To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Krzyzak - 18-03-2009, 15:48

tomusn napisał/a:
1. rura od katalizatora do tłumika (Marix 14.181)

tez zamowilem - www.tlumikisamochodowe.pl
zamowilem w srode o 21.20 i od razu Pan do mnie zadzwonil, przelew w 5 minut, w czwartek spakowane, wyslane i w piatek rano u mnie w domu

rura + tlumik koncowy = 144 zl (+19 kurier, + 13 uszczelki dorobione w Gdansku na wymiar)

koszmarek - 18-03-2009, 16:49

generalnie zeźliłam się na pana listonosza dzisiaj, który jest wyjątkową świnią ><'
Czekam na trzy paczki. Przyniósł mi dzisiaj do drzwi polecony i super. Schodzę do skrzynki a tam awizo(z tego samego dnia), że nikogo nie ma w domu i paczka do odebrania popołudniu z poczty..
No żesz poszłam na pocztę, pani bardzo miła zadzwoniła do pana listonosza i się pyta co jest. A on nawet rano tej paczki nie wziął z poczty :evil: I że jest za ciężka(najcięższa paczka jaka ma przyjść to 3 bluzki= mniej niż kilo).. jak go spotkam to zatłukę starego pryka >< mógł chociaż powiedzieć, że jest jeszcze paczka ale jej nie ma przy sobie...

siwek - 18-03-2009, 17:11

a ja powoli mam dosyć mojego autka... :(
tomusn - 18-03-2009, 17:51

koszmarek napisał/a:
jak go spotkam to zatłukę starego pryka >< mógł chociaż powiedzieć, że jest jeszcze paczka ale jej nie ma przy sobie...

jedni roznoszą pocztę (listy), a inni paczki

wyluzuj...

koszmarek - 18-03-2009, 18:58

tomusn napisał/a:
koszmarek napisał/a:
jak go spotkam to zatłukę starego pryka >< mógł chociaż powiedzieć, że jest jeszcze paczka ale jej nie ma przy sobie...

wyluzuj...

Paczka, którą zostawił na poczcie to list polecony, wielkości tego, który przyniósł mi do drzwi...
nadal mam wyluzować? :/ Jak spotkam to wypatroszę, bo mi rozpieprza dzień zamiast po prostu powiedzieć/przynieść cokolwiek...

siwek - 18-03-2009, 19:09

tomusn napisał/a:

wyluzuj...
jak najbardziej jestem po stronie koszmarka bo sam wielokrotnie siedziałem w domu i czekałem specjalnie na przesyłki (listy polecone) a po południu zaglądając do skrzynki widze awizo :shock:

wiekszość to niestety banda nierobów którym się nawet nie chce wziąć przesyłek z poczty tylko wola od razu wypisać awizo... to moje zdanie po wielu wizytach na poczcie (niepotrzebnych) :?

Marcino - 18-03-2009, 19:32

siwek napisał/a:

Ze sie coś mu dzieje czy co?

koszmarek - 18-03-2009, 19:55

siwek napisał/a:
banda nierobów którym się nawet nie chce wziąć przesyłek z poczty

oczywiście.. szkoda tylko, że tyle trzeba im płacić... np przy paczkach..

rosomak1983 - 18-03-2009, 19:59

siwek napisał/a:

czemuż to ?

[ Dodano: 18-03-2009, 20:01 ]
koszmarek, tym narzekaniem to sama sobie szkodzisz :wink: Wyluzuj i zrób to dla siebie. :) POZDRO

siwek - 18-03-2009, 21:00

Cytat:
Cytat:
czemuż to ?
nietrafiony egzemplarz chyba bo ciągle coś mu niedomaga (jakiś taki delikatny ten samochod)... a kasa idzie i idzie
tucci - 18-03-2009, 21:09

siwek napisał/a:
Cytat:
Cytat:
czemuż to ?
nietrafiony egzemplarz chyba bo ciągle coś mu niedomaga (jakiś taki delikatny ten samochod)... a kasa idzie i idzie

No i masz, a tu czlowiek z autkiem swoim jak z jajeczkiem ze nie wspomne ze jak ze swoja pania a tu takie psikusy.

Morfi - 18-03-2009, 21:31

siwek Ja wiem dlaczego :P taki piekny symbol masz w opisie LPI a samochodziki nie lubia wszystkiego co ma w sobie symbol LP. :) .

A tak wogole to co sie dzieje,??

sruba - 18-03-2009, 21:32

Krzyżak napisał/a:

powinienem sie juz przyzwyczaic, ze te auta sie nie psuja ;)

siwek napisał/a:

:lol:

Hubeeert - 18-03-2009, 21:40

sruba napisał/a:
każdy w życiu popełnia błędy, ale na koniec i tak kupuje VW (by... Hubeeert)
:D
Krzyzak - 18-03-2009, 21:54

ja tam narzekac nie moge - przez 3 lata sie srubka odkrecila... w prawie 20 letnim aucie...
to drobnostka a nie awaria