Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
tucci - 18-03-2009, 22:19
ze za 2dni wracam na stale do Polski , po 5 latach emigracji
rosomak1983 - 18-03-2009, 22:39
Hubeeert napisał/a: | sruba napisał/a:
każdy w życiu popełnia błędy, ale na koniec i tak kupuje VW (by... Hubeeert)
|
Panowie Szajswagony to auta brzydkie (w wiekszosci) i bez duszy.... gdzie im do mitsu Zreszta na tym forum i tak nikogo nie przekonacie....
Morfi - 18-03-2009, 22:54
To VW moze nie, ale do Audi ..... mogą
Rafal_Szczecin - 18-03-2009, 22:58
rosomak1983 napisał/a: | Panowie Szajswagony to auta brzydkie (w wiekszosci) i bez duszy.... gdzie im do mitsu Zreszta na tym forum i tak nikogo nie przekonacie.... |
tylko szkoda, ze w tej chwili mitsu nie ma czegos naprawde porzadnego w normalnej cenie.
colt - za maly
lacer czy to sedan czy sportback strasznie plastikowe, zle by mi bylo gdybym mial jechac najnowszym lancerem w trase 500-700km , bo tez stalbym sie plastikowy.
grandis,l200 - nie ta liga.
pozostaje jedynie super evo x - niestety nie ta polka cenowa .
wiec mitsumaniaka ktorzy chca zmienic auto na nowe, niestety nie pozostaje zbyt wiele do wyboru, jezeli patrza pod tym katem co np my, i niestety wybieraja inne auto - np volvo przy tym naklejajac na ich zadek naklejki klubowe, bo jak to powiedziano "mitsumaniacy to ludzie nie koniecznie posiadajacy auto marki mitsubishi, lecz lubiacy je "
tyle a jutro jade po lexusa 3 litry pojemnosci 250 kuca , fajnie sie tym bedzie wracac do sz-n
pawliku - 18-03-2009, 23:00
Morfi napisał/a: | ale do Audi ..... mogą | pffff jak dla mnie to nowa Skoda superb to mistrzostwo podobuje mi się strasznie a audji to też są brzydkie no poza kilkoma modelami
[ Dodano: 18-03-2009, 23:03 ]
Rafal_Szczecin napisał/a: | wiec mitsumaniaka ktorzy chca zmienic auto na nowe, niestety nie pozostaje zbyt wiele do wyboru | heh można nowego gala sprowadziś też ładny
Rafal_Szczecin napisał/a: | np volvo przy tym naklejajac na ich zadek naklejki klubowe, | a ja chce zamówić i na skodzinkę przykleić
Rafal_Szczecin napisał/a: | lexusa | ooooo a po jakiego to luksusa jedziesz?? czyżby GS-a ?? czy jakoś tak
Rafal_Szczecin - 18-03-2009, 23:15
pawliku napisał/a: | ooooo a po jakiego to luksusa jedziesz?? czyżby GS-a ?? czy jakoś tak
_________________ |
si GS300, niestety nie dla mnie zostawiamy tam L200 i w zamian najprawdopodobniej brany bedzie wlasnie ten geesik hihi
ale wszystko powinno wyjasnic sie jutro
pawliku - 18-03-2009, 23:32
Rafal_Szczecin napisał/a: | si GS300 | nie no fura pierwsza klasa miłej podróży życzę
rosomak1983 - 19-03-2009, 00:23
Morfi napisał/a: | To VW moze nie, ale do Audi ..... mogą |
Audi juz lepsze...
Rafal_Szczecin napisał/a: | tylko szkoda, ze w tej chwili mitsu nie ma czegos naprawde porzadnego w normalnej cenie. |
z tych nowych całkiem no to tylko lancer sedan...
Rafal_Szczecin napisał/a: | bo tez stalbym sie plastikowy. |
A ja nie
Rafal_Szczecin napisał/a: | wiec mitsumaniaka ktorzy chca zmienic auto na nowe, niestety nie pozostaje zbyt wiele do wyboru |
heh nikt nie kaze nikomu wiecznie jezdzic mitsu... ale niech to chociaz bedzie japończyk
Ja szukałbym w mazdach, toyotach bardziej Szajswagon to ostatecznsc...
Panowie od VW starzejecie sie
Anonymous - 19-03-2009, 07:50
rosomak1983 napisał/a: | Ja szukałbym w mazdach, toyotach bardziej Szajswagon to ostatecznsc... | Byłeś kiedyś posiadaczem VW
Ja uważam że jak sie o samochód dba to nawet 'slabe' marki się trzymają..........
koszmarek - 19-03-2009, 09:08
tucci napisał/a: | ze za 2dni wracam na stale do Polski , po 5 latach emigracji |
a cóż Cie skłoniło do takiej decyzji ?
gulgulq - 19-03-2009, 09:09
jest nowa Mazda 6 , Subaru Impreza, Nissan Tiida
Seat Leon, Audi A3
ja jak szukałem swój pierwszy pojazd to właśnie VW Golf lub Audi A3
ale jakoś sie kupiło Mitsu i tak zostało
sruba - 19-03-2009, 10:07
rosomak1983 napisał/a: | Szajswagon to ostatecznsc... |
dm17 napisał/a: | Ja uważam że jak sie o samochód dba to nawet 'slabe' marki się trzymają.......... |
poszukaj na ulicach Colta z 1980 roku. albo Galanta. nie ma ?
a Golfów MK I trochę jeździ...
a tak poza tym... jak sobie patrze np. na segment samochodów małych, to dwakroć bardziej podoba mi sie nowe Polo, niż nowy Colt... Japońce zepsuli ten kultowy samochodzik...
Bartek - 19-03-2009, 10:21
Śrubku - co do Golfów I to sprawa jest prosta - znajdź Golfa I w Australii lub Nowej Zelandii...... a pełno tam jeździ pięknie odrestaurowanych Mitsubishi......
Po II codziennie od 2 miesięcy do pracy poruszam się Galantem '81
harpagan - 19-03-2009, 11:15
Bartek napisał/a: | Po II codziennie od 2 miesięcy do pracy poruszam się Galantem '81 |
Boczkiem ?
Bartek - 19-03-2009, 11:30
harpagan napisał/a: | Bartek napisał/a: | Po II codziennie od 2 miesięcy do pracy poruszam się Galantem '81 |
Boczkiem ? |
też - jak popadało śniegu, to kierownicy na wprost nie utrzymałem
|
|
|