Sport - Inne - Typer XIII
Marcin-Krak - 16-08-2012, 23:24
gzesiolek napisał/a: |
Marcin-Krak napisał/a:
w przypadku wycofania się zawodnika
Trzeba zdefiniowac "wycofanie sie"... bo jak ktos przestanie typowac... bez oglaszania tego wszem i wobec to trzeba przyjac po ilu kolejkach mozna go zastapic... wg mnie 4 kolejki jest takim okresem ktory pozwoli uniknac "transferow" slabych na lepszych, a jednoczesnie pozwoli poszkodowanym pozostac w grze ( i da czas na znalezienie zastepstwa) |
Właśnie chodzi o to, żeby uniknąć typowej umowy jak np w amber goldzie
Dlatego ta komisja - a widzę to tak - gracz X z drużyny Y znika, gracz Z z tejże drużyny zgłasza ten fakt tutaj - wysyłamy PW do delikwenta, jak się nie określa, to podejmujemy tutaj decyzję wspólnie decyzję co dalej.
Pamiętajmy, ze to zabawa i im mniej reguł tym lepiej.
Ważniejsze żeby więcej w kopertach było
igi - 17-08-2012, 08:40
a czy 30 kolejek to nie za dużo?
Bo jak ktoś i dlaczego igi będzie miał ogromną przewagę nad 2 i ciekawe dlaczego Marcinem to bezsensu jest grać tak dużo kolejek a może sezon rozbić na 2 i wtedy znów Marcin teoretycznie będzie miał szanse na zwycięstwo?
Co do drużynówki to nie wiem nie znam się zarobiony jestem
Może lepiej zostawić jak jest a jak będzie mniej drużyn to na koniec zagramy play-off
Marcin-Krak - 17-08-2012, 09:40
Jak będę miał czas - co trochę ciężkie ostatnio, to policzę mniej więcej jakby to miało i mogło wyglądać - czyli czy 25 czy 30
Marcin-Krak - 26-08-2012, 11:56
Masówka jest przygotowana - ale zapanowała cisza
Zaraz ją mam zamiar ukrócić
Zapraszam tym czasem Was do zgłaszania się do drużynówki - do indywidualnego Typera myślę, że nie ma się co zgłaszać - pójdzie info, że startujemy i sami zainteresowani się zgłoszą typując
Link do drużynówkowego zgłaszania
http://forum.mitsumaniaki...1095962#1095962
Jeśli chodzi o zasady - to jednak zagramy 25 kolejek - tak, aby w momencie świąt, długich weekendów, których klika się zapowiada móc zrobić sobie przerwę, a nie zaprzątać sobie myśli Typer i tym jak i kiedy mam zatypować
Morfi - 26-08-2012, 12:16
Musze popytać co z moją druzyną i czy nie zostałem bez druzyny
igi - 27-08-2012, 12:16
więc tak:
Tekst Marcin spoko wszystko super.
Tylko myślę że z masówką poczekamy aż będzie po zlocie bo na razie ludzie są trochę zajęci
yalook - 27-08-2012, 12:36
igi napisał/a: | na razie ludzie są trochę zajęci | tania wymówka
igi - 27-08-2012, 13:01
yalook napisał/a: | igi napisał/a: | na razie ludzie są trochę zajęci | tania wymówka |
-5 pkt
yalook - 27-08-2012, 13:07
ale że co, że jak, za co ?????
Marcin-Krak - 27-08-2012, 14:38
yalook napisał/a: | ale że co, że jak, za co ????? |
Za spamowanie -10+(-5) = -15
Startujesz lepiej niż Zagłębie do sezonu
Jeszcze jakieś ale
W tym sezonie zrobimy tutaj porządek
yalook - 27-08-2012, 14:52
Marcin-Krak napisał/a: | yalook napisał/a: | ale że co, że jak, za co ????? |
Za spamowanie -10+(-5) = -15 | a gdzie tu SPAM ?? Podaję za wikipedią:
Cytat: | Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
- Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
- Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
- Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy. |
Marcin-Krak napisał/a: | Startujesz lepiej niż Zagłębie do sezonu | no fakt, start mam niezły
Marcin-Krak - 27-08-2012, 14:54
yalook napisał/a: | a gdzie tu SPAM ?? Podaję za wikipedią: |
chcesz jeszcze więcej punktów ujemnych
To na Zlocie proszę mnie znaleźć, to pogadamy
yalook - 03-09-2012, 11:57
Marcin-Krak napisał/a: | To na Zlocie proszę mnie znaleźć, to pogadamy | Nie udało się
Marcin, masz już jakąś wizję nowego sezonu typera ? kiedy startujemy ?
Marcin-Krak - 03-09-2012, 12:27
yalook napisał/a: | Marcin, masz już jakąś wizję nowego sezonu typera ? kiedy startujemy ? |
Nie mam, jakiś mały ruch w interesie widzę, masówka z różnych powodów nie poszła.
Ja przed Zlotem żyłem pracą, potem Zlot, teraz myślę o ... urlopie.
Wydaje mi się, że jednak w najbliższy weekend nie ruszymy
igi - 11-09-2012, 08:42
Zapytanie do Huberta wysłane co z masówką więc trochę cierpliwości.
Co do terminu startu typera to pewnie za jakieś 2 tygodnie zaczniemy.
Osoby których nie ma w grupie Typerzy zapraszam do zapisania się
|
|
|