł się po drodze przy takim obciążeniu
Fakt faktem jest bardziej twardo ale do przeżycia.
Podobny zestaw z tyłu założył ostatnio Sveno popytaj się o wrażenia.
Hugo - 12-01-2013, 23:02
Matejko napisał/a: | skad takie ?? | Ja kupiłem od forumowicza. major napisał/a: | Podobny zestaw z tyłu założył ostatnio Sveno popytaj się o wrażenia | sveno ma przednie H&R-y na tyle.
giez - 14-01-2013, 10:36
co w końcu z tym zawieszeniem po puknięciu, wymienione? nowe, używane? geometrię zrobiłeś? tylko blacha została?
Matejko - 14-01-2013, 16:13
wszystko jest w porzadku
została tylko blacha
Marcin-Krak - 18-01-2013, 19:20
Przerabiaj na automat - to może Firek kupi
Matejko - 09-02-2013, 14:28
swiezy ster od Hugo
i troche gałke za 19zł z intercarsa widac
Owczar - 10-02-2013, 00:16
To hugo Avanca na części goni?
m6riano - 10-02-2013, 01:15
Owczar, z tego co wiem tylko kiere podmieniał..
Matejko - 10-02-2013, 13:36
nardi zapakowal, kierownice kupilem bo moja juz sie zrobila kolejny raz zolta, a nie moge miec przestoju z autem i czekac 3 dni na obszycie, ale ta kiera od Huberta okazalo sie ze tylko stracila odcien, a perforacja skory jest nie wytarta, dlatego zdecydowalem sie odmalowac i wyszlo super, tyle ze to nie renoskor, a zestaw z klinikaskory.pl i polmat wykonczenie, zostalo mi troche tej farby posluzy na wykonczenie wytartego fotela w eklasie W212 znajomego
Hugo - 10-02-2013, 13:53
Matejko napisał/a: | swiezy ster od Hugo | No cycuś glancuś Matejko napisał/a: | ta kiera od Huberta okazalo sie ze tylko stracila odcien, a perforacja skory jest nie wytarta | Tylko trochę z lewej strony
Hugo - 10-02-2013, 13:58
m6riano napisał/a: | Owczar, z tego co wiem tylko kiere podmieniał.. | Kierę, poduszkę, konsolę środkową, wszystkie włączniki szyb, zbiorniczek spryskiwaczy na ten z pompką do spryskiwaczy reflektorów, no i alu 17" będzie z obecnego. To chyba tyle.
Matejko - 01-03-2013, 23:06
15tego lutego galant bez zajakniecia przeszedl przeglad, poprosilem nawet o taka wersje "nie dopuszczamy" ale wszystko w porzadku, nawet kazda zarowka sprawna
a jutro chwila wolnego - znajomy z jc auto z kalisza zaproponowal podobno dobre tarcze - zobaczymy po zalozeniu co to warte,
tyl tez chcialem wymieniac, ale po zdjeciu kół okazalo sie ze tarcze maja okolo 9.7mm grubości, sprawdze bicie, trzeba bedzie to przetocze a jak przetocze to juz wleca nowe klocki
no i smarowanko coby zaciski z przodu nie stukanko
troche slonce pokusilo, jest juz marzec, a juz i tak nie bede nr 1, ktory pierwszy zalozyl letnie kola - przed ostatnimi opadami sniegu sprzedalem komplet letnich opon znajomemu, przejezdzil na nich przez te sniegi - jak to mowil, straszy zime
Rafal_Szczecin - 01-03-2013, 23:27
tez juz mnie kusi,by zalozyc letnie, ale u nas takie wyrwy ze zaraz bym musial prostowac ...
Matejko - 28-03-2013, 00:08
heheh miesiac prawie temu pisalismy zeby zalozyc letnie a marzec sie konczy i nadal na zimowkach,
dzisiaj bylem w stolicy, wjechalem na stacje, a tu jakis pan:
-to turbo ??
ja: niestety nie,
-no ale 24 korki to chyba ma ??
ja: z usmiechem - tak tak to V6
hue hue 24 korki
|
|
|