Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Krzyzak - 16-03-2009, 08:36
ha ha - ale mi dali...
raczej vw nie kupie - ale glownie z powodu takiego, ze nie lubie sie martwic "kiedy go ukradna"
jak wychodze z pracy, to auto ma stac i zawiezc mnie do domu
zreszta - dosyc dobrze sie na mitsu poznalem, zeby teraz przestawiac sie na innego producenta; z przygod golf vs colt u Daniela (misiu-bisi) pamietam, ze przy 15 letnim mitsu sruby po prostu odkrecasz a w 10 letnich golfach ukrecasz
a tak btw. dzis smierdzial sharan na Slowackiego
gulgulq - 16-03-2009, 08:39
Hubeeert napisał/a: |
rosomak1983 napisał/a: | To kochanki duzo pala??? | Sa kosztowne w utrzymaniu |
no no Hubeeert to widze doświadczenie życiowe bogate
Pexu - 16-03-2009, 08:45
Chcę powiedzieć że...dzisiaj mnie znowu policja zatrzymała - musiałem dmuchać. Oczywiście na alkomacie wyszło 0.00 ale tak mnie zastanawia czy tylko ja mam takiego pecha że na 6 kontroli (akcja trzeźwy poranek) w pięciu muszę czynnie uczestniczyć?
pawlos - 16-03-2009, 10:01
volkswagen ????
co to jest ???? - podróbka audi ?
i to w dodatku na gnojówke -a fuj
Marcin-Krak - 16-03-2009, 10:50
Posdrafiam fszystkich Warszawiaków
Szczerze życzę Wam dużo dużo ale to na prawdę dużo cierpliwości
W Krakowie jak zwykle koszmar zapewne zacznie się w okresie wakacyjnym, gdy wyskoczą z 3 remontami na raz
harpagan - 16-03-2009, 11:13
Marcin-Krak napisał/a: | Szczerze życzę Wam dużo dużo ale to na prawdę dużo cierpliwości |
Po zamknieciu WuZetki dzis jechalem do pracy 45 zamiast 20 min
Na szczescie teraz tramwaje nie blokuja zjazdu przy Wilenskim i chociaz tam da sie latwo przemknac.
P.S Mam nadzieje ze jeszcze chwilka i sie przesiade na rower bo stracilem resztki przyjemnosci z jezdzenia samochodem po tym miescie
cns80 - 16-03-2009, 11:16
Hubeeert napisał/a: | Mitsu jak kochanka - niepraktyczny, drogi, pali jak smok, | hmm... Jakby Ci tu powiedzieć ?
Olej się kończy. Jaki lejesz ?
Marcin-Krak napisał/a: | Posdrafiam fszystkich Warszawiaków
Szczerze życzę Wam dużo dużo ale to na prawdę dużo cierpliwości |
Dzienkujemy. Jusz nam jezd fesoło, a bendzie jeszcze bardziej jak 29-go ruszy maraton
Fragu - 16-03-2009, 14:01
Chciałbym powiedzieć, że sięciesze, że idzie wiosna, że już prawie mam zrobione swoje wymarzone poddasze, że strasznie wkurza mnie stukanie zawiechy w colcie wrrr i że pewne ważne podliczenia poczynione i pewien rozmiar pewnego metalowego krążka znany i pewien plan przyjęty
rosomak1983 - 16-03-2009, 14:23
Ze czekam na wiosne nie moge sie doczekac prac konserwacyjnych i innych przy aucie...
cns80 - 16-03-2009, 14:31
Krzyzak napisał/a: | a tak btw. dzis smierdzial sharan na Slowackiego | Może to tylko u Was tak śmierdzą Woda morska im szkodzi czy cuś ?
W ramach wymiany ciosów "benzyna/diesel" to dziś mnie mondeo benzynowe zagazowało startując ze świateł
Anonymous - 16-03-2009, 15:16
... dziś dowiedziałem się, że w piątek zginął w wypadku motocyklowym narzeczony mojej koleżanki z pracy. Razem mieszkali, snuli poważne życiowe plany...
... znów na forum loguję się i natychmiast wylogowuję - "kret" w dziale...
... mam kolejny wariacki dzień w pracy, łeb mi pęka, znów nie mogę w spokojnu zjeść posiłku, bo wciąż dzwonią telefony i co chwila ktoś przychodzi...
apikus - 16-03-2009, 20:25
Dzisiaj dostałem kamieniem w szybę na autostradzie . Szyba do wymiany.
Na szczęście auto z wypożyczalni
pawliku - 16-03-2009, 20:42
apikus napisał/a: | Na szczęście auto z wypożyczalni | ale ty pokrywasz koszty. chyba
spiryt - 16-03-2009, 20:46
taki rysunek dostałam od ucznia z 6 klasy kilka tygodni temu
Pomysł zamieszczenia padł w trakcie ostatniego spotkania kilku osób , więc się faktycznie pochwalę...
Krzyzak - 16-03-2009, 20:48
padl mi Colt
tzn. wczoraj przed spotem cos nagle rymblo i zaczal chodzic glosniej
dzis jest gorzej - myslalem, ze to wydech, bo byl juz do wymiany i 2 tyg. temu zakupilem nowy, ale dzis posluchalem i stuki/brzeczenia dochodza z silnika...
odpalilem bez alternatora i pompy wody i dalej to samo... stawiam na napinacz rozrzadu, juz zamowilem, jutro bede dzialal
jestem zaskoczony, ze uszkodzonym autem zrobilem bezproblemowo ponad 100 km...
|
|
|