Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
mkm - 27-02-2012, 13:04
że krew mnie zalała...
http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html
Uwex - 27-02-2012, 13:08
mkm - ja się oburzałem wczoraj po wiadomościach. A ta krew, to chyba po tej soli
mkm - 27-02-2012, 13:13
Dobrze, że wczoraj nie oglądałem...
Zastanawiam się na cholerę nam wszystkie instytucje kontrolne jak proceder wykrywany jest przez dziennikarzy po tylu latach
To już nawet skandalem nie można nazwać... ciekaw jestem czym nas jeszcze dla paru złotych zysku trują od lat... podejrzewam, że w cukrze też mamy serwowaną jakąś dosypkę... Ja jestem w szoku.
Tomek - 27-02-2012, 15:07
| mkm napisał/a: |
To już nawet skandalem nie można nazwać... ciekaw jestem czym nas jeszcze dla paru złotych zysku trują od lat... podejrzewam, że w cukrze też mamy serwowaną jakąś dosypkę... Ja jestem w szoku. |
teraz już wiem czemu mama nazywała sól - biała śmierć
mjsystem - 27-02-2012, 16:38
| mkm napisał/a: | | To już nawet skandalem nie można nazwać... ciekaw jestem czym nas jeszcze dla paru złotych zysku trują od lat... |
Do tych paru złotych dodaj kilka zer(nie mniej niż sześć).
Problem w tym, że nikt tego nie kontoluje
jacek11 - 27-02-2012, 17:31
Ręce opadają......
Morfi - 27-02-2012, 17:33
Ze właśnie sobie ściagam autodesk inventor 2012 ze strony oficjalnej wersja dla studentów
Nie ma laptopa wiec moja stara pIV 3.0 będzie rozbudowana o pare GB ram i karte grafiki Quadro fx 700
gulgulq - 27-02-2012, 19:23
mam dość
ostatnio strasznie po dupie dostaje od życia
mjsystem - 27-02-2012, 19:43
| gulgulq napisał/a: | mam dość
ostatnio strasznie po dupie dostaje od życia |
Jest taka anegdota:
Spada amerykanin na samo dno i od dołu słyszy jak ktoś stuka alfabetem morse'a:
Puk, puk, to my Polacy, jest tam ktoś nad nami?
A tak na serio to trzymam kciuki i nie daj sie wg sentencji:"co Cię nie zabije to na pewno wzmocni" Głowa do góry. Masz wielką rodzinę:MitsuManiaków
Cezar - 27-02-2012, 20:06
| barthez2183 napisał/a: | Cezar, daj znać jak poszło |
Jak bede wiedzial to dam na pewno
gigant87 - 27-02-2012, 20:16
| Morfi napisał/a: | Ze właśnie sobie ściagam autodesk inventor 2012 ze strony oficjalnej wersja dla studentów
Nie ma laptopa wiec moja stara pIV 3.0 będzie rozbudowana o pare GB ram i karte grafiki Quadro fx 700 |
Co Pan rysujesz?
Morfi - 27-02-2012, 20:30
gigant87, juz dawno chciałem, a na uczelni sie okazało mamy przedmiot na którym bedziemy z inventora robic zaliczenie.
Wiec trzeba go blizej poznać. Podstawy rysowania wszedzie takie same, ale trzeba sobie przypomniec i wejsc głębiej
Dzis zadzwonili do mnie z tego za 1800 zł a ja im nie, ze chce wiecej i pewnie bede tego żałować ale w obecnej sytuacji $$$ liczy sie tylko kasa, puki Blondi nie znajdzie pracy.
I jak tu zakładać rodzine i myslec o dzieciach a zegar cyka wrrr....
Marcin-Krak - 27-02-2012, 20:32
| gulgulq napisał/a: | nooo... z utęsknieniem już czekam na wypłatę |
Ja się dziś podobno doczekałem - nie widziałem czy aby faktycznie jest ona na koncie - ale wierzę na słowo
gigant87 - 27-02-2012, 22:06
| Morfi napisał/a: | gigant87, juz dawno chciałem, a na uczelni sie okazało mamy przedmiot na którym bedziemy z inventora robic zaliczenie.
Wiec trzeba go blizej poznać. Podstawy rysowania wszedzie takie same, ale trzeba sobie przypomniec i wejsc głębiej
Dzis zadzwonili do mnie z tego za 1800 zł a ja im nie, ze chce wiecej i pewnie bede tego żałować ale w obecnej sytuacji $$$ liczy sie tylko kasa, puki Blondi nie znajdzie pracy.
I jak tu zakładać rodzine i myslec o dzieciach a zegar cyka wrrr.... |
Zawsze możesz zacząć tą pracę i nadal szukać lepszej. Jak znajdziesz po miesiącu lepszą, to zmienisz, a zawsze to 1800zł do przodu. Tym bardziej jeśli umowa-zlecenie, a jak jeszcze masz status studenta i mniej niż 26 lat...
Tak moja dziewczyna zrobiła, wiesz procesy rekrutacyjne często się przeciągają w czasie.
Morfi - 27-02-2012, 22:10
gigant87, piszesz tak jakbys mnie nie znał
|
|
|