To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

pawliku - 19-03-2009, 13:21

Bartek napisał/a:
Po II codziennie od 2 miesięcy do pracy poruszam się Galantem '81
no to fajnie ale teraz będziesz się poruszał tym z końca twojego podpisu :D
siwek - 19-03-2009, 16:27

Cytat:
ja tam narzekac nie moge - przez 3 lata sie srubka odkrecila... w prawie 20 letnim aucie...
to drobnostka a nie awaria
też miałem taką nadzieję że tak będzie...niestety jest inaczej :(

mam propozycje: zqłóżcie sobie temat: chcę kupić Golfa lub coś innego bo większośc postów jest o tym :P

Bartek - 19-03-2009, 17:02

pawliku, do zapełnienia ramek, dalej poruszam się magazynem części zamiennych do zabytka...... a Legi przemierza ulice na lawecie
Gene - 19-03-2009, 17:22

W holdzie dla Sruby: http://www.youtube.com/wa...feature=related :D
kamilek - 19-03-2009, 17:35

siwek napisał/a:
a ja powoli mam dosyć mojego autka...

Nie tylko Ty :? Coś musi w tym być, skoro tak spora część forum przesiada się na VW i inne marki :) A miałem o Mitsubishi takie dobre zdanie...

PS. Żeby nie było niedomówień - mowa o E33. O E16 nigdy nie powiem złego słowa (a przynajmniej mam taką nadzieję), miłość jest ślepa :wink:

pawliku - 19-03-2009, 17:50

Bartek napisał/a:
a Legi przemierza ulice na lawecie
ale to jest fajnie jeździ ale kilometry mu nie lecą :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Bartek napisał/a:
pawliku, do zapełnienia ramek
a ile gdzieś może trwać to napełnienie ramek ?? :) bo szkoda żeby tak stał albo na lawecie jeździł
rosomak1983 - 19-03-2009, 18:32

kamilek napisał/a:
Coś musi w tym być, skoro tak spora część forum przesiada się na VW

tylko dwóch synów marnotrawnych Śruba i Huberttt :D :D :D :wink:
Gene napisał/a:
W holdzie dla Sruby: http://www.youtube.com/wa...feature=related :D

dobre :D Sruba widzisz kto jezdzi VW :P :wink:

PS Mitsu to solidna firma ale musisz trafic dobry egzemplarz... a nie jakis zamęczomy lub/i na gazie.
Niewiem czy wszytkie egzemplarze ale colt jest w scisłej czołówce (nawet niekiedy na pierwszym miejscu) od długichhhh lat jesli chodzi o bezawatyjność. Szkoda ze stylistyka sie popsuła :doubt:

sruba - 19-03-2009, 19:14

rosomak1983 napisał/a:
Sruba widzisz kto jezdzi VW :P

dresiarze :D
kupilem sobie fajny dresik juz :lol:
a z anteny cb zrobilem sobie rekawice magnetyczna na dach :D

Hubeeert - 19-03-2009, 19:17

sruba napisał/a:
kupilem sobie fajny dresik juz
A ja jeszcze nie. Może dlatego, że mam z poprzedniego VW. Bo to już czwarty jakiego ujeżdżam :D
rosomak1983 - 19-03-2009, 19:38

sruba napisał/a:
rosomak1983 napisał/a:
Sruba widzisz kto jezdzi VW :P

dresiarze :D
kupilem sobie fajny dresik juz :lol:

Z filmiku wynika co innego :D

PS Dresik jest OK sam mam niejeden :twisted:

sruba - 19-03-2009, 20:01

rosomak1983 napisał/a:
Z filmiku wynika co innego :D

telewizja kłamie :lol:

akbi - 19-03-2009, 21:20

jak by nie patrzec, to Ibiza to tez VW :D
...jadnak ja kocham tylko Gala ... a Seat sluzy mi tylko jako auto ciezarowe :p :)

Krzyzak - 19-03-2009, 21:30

kamilek napisał/a:
PS. Żeby nie było niedomówień - mowa o E33.

na swojego nie moge narzekac - w nim sie zepsul tylko czujnik temperatury silnika - przez 10 lat...
co prawda ostatnio malo nim jezdze, ale zanim kupilem Colta, to przejechalem Galantem ponad 100 tys. km bez zadnej usterki - czasem jakas zarowka sie spalila itp.

pewnie gdybym trafil na zmeczone auta, to tez bym sie na dana marke wypial, ale akurat jest odwrotnie
faktem jest tez, ze ostatnio Mitsu nie robic nic, co by mi sie bardzo podobalo - jedynie Lancer jako tako wyglada

inna sprawa, ze pozostale marki robia jeszcze wieksze koszmary (szczegolnie francuzi), wiec na takim tle nie wyglada tak zle

co do vw - nikt nie mowi, ze jest zly, ale ma mocno niekorzystny stosunek: jakosc i wposazenie do ceny
japonczycy robili auta lepiej wyposazone, bardziej zaawansowane technicznie i mniej awaryjne a przy tym tansze, wiec ciezko mi przejsc obojetnie nad zasadnoscia stwierdzenia, ze niemiecki robotnik nie bedzie pracowal za bezcen i stad te ceny

jak o porownaniach mowa, to porownajcie golfa 2 z coltem c5x z tego samego rocznika - ja porownywalem i jest technologiczna przepasc miedzy nimi

Morfi - 19-03-2009, 21:49

Co oo do VW, Audi, Skody, Seata maja teraz super silniki, ktore ciagle rozwijaja FSI i TSI na bezpośrdenim wtrysku paliwa tak jak kiedyś GDI :)
Bartek - 19-03-2009, 22:28

Cytat:
a ile gdzieś może trwać to napełnienie ramek ??

ile by nie trwało, będzie za długo..... optymizm tydzień, realizm - 2-3 tygodnie, pesymizm nawet 5-6 tygodni......