To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka

Juiceman - 07-04-2011, 21:55

koszmarek napisał/a:
eeee no ale zaraz w wilkasach była chyba taka bańka większa(albo być miała), to teraz z mniejszymi butelkami chcesz jechać?

A w ogóle ja zgłaszam sprzeciw IŻ organizatorzy zlotu NIE DOSTALI tego petrygo nawet w sobotę jak padli przy pifach na pyski :P To teraz się proszę reflektować i dwie szklanki dla mnie i Marka rezerwuje, o :P

No i było chyba 5 litrów tj 5 flaszek ;) - organizatorzy nie dostali bo tempo narzucone przez osoby degustujące było ehm szybkie zresztą Jackie'go się pytajcie :P

koszmarek - 07-04-2011, 22:05

no taa Jackie najpierw mnie wódką upijał z Japanami, a potem wypił moją działkę petrygo no... pfi :P

Mitsi, o co pytasz ? :D

MITSI - 07-04-2011, 22:13

nic,nic tak czytam i niesmiale chciałam zapytać czy na zlot MM przyjedziecie autami?? ,bo przez chwile pomyslałam ze jestem na forum AA... :mrgreen: :mrgreen:
koszmarek - 07-04-2011, 22:21

:D To się zdziwisz ;) Ile Mitsu zobaczysz na parkingu :)
volve - 07-04-2011, 23:14

MITSI napisał/a:
bo przez chwile pomyslałam ze jestem na forum AA...

My ?? My przecież nic nie pijemy...przynajmniej ja NIE PAMIĘTAM :D

koszmarek napisał/a:
Ile Mitsu zobaczysz na parkingu

Mówisz o autach, czy o właścicielach próbujących znaleźć swój domek w nocy ? :D :P

Juiceman - 07-04-2011, 23:25

volve napisał/a:

Mówisz o autach, czy o właścicielach próbujących znaleźć swój domek w nocy ? :D :P

Oj powroty do domków z innych domków były ciężkie xD

m6riano - 07-04-2011, 23:55

Juiceman napisał/a:
Na śląsku Maniacy mówią na to petrygo ;p w każdym bądź razie robię to tylko raz do roku i tylko na zlot :P w ograniczonej ilości ;)

No to łądnie sie dzieciaki bawicie...;-)ja tam wole cytrynówke barmańską...8 zeta za połówke i zabawa jest....;-)

ps. ale rozumiem że te petrygo to taki chrzest bojowy dla świeżaków?;-)
ps2.szklanka-szklaneczka
kufel-kufelek
cysterna - cytrynówka...?;-)

Uwex - 08-04-2011, 08:20

Aga napisał/a:
to ja też nie jadę!!!

Są tu tacy, co nie pozwolili by Ci tego zrobić; i dobrze, bo ktoś musi młodzież pilnować :wink:

Aga - 08-04-2011, 09:07

a kto będzie pilnował mnie?
oby nie Bubu - on mi odstrasza wszystkich fajnych facetów :P

MITSI - 08-04-2011, 09:15

Aga kto jak kto ale ty sama sie potrafisz pilnowac, a ja zadbam o to byś nie zgineła na tym parkingu! :lol: choć nie znam tego BUBU?
Aga - 08-04-2011, 09:19

MITSI napisał/a:
choć nie znam tego BUBU

poznasz poznasz
rzuca się w oczy
a tak poza wszystkim.... to mój mąż :biggrin:

MITSI - 08-04-2011, 09:34

barzo chetnie!! hmmm...to kto mną zaopiekuje sie?? :cry:
volve - 08-04-2011, 09:42

MITSI napisał/a:
to kto mną zaopiekuje sie??

Spokojnie, zapewne chętnych nie będzie brakować ;)

MITSI - 08-04-2011, 09:55

Tak, Tak jak przebiore sie za smerfetke i ustawie sie przy tym niebieskim denaturacie z bochenkiem chleba to moze ktos zaopiekuje sie...
volve - 08-04-2011, 10:12

To jeszcze dorzuć do tego ciepłe kiełbaski z garnka Juiceman'a i nawet nie będziesz musiała się przebierać ;) Opieka zapewniona przez cały zlot, byle garnuszek wrócił później do Juicego ;)