Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
gigant87 - 22-02-2012, 23:46
a propo tematu...
Dokupię 3-4 godziny do doby na najbliższe 10 dni.
Ewentualnie ktoś może się za mnie wyspać, napisać kilka artykułów, zrobić angielską wersję mojej strony, chodzić za mnie na zajęcia, napisać pracę magisterską, ogarnąć mieszkanie i samochód.
To na razie tyle.
btw
Kto zna środowisko DELMIA lub Enterprise Dynamics?
mjsystem napisał/a: |
wojzi napisał/a:
Dlatego planuję robić w stałej pracy, a oprócz tego stołować się u siebie - ale póki co, to jeszcze strefa planów i marzeń.
Trzymam kciuki, pewnie wkrótce się spotkamy, to pogadamy. |
I ja też trzymam kciuki!
fj_mike - 23-02-2012, 06:32
gigant87 napisał/a: | Ewentualnie ktoś może się za mnie wyspać |
Wynajmij Greka
mjsystem - 23-02-2012, 10:57
fj_mike napisał/a: | gigant87 napisał/a:
Ewentualnie ktoś może się za mnie wyspać
Wynajmij Greka |
.....tak, UE dopłaci mu za to spanie z dotacji, a Ty będziesz na zero
Morfi - 23-02-2012, 11:11
.. że rozpoczeli mi przed blokiem budowe 2 kolejnych domów. Jeden 30m a drugi 80m od okna.
mjsystem - 23-02-2012, 11:39
Morfi napisał/a: | .. że rozpoczeli mi przed blokiem budowe 2 kolejnych domów. Jeden 30m a drugi 80m od okna. |
....oj.... będzie duuuuuuuuużo parapetówek
Marcino - 23-02-2012, 14:27
mjsystem napisał/a: | Marcino napisał/a: | ze jutro zdaje egzamin na SEP kat. D i E...... |
Do ilu V? Na pełen zakres? |
Zaliczyłem!!!!
Mam teraz D i E pkt.2 czyli do wszytko o napieciu do 1kV oraz aparatura aontrolno pomiarowa dla pkt.2
No i pełny zakres czyli obsługa, konserwacja, remonty, montaż i pomiary.:)
Marcin-Krak - 23-02-2012, 14:30
Marcino napisał/a: | Zaliczyłem!!!!
Mam teraz D i E pkt.2 czyli do wszytko o napieciu do 1kV oraz aparatura aontrolno pomiarowa dla pkt.2
No i pełny zakres czyli obsługa, konserwacja, remonty, montaż i pomiary.:) |
Gratuluję.
Fajnie, że napisałeś - bo ja się zastanawiałem o co kaman - bo na kategorie prawa jazdy mi to nie wyglądało
pamar - 23-02-2012, 14:39
Marcin-Krak napisał/a: | się zastanawiałem o co kaman - bo na kategorie prawa jazdy mi to nie wyglądało | Stowarzyszenie Elektryków Polskich he he, a ja też myślałem o prawku
Marcino - 23-02-2012, 14:54
No prawko jazdy już mam A, B, C+E, T.... w tym roku będe robił D .... ale jak firma wysyła i płaci to czemu nie korzystać
Efa! - 23-02-2012, 16:04
Ciekawe, jak tam Vendetta... Kciuków, oczywiście, nie puszczę, zanim się nie odezwie.
mjsystem - 23-02-2012, 16:53
Marcino napisał/a: | Zaliczyłem!!!!
_________________ |
Gratulacje Marcino i witaj w klubie:)
Marcino - 23-02-2012, 21:13
mjsystem napisał/a: | Marcino napisał/a: | Zaliczyłem!!!!
_________________ |
Gratulacje Marcino i witaj w klubie:) |
Dzieki, sęk w tym ze na codzien z napiecia... to bede zajmował tylko bateriami li-ion o napieciu 340V DC w systemach hybrydowych w ciężarówkach. Ale papier musi być jak to w firmie i to hamerykańskiej.
mjsystem - 23-02-2012, 21:34
Marcino napisał/a: | Dzieki, sęk w tym ze na codzien z napiecia... to bede zajmował tylko bateriami li-ion o napieciu 340V DC w systemach hybrydowych w ciężarówkach. Ale papier musi być jak to w firmie i to hamerykańskiej. |
Pamiętaj, że DC jest dużo bardziej niebezpieczne niż AC. Tak więc wiedza i papiery jak znalazł
gulgulq - 24-02-2012, 06:48
Marcino napisał/a: | Zaliczyłem!!!! |
gratulacje
ja jeszcze zdawałem na gazy i urz. cieplne - też w D i E....
oj była jazda
Krzyzak - 24-02-2012, 07:01
śniło mi się, że Galant nie reagował na gaz - czy wciśnięty czy puszczony jechał 30 km/h
|
|
|