Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
Hubeeert - 16-02-2012, 14:51
11 za mną - czekają kolejne
pamar - 16-02-2012, 14:57
Hubeeert napisał/a: | 11 za mną - czekają kolejne |
Też surowej wody nadużywałeś
Hubeeert - 16-02-2012, 15:10
pamar napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | 11 za mną - czekają kolejne |
Też surowej wody nadużywałeś | ????
pamar - 16-02-2012, 15:35
Hubeeert napisał/a: | pamar napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | 11 za mną - czekają kolejne |
Też surowej wody nadużywałeś | ???? |
Krzyzak napisał/a: | sieegurd napisał/a: | przynieśli pojemniczek z 21 kamykami | zgaduję - często piła nieprzegotowaną wodę? |
mjsystem - 16-02-2012, 16:01
Aj tam pączki... Nakupiłem i co??
Czekam, aż moje kobitki wrócą ze szkoły i pracy, one tak leżą a ja tak patrzę na te pączki.... Samemu nie chce się jeść...
[ Dodano: 16-02-2012, 16:02 ]
Morfi trzymam kciuki, jak dostaniesz pracę, to wiem , kto stawia...
Morfi - 16-02-2012, 16:34
Cytat: | Morfi trzymam kciuki, jak dostaniesz pracę, to wiem , kto stawia... | no to oczywiste , że lody wszystkim na spocie
Cezar - 16-02-2012, 16:39
Cytat: | Byl test (najlepsza forma przepchania ustawionego kandydata) |
Odebralem tel i zdziwienie - zaprosili mnie na rozmowe (sa jeszcze 2 inne osoby). Obym nie robil za 'tlo' dla tego ustawionego
Morfi - 16-02-2012, 16:41
Cezar, no to odwagi i pewności ci życzę
yalook - 16-02-2012, 16:57
Cezar napisał/a: | Cytat: | Byl test (najlepsza forma przepchania ustawionego kandydata) |
Odebralem tel i zdziwienie - zaprosili mnie na rozmowe (sa jeszcze 2 inne osoby). Obym nie robil za 'tlo' dla tego ustawionego |
co to za powątpiewanie we własną wartość Zaprosili Cię bo jesteś jednym z trzech najlepszych kandydatów. A teraz masz tam iść z nastawieniem, że jesteś NAJLEPSZYM kandydatem.
No, to trzymam kciuki
koszmarek - 16-02-2012, 17:03
Przestanę chyba narzekać na zimę http://moto.pl/MotoPL/1,8...ku___Wideo.html
wojzi - 16-02-2012, 18:15
Nie narzekajcie, w Finlandii tak http://www.youtube.com/wa...feature=related mają na okrągło . A przynajmniej 7 miesięcy w roku.
JCH - 16-02-2012, 21:52
Spadlo tyle sniegu (byc moze wiecej nawialo), ze ja pierdziu... Jeszcze wczoraj, tam gdzie przedzieralem sie samochodem, dzis juz tylko mozna przejsc pieszo. Ajutro i pojutrze ma jeszcze padac Bedzie jazda
mjsystem - 16-02-2012, 22:25
JCH napisał/a: | Spadlo tyle sniegu (byc moze wiecej nawialo), ze ja pierdziu... Jeszcze wczoraj, tam gdzie przedzieralem sie samochodem, dzis juz tylko mozna przejsc pieszo. Ajutro i pojutrze ma jeszcze padac Bedzie jazda |
Jacku zrób zapasy grzanego wina, bo możesz mieć przedłuzone ferie:)
My jutro rano wyjeżdżamy na spot do Wierchomli i sie zastanawiamy, jakie niespodzianki będą z dojazdem na miejsce.
vince_81 - 17-02-2012, 11:53
Właśnie usmażyłem chyba z milion naleśników Stałem i smażyłem i stałem i smażyłem... A mój syn, lat 5, zjadł jednego i stwierdził: "Niezłe, tato, PRAWIE takie jak robi dziadek..."
Efa! - 17-02-2012, 14:21
Sieegurd, jak się czuje Freya?
Vendi, przytulam (czytałam edit) :*. I trzymaj się zdrowo.
Morfi, obyś został co najmniej dyrektorem!
Koszmarku, kochana, a nie macie w pobliżu metra? Pojazdy drogowe w takich korkach są jak ślimaki.
vince_81, siostrzeniec mojego męża mówi swojej babci (mojej teściowej), że gotuje gorzej, niż druga babcia. Raz mu się zdarzyło stwierdzić: "No babcia, postarałaś się", gdy mu wreszcie coś zasmakowało
[ Dodano: 17-02-2012, 14:21 ]
Sieegurd, jak się czuje Freya?
Vendi, przytulam (czytałam edit) :*. I trzymaj się zdrowo.
Morfi, obyś został co najmniej dyrektorem!
Koszmarku, kochana, a nie macie w pobliżu metra? Pojazdy drogowe w takich korkach są jak ślimaki.
vince_81, siostrzeniec mojego męża mówi swojej babci (mojej teściowej), że gotuje gorzej, niż druga babcia. Raz mu się zdarzyło stwierdzić: "No babcia, postarałaś się", gdy mu wreszcie coś zasmakowało
|
|
|