Lubelskie - Lubelskie OT V
radek79 - 31-05-2012, 16:30
powitać nie wiem czy to już nałóg ale jak nie wypije rano kawy to mnie głowa boli
freezoneq - 31-05-2012, 16:55
mnie najbardziej rozbraja, jak moje siostry piją hektolitrami rozpuszczalną, bezkofeinową, co by się pobudzić...
radek79 - 31-05-2012, 17:14
| freezoneq napisał/a: | mnie najbardziej rozbraja, jak moje siostry piją hektolitrami rozpuszczalną, bezkofeinową, co by się pobudzić... |
to chyba efekt placebo
bastek - 31-05-2012, 18:05
kawa rozpuszczalna to wyrób kawopodobny. zapachem, smakiem - nijak to nie przypomina kawy....
kawa z UNRYY jak to ktos pwoeidział
rano na szybko espresso, w pracy już kapuczino, potem herbatka i po obiedzie zalewajka zwykła...
a do byłych juz palaczy - Tomnek, jak tam? dzis Twój dzień - dzień bez papierosa
tomasek - 31-05-2012, 18:10
| bastek napisał/a: | a do byłych juz palaczy - Tomnek, jak tam? dzis Twój dzień - dzień bez papierosa | Twardy staram się być i nie palę
freezoneq - 31-05-2012, 20:04
Nadaje się TO ?
Pytam bo jedyny sposób na soczewki w Galancie to rzeźba, z kolei z tego co wspominam to takie nie-oryg. lampy zawsze były bublowate. Matowiały itp.
grzesiopol - 31-05-2012, 20:07
Dzień dobry.
| bastek napisał/a: | | typowo, po 40 wypadało by mieć kryzys | mnie juz kryzys i tęsknota za młodszymi latami dopadła. Blokuje mnie tylko brak miejsca parkowania 2 kołowca
| bastek napisał/a: | | żony na nowszy model też nie wymienię, bo ten co mam jest fajny. | ja nie chcę i bym sie nie odważył.
| Seichan napisał/a: | | Nie wskazałeś obszaru analizy, domniemanie było lubelskiego. | chodziło mi o całe forum MM, nawet na ostatnim spocie twój Sławek mówił cos o wyścigach debili (to są moje słowa nie Sławka - bo tak trzeba ich nazwać) koło waszego domu. Więc moja wypowiedź była ogólna i dotyczyła tego co czytałem i słyszałem.
W całym tym wywodzie chodziło mi o pokazanie krzywdzącej dla wszystkich motocyklistów opinii wystawianej przez posiadaczy czterech kółek. To tak jakby powiedzieć, że policjanci, lekarze, itp. biorą ale czy wszyscy?.
| Seichan napisał/a: | | Przeżyłam ich obecność, nie skomentowałam. I miny też "jakiejś" nie miałam. | To widać, że żyjesz, jeżeli byłoby co komentować to czego nie, jakbyś zobaczyła mój wymarzony motor to byś minę zrobiła (pozytywną - gwarantuję).
Renata może po prostu patrzysz na 2 koła z pryzmatu tylko tych złych przedstawicieli, i co juz kiedyś ci pisałem, nie bierz wszystkiego co sie tutaj pisze do siebie i czytaj z dystansem to co sie pisze.
| Jaro1974 napisał/a: | Zrobiłem co miałem zrobić więc co więcej robić? |
robotę
CO DO ALKOGOGLI,
Ustaliłem, że WRD Lublin powinien mieć takowe u siebie, coś koło następnej środy (może wcześniej) będę wiedział już na 100 procent czy będziemy je mieli wypożyczone, jak nie to sobie kupimy swoje, co do Parexbudu to spróbuję sie zorientować poprzez kolegę mojego kolegi o możliwość za sponsorowania. Może inny sponsor sie znajdzie.
tomasek - 31-05-2012, 20:34
| freezoneq napisał/a: | | Nadaje się TO ? | Nie bardzo,niestety potrzebna jest mała rzeżba,te lampy też nie posiadają homologacji
radek79 - 31-05-2012, 21:14
| tomasek6 napisał/a: | | freezoneq napisał/a: | | Nadaje się TO ? | Nie bardzo,niestety potrzebna jest mała rzeżba,te lampy też nie posiadają homologacji |
tomek a ty na swoje masz
dokładnie to te lampy pochodzą z amerykańca ,który ma nie wiele wspólnego z naszymi galami
lepiej samemu przerobić tak jak ma tomek i ja
tomasek - 31-05-2012, 21:49
Nie mam dlatego lepiej samemu zrobić niż wywalić 1000 zł na niepasujące lampy bez homologacji
Andrew - 31-05-2012, 21:55
Siema
radek79 - 31-05-2012, 21:58
| Cytat: |
Nie mam dlatego lepiej samemu zrobić niż wywalić 1000 zł na niepasujące lampy bez homologacji |
napijmy się za to ,dopijam browara i uciekam
dobrej nocy MM
Jaro1974 - 31-05-2012, 21:59
Dobry wieczór
[ Dodano: 31-05-2012, 22:00 ]
A skoro o browarach mówimy...........
tomasek - 31-05-2012, 22:09
Jarek,nie mów że kupiłeś Lubelski Browar
Jaro1974 - 31-05-2012, 22:12
bo to jeden?
|
|