To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

szuwar - 28-11-2012, 10:12

JacekeR napisał/a:
wskoczyłem na chwilkę w czasie ciężkiej pracy.

myślałem, że tak łatwo służbie więziennej nie jest łatwo zwiać :twisted:

Cytat:
Ja (My) nie jade do Krakowa i to jest wersja ostateczna.
Cytat:
nie, nie jedziemy :(

i jeszcze parę deklaracji ... widzę tym razem Zxxx reprezentację bedzię miało ubogą, albo żadną :) ja też się będę grubo zastanawiał ...

Yoshiko - 28-11-2012, 10:58

JacekeR napisał/a:
wskoczyłem na chwilkę w czasie ciężkiej pracy.

:) battlefield 3 albo inna nauka celności :wink:

volve - 28-11-2012, 11:02

szuwar napisał/a:
widzę tym razem Zxxx reprezentację bedzię miało ubogą, albo żadną

Na dzień dzisiejszy to deklarujesz się ewentualnie tylko Ty :P Nie wiem jak Rafał z Derpinem oraz Dziki.

jerzyk1 - 28-11-2012, 13:34

Gdzie najlepiej w szczecinie i okolicach zakladac lpg do V6 i jakie to sa koszty? :)
szuwar - 28-11-2012, 13:51

jerzyk1 napisał/a:
Gdzie najlepiej w szczecinie i okolicach

to do chłopaków którzy zakładali :) Rafał, Dominik, Łukasz ...

jerzyk1 napisał/a:
i jakie to sa koszty?

Koszt około 3000pln +/- za wybór komponentów :twisted:

Galancior94 - 28-11-2012, 19:35

Dzień dobry ;)

Co ci angole mnie wkurzają z tymi swoimi sposobami na kradzież pojazdu to ło jej. Pierw o Audi pisali to sie mało nie wkopałem, dobrze że znalazłem wątek na ten temat na googlach :D A teraz piszą o Honde -.- Masakra.

Krystian99 - 28-11-2012, 20:27

Dobry wieczór :) no to widzę że nikt/nie wiele osób wybiera się na ogólnopolskim :| szkoda, też muszę się nad tym zastanowić :roll:
Pozdrawiam

robert78 - 29-11-2012, 05:37

Dzień dobry
Yoshiko - 29-11-2012, 07:43

dobry wieczór
kto to widział w nocy wstawać :doubt:
i do tego jeszcze pada :(

xylen - 29-11-2012, 08:09

Yoshiko napisał/a:

u mnie też a raczej leje i jeszcze ponoć będzie lać przez następne dni....ale akurat w tym przypadku jestem za...dzięki temu spokojnie sobie stoimy,, miłego dnia, hej.

mlodam - 29-11-2012, 09:04

dzień dober kochani :)
co za deszczowe dni się nam nawinęły ostatnio...

szuwar - 29-11-2012, 09:08

Siemka .... oby nie padał śnieg, reszta mi lata :)
banderas40 - 29-11-2012, 10:18

Jak się mają akademiki do tego że ma to być w jednym ośrodku duży wręcz przeogromny parking itd itp bo to był powód dla którego nie można było tego u nas ponoć zrobić bo miało być tak pięknie i wspaniale gratulacje pomysłu akademiki w Krakowie to wszystko zapewniają :-) masakra.
I pytanie jak zespół budynków właściwie osiedle może być lepsze od np 2 obiektów ośrodków położonych obok siebie co zapewniając różny komfort mieszkania od Hotelowego do np turystycznego w domkach?
I co z tym wspaniałym strzeżonym parkingiem na tyle aut tam taki będzie czy auta pod akademikiem sobie będą stały a może będzie ochrona jak to ja proponowałem ? czy nie będzie i będą same sobie pozostawione?
Ciekawa opcja jak widać można zlot zrobić wszędzie tylko trzeba było się dogadać a my tego nie potrafimy jak widać, jesteśmy jak cnotka co to i chciała by ale się boi :-) bo co będzie jak zaboli i nie będzie przyjemne?
To tyle jeśli chodzi o zlot Małopolska pokazała chcieć to móc :-) .

szuwar - 29-11-2012, 10:37

banderas40, co do wymogów i szukania odpowiednich warunków zaangażowało się dużo osób, tylko w decyzyjności był problem .... a to co wyszło w Krakowie to moim zdaniem ratowanie straconego czasu, bo wszystkie opcje z ośrodkami itp są nierealne, tak samo sponsorów głównych ciężko zdobyć w danym roku po budżecie ....
Marcin-Krak - 29-11-2012, 10:56

banderas40, trzeba być odważnym - zaczynaj lobbowanie za Zlotem 2014 w Pogorzelicy :) Ja już sam byłem nastawiony, że Zlot będzie nad duuuuużym basenem, a tu nie dość, że nie będę mógł sobie w przyszłym roku pojechać na Zlot - bo on przyjedzie do mnie - to jeszcze mnie w pomoc przy organizacji wciągnęli :P

a tak btw. zdjęcie w avatarze jest z Darłówka z miejsca gdzie odbywają się Zloty pojazdów woskowych :?: :wink: