Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
pawliku - 15-03-2009, 23:15
JCH napisał/a: | Wzrok masz jakiś błędny | bo jakoś tak mi się głowa ułożyła Morfi napisał/a: | Mamy maskotke klubową | hmmm może być tylko że na brzuchu jest duży napis Orange londolut napisał/a: | mnie było by wstyd w takich fatałaszkach | ej no weź przestań 3 razy moje nauczycielki ze szkoły mijałem
ale co do czego jedno dziecko uciekło mamie i 20 minut za mną chodziło i krzyczało " misiuuu chodz ze mną do domu"
potem jakiś pięciolatek mówił do mnie "fikasz fikasz chodz dostaniesz w czapę" a potem oskarzył m nie że mu z domu pieniądze ukradłem
aaa i było kilka dzieci co jak mnie widziały to było "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co za pingwin" no i oczywiście płacz krzyk i chowanie się za nogami tatusia
Hubeeert - 15-03-2009, 23:38
w piątek kupiliśmy VW Tourana. 2.0TDI. Nawet fajne autko.
Śruba - gifa musisz mi przerobic bo Pug idzie na sprzedaż tyle, że nie chce sie sprzedać...
sruba - 15-03-2009, 23:43
Hubeeert napisał/a: | Śruba - gifa musisz mi przerobic bo Pug idzie na sprzedaż tyle, że nie chce sie sprzedać... |
wyslij foty do mnie nowego nabytku (dresiarzu ) to go zmienie
Hubeeert - 16-03-2009, 00:02
sruba napisał/a: | dresiarzu | Aleś mi powiedział . Przeciez to dopiero 4 VW jakiego ujeżdżam
Marcin-Krak - 16-03-2009, 00:06
Forum nam się volksvagenuje
Hubeeert napisał/a: | 2.0TDI. |
Krzyzakowi się to nie spodoba
rosomak1983 - 16-03-2009, 00:13
pawliku, fotka swietna ... Co do napisu przerobimy go na klubowy i maskotka zostaniesz
PS nie strasz dzieci
Hubeeert - 16-03-2009, 00:15
Marcin-Krak napisał/a: | Krzyzakowi się to nie spodoba | On też w koncu kupi VW
Marcin-Krak - 16-03-2009, 00:20
Hubeeert napisał/a: | On też w koncu kupi VW |
Cytat: | cytat za Krzyżak: będąc miłośnikiem Mitsu zyskujesz nie tylko auto (jeśli kupisz), ale przede wszystkim niesamowitą, zgraną RODZINĘ, na którą zawsze możesz liczyć - wierz mi - tego nie ma żadna inna marka (na pewno nie w takim zakresie)©[/b] |
taaaa i teraz doda:
po czym i tak przesiądziesz się na VW
Jednak przysłowia faktycznie są mądrością narodów - starość nie ...
Hubeeert - 16-03-2009, 00:23
Marcin-Krak, ja wciąz kocham mojego Miśka. Jednak na co dzień jak dla mnie praktyczniejszy pod każdym względem jest VW.
obrazowo - VW jest jak żona - praktyczny, tani, mało pali,
Mitsu jak kochanka - niepraktyczny, drogi, pali jak smok,
rosomak1983 - 16-03-2009, 00:33
Krzyzakowi nie spodoba sie ze to diesel. Nienawidzi tego smrodu... chyba.
Co do volksvagena
Hubeeert napisał/a: | obrazowo - VW jest jak żona - praktyczny, tani, mało pali,
Mitsu jak kochanka - niepraktyczny, drogi, pali jak smok, |
A nie znalazł by sie praktyczny misiek??? Nikt nie kaze Ci jezdzic migage turbo na codzień
PS To kochanki duzo pala???
[ Dodano: 16-03-2009, 00:35 ]
Acha zkopałem sie dzis pół metra w błocie ale jakims cudem posypujac kamieniami i podnoszac na podnosniku wyjechałem i ... udałem sie prosto na myjnie
Hubeeert - 16-03-2009, 00:36
Krzyżak przywyknie jak sam wsiądzie i bedzie smrodził
Może i by się znalazł ale dla mnie Misiek jest jeden a reszta to jakieś obce samochody.
rosomak1983 napisał/a: | To kochanki duzo pala??? | Sa kosztowne w utrzymaniu
Rafal_Szczecin - 16-03-2009, 00:48
to myslicie, dlaczego u mnie zwiazek z volvo ?
nie z milosci bo ta jest do mitsu, a z rozsadku (chociaz moze i coraz bardziej sie w nim zakochuje )
rosomak1983 - 16-03-2009, 00:51
Hubeeert, rozumiem ze postawiłes na praktycznosc , choc ten VW jakos dziwnie wyglada...
[ Dodano: 16-03-2009, 00:52 ]
Hubeeert napisał/a: | rosomak1983 napisał/a:
To kochanki duzo pala???
Sa kosztowne w utrzymaniu |
pytanie nr 2 czy żony sa tanie w utzymaniu
rafq - 16-03-2009, 01:56
Zależy czy często chodzą na zakupy używając przy tym kredytówek mężów
Morfi - 16-03-2009, 04:54
... kolejny smierdziuch na forum
P.S A tak wogole to moze nie VW ale silnik z grupy VAG typu jakies TSI nigdy nie mów nigdy
|
|
|