To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA

Hubeeert - 16-02-2012, 14:51

11 za mną - czekają kolejne :)
pamar - 16-02-2012, 14:57

Hubeeert napisał/a:
11 za mną - czekają kolejne

Też surowej wody nadużywałeś :wink:

Hubeeert - 16-02-2012, 15:10

pamar napisał/a:
Hubeeert napisał/a:

????
pamar - 16-02-2012, 15:35

Hubeeert napisał/a:
pamar napisał/a:
Hubeeert napisał/a:

????

Krzyzak napisał/a:
sieegurd napisał/a:
przynieśli pojemniczek z 21 kamykami
zgaduję - często piła nieprzegotowaną wodę?

:D

mjsystem - 16-02-2012, 16:01

Aj tam pączki... Nakupiłem i co??
Czekam, aż moje kobitki wrócą ze szkoły i pracy, one tak leżą a ja tak patrzę na te pączki.... Samemu nie chce się jeść... :?

[ Dodano: 16-02-2012, 16:02 ]
Morfi trzymam kciuki, jak dostaniesz pracę, to wiem , kto stawia... :mrgreen:

Morfi - 16-02-2012, 16:34

Cytat:
Morfi trzymam kciuki, jak dostaniesz pracę, to wiem , kto stawia...
no to oczywiste :) , że lody wszystkim na spocie :D
Cezar - 16-02-2012, 16:39

Cytat:
Byl test (najlepsza forma przepchania ustawionego kandydata)

Odebralem tel i zdziwienie - zaprosili mnie na rozmowe (sa jeszcze 2 inne osoby). Obym nie robil za 'tlo' dla tego ustawionego :P

Morfi - 16-02-2012, 16:41

Cezar, no to odwagi i pewności ci życzę :)
yalook - 16-02-2012, 16:57

Cezar napisał/a:
Cytat:
Byl test (najlepsza forma przepchania ustawionego kandydata)

Odebralem tel i zdziwienie - zaprosili mnie na rozmowe (sa jeszcze 2 inne osoby). Obym nie robil za 'tlo' dla tego ustawionego :P

co to za powątpiewanie we własną wartość :!: Zaprosili Cię bo jesteś jednym z trzech najlepszych kandydatów. A teraz masz tam iść z nastawieniem, że jesteś NAJLEPSZYM kandydatem.

No, to trzymam kciuki

koszmarek - 16-02-2012, 17:03

Przestanę chyba narzekać na zimę http://moto.pl/MotoPL/1,8...ku___Wideo.html :shock:
wojzi - 16-02-2012, 18:15

koszmarek napisał/a:
Przestanę chyba narzekać na zimę http://moto.pl/MotoPL/1,8...ku___Wideo.html :shock:

Nie narzekajcie, w Finlandii tak http://www.youtube.com/wa...feature=related mają na okrągło :D . A przynajmniej 7 miesięcy w roku.

JCH - 16-02-2012, 21:52

Spadlo tyle sniegu (byc moze wiecej nawialo), ze ja pierdziu... Jeszcze wczoraj, tam gdzie przedzieralem sie samochodem, dzis juz tylko mozna przejsc pieszo. Ajutro i pojutrze ma jeszcze padac :) Bedzie jazda :mrgreen:
mjsystem - 16-02-2012, 22:25

JCH napisał/a:
Spadlo tyle sniegu (byc moze wiecej nawialo), ze ja pierdziu... Jeszcze wczoraj, tam gdzie przedzieralem sie samochodem, dzis juz tylko mozna przejsc pieszo. Ajutro i pojutrze ma jeszcze padac Bedzie jazda

Jacku zrób zapasy grzanego wina, bo możesz mieć przedłuzone ferie:)
My jutro rano wyjeżdżamy na spot do Wierchomli i sie zastanawiamy, jakie niespodzianki będą z dojazdem na miejsce. :shock:

vince_81 - 17-02-2012, 11:53

Właśnie usmażyłem chyba z milion naleśników :mrgreen: Stałem i smażyłem i stałem i smażyłem... A mój syn, lat 5, zjadł jednego i stwierdził: "Niezłe, tato, PRAWIE takie jak robi dziadek..." ](*,)
Efa! - 17-02-2012, 14:21

Sieegurd, jak się czuje Freya?

Vendi, przytulam (czytałam edit) :*. I trzymaj się zdrowo.

Morfi, obyś został co najmniej dyrektorem!

Koszmarku, kochana, a nie macie w pobliżu metra? Pojazdy drogowe w takich korkach są jak ślimaki.

vince_81, siostrzeniec mojego męża mówi swojej babci (mojej teściowej), że gotuje gorzej, niż druga babcia. Raz mu się zdarzyło stwierdzić: "No babcia, postarałaś się", gdy mu wreszcie coś zasmakowało :)

[ Dodano: 17-02-2012, 14:21 ]
Sieegurd, jak się czuje Freya?

Vendi, przytulam (czytałam edit) :*. I trzymaj się zdrowo.

Morfi, obyś został co najmniej dyrektorem!

Koszmarku, kochana, a nie macie w pobliżu metra? Pojazdy drogowe w takich korkach są jak ślimaki.

vince_81, siostrzeniec mojego męża mówi swojej babci (mojej teściowej), że gotuje gorzej, niż druga babcia. Raz mu się zdarzyło stwierdzić: "No babcia, postarałaś się", gdy mu wreszcie coś zasmakowało :)