To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA

mkm - 27-02-2012, 13:04

że krew mnie zalała...

http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html

Uwex - 27-02-2012, 13:08

mkm - ja się oburzałem wczoraj po wiadomościach. A ta krew, to chyba po tej soli
:lol:

mkm - 27-02-2012, 13:13

Dobrze, że wczoraj nie oglądałem...
Zastanawiam się na cholerę nam wszystkie instytucje kontrolne jak proceder wykrywany jest przez dziennikarzy po tylu latach :roll:
To już nawet skandalem nie można nazwać... ciekaw jestem czym nas jeszcze dla paru złotych zysku trują od lat... podejrzewam, że w cukrze też mamy serwowaną jakąś dosypkę... Ja jestem w szoku.

Tomek - 27-02-2012, 15:07

mkm napisał/a:

To już nawet skandalem nie można nazwać... ciekaw jestem czym nas jeszcze dla paru złotych zysku trują od lat... podejrzewam, że w cukrze też mamy serwowaną jakąś dosypkę... Ja jestem w szoku.

teraz już wiem czemu mama nazywała sól - biała śmierć

mjsystem - 27-02-2012, 16:38

mkm napisał/a:
To już nawet skandalem nie można nazwać... ciekaw jestem czym nas jeszcze dla paru złotych zysku trują od lat...

Do tych paru złotych dodaj kilka zer(nie mniej niż sześć).
Problem w tym, że nikt tego nie kontoluje :|

jacek11 - 27-02-2012, 17:31

Ręce opadają......
Morfi - 27-02-2012, 17:33

Ze właśnie sobie ściagam autodesk inventor 2012 ze strony oficjalnej wersja dla studentów :)
Nie ma laptopa wiec moja stara pIV 3.0 będzie rozbudowana o pare GB ram i karte grafiki Quadro fx 700

gulgulq - 27-02-2012, 19:23

mam dość
ostatnio strasznie po dupie dostaje od życia :?

mjsystem - 27-02-2012, 19:43

gulgulq napisał/a:
mam dość
ostatnio strasznie po dupie dostaje od życia

Jest taka anegdota:
Spada amerykanin na samo dno i od dołu słyszy jak ktoś stuka alfabetem morse'a:
Puk, puk, to my Polacy, jest tam ktoś nad nami?
A tak na serio to trzymam kciuki i nie daj sie wg sentencji:"co Cię nie zabije to na pewno wzmocni" Głowa do góry. Masz wielką rodzinę:MitsuManiaków :biggrin:

Cezar - 27-02-2012, 20:06

barthez2183 napisał/a:
Cezar, daj znać jak poszło :)

Jak bede wiedzial to dam na pewno :wink:

gigant87 - 27-02-2012, 20:16

Morfi napisał/a:
Ze właśnie sobie ściagam autodesk inventor 2012 ze strony oficjalnej wersja dla studentów :)
Nie ma laptopa wiec moja stara pIV 3.0 będzie rozbudowana o pare GB ram i karte grafiki Quadro fx 700

Co Pan rysujesz?

Morfi - 27-02-2012, 20:30

gigant87, juz dawno chciałem, a na uczelni sie okazało mamy przedmiot na którym bedziemy z inventora robic zaliczenie.
Wiec trzeba go blizej poznać. Podstawy rysowania wszedzie takie same, ale trzeba sobie przypomniec i wejsc głębiej :D
Dzis zadzwonili do mnie z tego za 1800 zł a ja im nie, ze chce wiecej i pewnie bede tego żałować ale w obecnej sytuacji $$$ liczy sie tylko kasa, puki Blondi nie znajdzie pracy.
I jak tu zakładać rodzine i myslec o dzieciach a zegar cyka wrrr.... :evil:

Marcin-Krak - 27-02-2012, 20:32

gulgulq napisał/a:
nooo... z utęsknieniem już czekam na wypłatę :P

Ja się dziś podobno doczekałem - nie widziałem czy aby faktycznie jest ona na koncie - ale wierzę na słowo :twisted:

gigant87 - 27-02-2012, 22:06

Morfi napisał/a:
gigant87, juz dawno chciałem, a na uczelni sie okazało mamy przedmiot na którym bedziemy z inventora robic zaliczenie.
Wiec trzeba go blizej poznać. Podstawy rysowania wszedzie takie same, ale trzeba sobie przypomniec i wejsc głębiej :D
Dzis zadzwonili do mnie z tego za 1800 zł a ja im nie, ze chce wiecej i pewnie bede tego żałować ale w obecnej sytuacji $$$ liczy sie tylko kasa, puki Blondi nie znajdzie pracy.
I jak tu zakładać rodzine i myslec o dzieciach a zegar cyka wrrr.... :evil:

Zawsze możesz zacząć tą pracę i nadal szukać lepszej. Jak znajdziesz po miesiącu lepszą, to zmienisz, a zawsze to 1800zł do przodu. Tym bardziej jeśli umowa-zlecenie, a jak jeszcze masz status studenta i mniej niż 26 lat... :)
Tak moja dziewczyna zrobiła, wiesz procesy rekrutacyjne często się przeciągają w czasie.

Morfi - 27-02-2012, 22:10

gigant87, piszesz tak jakbys mnie nie znał :D