Nasze Miśki - dj danio i VR4 2,5V6TT
Bartek - 26-03-2012, 09:08
| danino88 napisał/a: | | nie wiadomo co i jak |
Kanapka pod filtr oleju - i tak będziesz ją miał ze względu na chłodnicę oleju, więc kup taką z otworami na czujniki (mocal lub nawet autogaugan)
danino88 - 26-03-2012, 10:48
| Cytat: | | Kanapka pod filtr oleju - i tak będziesz ją miał ze względu na chłodnicę oleju, więc kup taką z otworami na czujniki (mocal lub nawet autogaugan) |
Mam już podstawkę mocala, jednak nie ma dostępnych z dodatkowymi wyjściami na czujnik. Są 2 duże wyjścia na węże do chłodnicy i nic poza tym. Sama podstawka jest dużo większa niż zwykła (autogauge) bo ma także termostat. A drugiej podstawki nie będę zakładał bo jest to bez sensu. Swinks_uk dał mi pomysł jednak mi on się nie podoba ze względu na to że czujnik byłby bardzo nisko położony i nie sprawdzi się to w Polsce
swinks_UK - 26-03-2012, 17:38
| danino88 napisał/a: | Swinks_uk dał mi pomysł jednak mi on się nie podoba ze względu na to że czujnik byłby bardzo nisko położony i nie sprawdzi się to w Polsce |
Nie jest niżej położony od korka spustowego michy, wiec nie wiem w czym problem
U mnie słuzy już 4 rok.
http://www.ebay.co.uk/itm...=item2560c60ad7
danino88 - 26-03-2012, 20:17
| Cytat: | Nie jest niżej położony od korka spustowego michy, wiec nie wiem w czym problem
U mnie słuzy już 4 rok. |
No właśnie Tomku, wszystko ok, ale Ty w UK możesz sobie na to pozwolić, ja w Polsce nie za bardzo tym bardziej że mam przód obniżony
swinks_UK - 26-03-2012, 20:43
| danino88 napisał/a: | | Cytat: | Nie jest niżej położony od korka spustowego michy, wiec nie wiem w czym problem
U mnie słuzy już 4 rok. |
No właśnie Tomku, wszystko ok, ale Ty w UK możesz sobie na to pozwolić, ja w Polsce nie za bardzo tym bardziej że mam przód obniżony |
No..., widać nie widziałeś mego vr4 w 2010 na zlocie Plecionki na wydechu poszły się dmuchać, ale czujnik cały
W każdym razie jest co najmniej kilka miejsc które zaliczą wcześniej obcierkę przy glebie: icek, filtr oleju, crossmember, wydech, zanim zawadzisz miską. No i sama miska jest o ten 1cm niżej niż korek spustowy, więc prędzej nią obetrzeszesz. I co nie boisz się o miskę olejową??
danino88 - 27-03-2012, 14:46
| Cytat: | No..., widać nie widziałeś mego vr4 w 2010 na zlocie Plecionki na wydechu poszły się dmuchać, ale czujnik cały
W każdym razie jest co najmniej kilka miejsc które zaliczą wcześniej obcierkę przy glebie: icek, filtr oleju, crossmember, wydech, zanim zawadzisz miską. No i sama miska jest o ten 1cm niżej niż korek spustowy, więc prędzej nią obetrzeszesz. I co nie boisz się o miskę olejową?? |
No nie widziałem ale mam nadzieję że będziesz na zlocie to się spotkamy i zobaczymy. Wszystko ładnie pięknie ale chyba zastosuję "przedłużkę" mocala tylko mają ją mieć na początku kwietnia
danino88 - 30-03-2012, 20:35
dzień dzisiejszy dosyć smutno się zakończył dla Julii. Jeden krawężnik z wystającym słupkiem i zderzak połamany pilnie potrzebuję ładny zderzak najlepiej w kolorze srebrny polift aby móc dalej cieszyć się vr4
Tomek - 30-03-2012, 21:17
to auto nie ma szcześcia
Torp12 - 30-03-2012, 21:24
| danino88 napisał/a: | Jeden krawężnik z wystającym słupkiem i zderzak połamany p) |
Ja pitole....
tomasek - 30-03-2012, 21:29
Chyba jakiś pech cię prześladuje
swinks_UK - 30-03-2012, 21:42
Ciekaw jestem czy icek cały...
Wyjdzie jak będzie słabo ładował..
danino88 - 30-03-2012, 22:05
IC raczej tez do wymiany ale nim się nie przejmuję bo i tak miałem zakładać od EVO no nie wiem co jest nie tak bo długo autem pojeździć nie mogę
sveno - 30-03-2012, 22:20
danino88, za duża moc i nie opanowałeś bryki??
danino88 - 30-03-2012, 22:24
| Cytat: | danino88, za duża moc i nie opanowałeś bryki?? |
no właśnie jest jeden problem Prędkość znikoma małe uderzenie i po zderzaku Załamałem się i tyle. Jutro jadę rozkręcać przód i patrzeć czy coś więcej się nie uszkodziło
sveno - 30-03-2012, 23:06
to może ten zderzak ode mnie założysz do VRa? Będzie jedyny VR-4 ze zderzakiem od preliftowego glsa
|
|
|