Nasze Miśki - Galant Elegance w Sporcie 00' 

Tomi89 - 03-06-2017, 13:59
  No dobra wahacz gorny wymieniony a stuki jak były tak są     

Ktoś ma jakiś pomysł? Końcówki drążków też już były zmieniane na TRW niedawno, banan jakieś dwa lata temu na Dokuji ale nie wiem czy wierzyć w jego żywotność. Mam dobry chyba jeszcze ori bo wtedy wymieniłem a okazało się że to nie było to. Później pozostaje tylko dolny prosty no i chyba drążek kierowniczy   
												 Paweł84 - 03-06-2017, 17:34
  mnie tak pukał banan ostatnio, przy zjeździe z krawężnika, przy małej prędkości , jak jechałem szybciej ,lub wyższy krawężnik nic cisza
												 Tomi89 - 03-06-2017, 18:03
  To zaczyna stukać jak kręcę kiera w prawo dzisiaj sprawdzałem jeszcze to nawet i na postoju słychać.
												 Tomi89 - 04-06-2017, 13:13
  Wpadnie dla Miska w końcu dokladeczka pod zderzak przedni czeka już chyba pół roku na to   

A później czeka mnie przyjemniejsza cześć prac, skompletowalem wszystkie potrzebne środki do zabawy z lakierem     

Tomi89 - 06-06-2017, 10:29
  Trzeba się było dzisiaj rozstać z autkiem na kilka dni, teraz zajmie się nim lakiernik i znowu będzie piękny               
												 Tomi89 - 13-08-2017, 11:34
  Było trochę cicho ostatnio ale szykuje się już parę zmian i poprawek bo niedługo zlot a na początek września misiek przemierzy trasę 4tys km więc musi być tip top 😊

A na ta chwilę mała aktualizacja z lipca 😊

Zniknęła dokładka zderzaka:

Odswiezone ranty drzwi z lewej strony:

Tomi89 - 01-09-2017, 15:12
  Aktualizacja z sierpnia 😊

Tydzień przed zlotem Misiek dostał odświeżone pokrywy zaworów 😊

Oczywiście wymienione też uszczelki 😋

Wpadły też ori gumy stabilizatora na przód

Wyciągnąłem też z dawcy tarcze kotwiczne z tylu stan był jak nowy ale pomalowanem jeszcze dwie warstwy hummeritem 😊

Jako że paski Contitech wytrzymały niecały rok i był jeden pisk to kupiłem teraz Bando łożysko z lewej strony miało trochę luzu dlatego wpadło nowe Koyo 😊

Dołożyłem też pod zderzak splitter no i jako że zlot to Galant musiał u mnie przejść auto spa zgodnie ze sztuka przygotowanie lakieru pod jednoetapowa korektę bo wiecej nie potrzebował i na koniec wosk Soft99 Kiwami. Kilka zdjęć po pracy trochę już ciemnawo się robiło więc nie widać tego efektu 😊

A tu jeszcze wieczór przed wyjazdem na zlot i sprzątanie wnętrza     

Tu już fotki ze zlotu na którym myślę że widać efekty mojej pracy (po myciu położyłem jeszcze quick detailer dla podbicia koloru)            

Hugo - 01-09-2017, 15:57
  Kobiety się rozbierały, więc chyba był efekt.
												 Tomi89 - 01-09-2017, 19:23

| Hugo napisał/a: | 	 		  | Kobiety się rozbierały, więc chyba był efekt. | 	  

Obstawa była cały czas   
												 Paweł84 - 01-09-2017, 19:33
  masz zgodę na publikacje wizerunku Oli ?

W@sio - 01-09-2017, 19:34
  Robi robotę    jeszcze wnętrze dopieścić musisz i będzie tip top!
												 Tomi89 - 01-09-2017, 19:51

| Paweł84 napisał/a: | 	 		  masz zgodę na publikacje wizerunku Oli ?

| 	  

Zakleje jej oczy czarnym paskiem   
												 Tomi89 - 01-09-2017, 19:51

| W@sio napisał/a: | 	 		  Robi robotę    jeszcze wnętrze dopieścić musisz i będzie tip top! | 	  

No niestety na wnętrze już nie wystarczyło czasu było tylko odkurzanie i dressing na plastiki 😊
												 Tomi89 - 23-10-2017, 15:19
  Mały update przed zimą     

Wymienione:

Lożysko z prawej strony przód na KOYO do kompletu    

Drążki kierownicze L/P na CTR jako ze stuki ktore byly przy skrecaniu z lewej strony pochodzily z jablka drazka    

Niestety wyszlo przy okazji że trzeba przymierzać się do wymiany lub regeneracji maglownicy bo z lewej strony bardzo minimalnie puszcza płyn   

Na sezon zimowy Misiek dostał nowe oponki Nokian WR D4 91H 205/55r16 a felgi tym razem pomalowalem rowniez Plastidipem na biało         

Tomi89 - 11-11-2017, 16:31
  Wpadł zimowy pakiet tak sie prezentuje     

| 

|  

|