Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
mlodam - 21-11-2012, 09:23
dzien dobry
stary alfer - 21-11-2012, 10:29
Hello!
Kocham zwrotne paczki z UK. Są pełne jedzenia i zwrócone po miesiącu potrafią dać nieźle w kość
Szczególnie jak trzeba je otworzyć...
Dla wielbicieli Lidla dodam, że próżniowo pakowana biała kiełbasa przechodzi w stan płynny już po miesiącu
Tak wiem, jest okropny
volve - 21-11-2012, 10:30
| stary alfer napisał/a: | | Dla wielbicieli Lidla dodam, że próżniowo pakowana biała kiełbasa przechodzi w stan płynny już po miesiącu |
Dawaj zdjęcia
stary alfer - 21-11-2012, 10:42
| volve napisał/a: | | Dawaj zdjęcia |
Tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Red bar za udostępnianie ich na forum murowany
volve - 21-11-2012, 10:48
| stary alfer napisał/a: | | Red bar za udostępnianie ich na forum murowany |
E tam, kto tu zagląda A Szefowa nie da Ci RedBara
stary alfer - 21-11-2012, 11:04
| volve napisał/a: | E tam, kto tu zagląda A Szefowa nie da Ci RedBara |
Okropny jesteś
Nie byłbyś taki wesoły jakbyś poczuł woń
A po dnie paczki chodził taki delikwent jak w Twoim podpisie
Yoshiko - 21-11-2012, 11:08
Dziś światowy dzień życzliwości
| volve napisał/a: | Dawaj zdjęcia | noooo
stary alfer - 21-11-2012, 11:10
Muszę poszukać w internecie czy sa jakieś dewiacje związane z przyjemnością patrzenia na zepsute mięso, ale jak są to ja ich nie mam
volve - 21-11-2012, 11:15
| stary alfer napisał/a: | | A po dnie paczki chodził taki delikwent jak w Twoim podpisie |
Czyli paczka nie była szczelna?
Swoją drogą, to nie zwracacie ich nadawcy, tylko w takich przypadkach je otwieracie ? Od razu pisze, że nie znam regulaminu poczty
stary alfer - 21-11-2012, 11:18
| volve napisał/a: | | Swoją drogą, to nie zwracacie ich nadawcy, tylko w takich przypadkach je otwieracie ? Od razu pisze, że nie znam regulaminu poczty |
Jeśli jest co zwracać to zwracamy. Po prostu nie wysyła się do nadawcy śmierdzącej zawartości. Robimy tzw. protokół zniszczenia, który otrzymuje nadawca.
Deklaracje celne nie są zawsze wypełnione zgodnie z prawdą, więc żeby nie wyrzucić czegoś więcej niż zepsuta żywność trzeba takiego śmierdziela otworzyć.
W tym tygodniu jedna paczka pofrunęła do kosza w całości, z dzisiejszej wyciągnęliśmy tylko część zawartości.
Xsystoff - 21-11-2012, 13:56
Nawet nie wiecie ile radosci daje powrot do wlasnego samochodu po prawie 3 tyg spedzonych z Hyundaiem (w tym 1800km po autostradach )
6 garkow znowu zagadalo
jerzyk1 - 21-11-2012, 14:03
40 litrow mi sie nawet tyle od baku chyba nie miesci
mlodam - 21-11-2012, 14:37
| stary alfer napisał/a: | Hello!
Kocham zwrotne paczki z UK. Są pełne jedzenia i zwrócone po miesiącu potrafią dać nieźle w kość
Szczególnie jak trzeba je otworzyć...
Dla wielbicieli Lidla dodam, że próżniowo pakowana biała kiełbasa przechodzi w stan płynny już po miesiącu
Tak wiem, jest okropny |
czyli już ludzie zapasy świąteczne robią
Xsystoff - 21-11-2012, 14:42
| jerzyk1 napisał/a: | 40 litrow mi sie nawet tyle od baku chyba nie miesci |
Nawet nie wiesz jak boli tankowanie do pelna, portfel placze razem z wlascicielem
stary alfer - 21-11-2012, 17:13
| mlodam napisał/a: | | czyli już ludzie zapasy świąteczne robią |
UK jest zaopatrywane przez rodziny z Polski przez okrągły rok
|
|
|