To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum

szerszeniak - 29-11-2012, 21:27

Witam wszystkich jestem mechanikiem z Wawy kilka lat w mitsu i bede sie starał pomagać w miare możliwości w tematach technicznych jeździłem każdym miskiem z ostatnich lat i w takich tematach bede starał sie pomagać pozdrawiam.
serpentyna - 29-11-2012, 23:04

siema :D
m6riano - 30-11-2012, 03:25

szerszeniak, serpentyna, witamy forumowiczów z Mazowsza...oraz zapraszamy do udzielania sie w dziale mazowieckim:
http://forum.mitsumaniaki.pl/index.php?c=53
oraz na najbliższy spot 12 grudnia:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=30965
i fb:
http://www.facebook.com/e...?ref=ts&fref=ts

smk - 30-11-2012, 11:57

W linku jest 12 Listopada =)
maryjanek - 30-11-2012, 18:39

Witam , jako że kultura i obyczaj nakazuje żeby się przywitać więc to czynię :mrgreen: od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Galanta VI cumbi :mrgreen: z 98r. 2.0 16V i pomieszkuję w Lublinie :D
nygussergiej - 02-12-2012, 12:47

Witam wszystkich :) od jakiegos czasu jestem posiadaczem carismy 2000 rok witam wszytkich klubowiczow i mam nadzieje ze auto bedzie tak dobre jak moj stary nissanek :D
m6riano - 05-12-2012, 17:08

smk, jest 12 bo mody jeszcze nie zmieniły..ale jak zwykle to samo miejsce,..ten sam, czas..;-)
orzel720 - 08-12-2012, 15:10

Witam Wszystkich Forumowiczów.

Kupiłem L200 we wrześniu, co prawda co celów firmowych ale też identyfikuję się z tą marką.
Mam wielką nadzieję, że będziemy sobie skutecznie pomagać w temacie takich aut.
Mam też plany już na 2-giego L200 o czym będę niedługo pisał.

Pozdrawiam jeszcze raz Wszystkich.
Jerzy

tothic - 09-12-2012, 18:32

Witam Mitsumaniaków :)

Mam Na imie Tomek, pochodze z Małopolski, i kilka Dni temu dołączyłem do grona użytkowników Miśka, który z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje - oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu - ale o tym już w innym temacie.

Tomek

BaRiBaL - 12-12-2012, 15:41

Witam,

tradycyjnie po zapoznaniu z forum i po przeczytaniu miliona postów (choć na 'moim' forum dot. ASX jest ich jeszcze niewiele) chciałem się przywitać - Bartek z Warszawy :)

Pozdrawiam

wartychy - 13-12-2012, 11:41
Temat postu: Witam
Witam Wszystkich !!
od nie dawna jestem właścicielem Gala z 2000 wcześniej jako 1 auto w życiu miałem Colta piękna maszynka ale popsułem to autko gazem.
Życie zatoczyło krąg i znowu mam swojego misia.
Autko ma 2,5 v6 automat nie wierze w przebieg bo ma 110 tys na dzień dzisiejszy aczkolwiek nie umiem znaleźć dowodu że ma więcej mimo poszukiwań wad zawieszania lub jakiś innych.
Autko było opisywane na forum przeczytałem to dopiero po kupnie w sensie takim iż jeden z członków Klubu Mitsubishi chciał je nabyć a ja ja kupiłem 1 myślałem że handlarz ściemnia bo mówił że ktoś niby ma przyjechać, ale wiemy jak z handlarzami ja po prostu jak go zobaczyłem i się przejechałem nie umiałem się powstrzymać musiał jedynie zobaczyć to zaprzyjaźniony mechanik i lakiernik którzy utwierdzili mnie że chyba dokonałem dobrego wyboru. W czym mogę pomogę chętnie, chociaż jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o auta..mechanikę. Jak ktoś jest w temacie chętnie skorzystam z pomocy handlarz jak to we krwi mają mył silnik przed sprzedażą i zalał coś z tempomatu wprawdzie kontrolka się świeci po włączeniu ale on sam nie działa jak ktoś może pomóc będę wdzięczny.Witam Wszystkich i Pozdrawiam i chętnie bym poznał parę osób ale trza czekać do pierwszego zlotu :) . a to moje oczko w głowie http://www.fotosik.pl/sho...5071d48f7cc2b85 :roll: :rolleyes: :roll: :rolleyes:

m6riano - 13-12-2012, 13:49

BaRiBaL, szkoda że nie wpadłeś na wczorajszego spota warszawskiego...
witamy w każdym bądź razie..

wojzi - 14-12-2012, 18:03

orzel720, tothic witamy i na spoty małopolskie zapraszamy.
dady_w - 21-12-2012, 21:37

witam wszystkich serdecznie! zycze wesolych swiat i wszystkiego najlepszego w nadchodzacym 2013 roku, skoro przetrwalismy armagedon :badgrin:
porscheee - 27-12-2012, 02:08

po paru latach przerwy znów nabyłem pajero a dokładnie montero 2005 limited 3.8 , pozdrawiam zarażonych