To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Miśki do kupienia

Rafal_Szczecin - 28-07-2006, 05:40

Marcino napisał/a:
Galant Forumowicza

Czy to nie ten z którym był problem ze pali 12 litrów??? POprawcie mnie jak sie myle

nie mylisz sie

Krzyzak - 28-07-2006, 07:30

Marcino napisał/a:
Czy to nie ten z którym był problem ze pali 12 litrów??? POprawcie mnie jak sie myle

Tak - to auto Piotra. Był na spocie jakiś miech temu i faktycznie narzekał na spalanie. Poza tym auto bez zarzutu - oglądałem i słuchałem silnika, nie jeździłem. Ale wyglądał naprawdę nieźle (może tylko kilka rys).

kochajj - 28-07-2006, 08:48

Marcino napisał/a:

Galant z Zielonej góry

Odpuśc sobie to auto... siedzenia i boczki od rocznika 01>... jakiś składak :)

Anonymous - 28-07-2006, 09:33

http://www.autotop.pl/wyn...d=&rok_do=&p=10

nr.107 :shock: i cena :shock:

roch_27 - 28-07-2006, 09:58

kochajj napisał/a:
Marcino napisał/a:

Galant z Zielonej góry

Odpuśc sobie to auto... siedzenia i boczki od rocznika 01>... jakiś składak :)

Masz racje :arrow: jednak nie można na starcie tak dyskwalifikować autka. Tak samo ktoś mógłby powiedzieć na Twojego EA ze zderzakiem od Avance, że np "walony" :wink:
Może miał okazje wymienić lub nie podabało mu się wcześniejsze wnętrze.

ps. Mój brat zmienił wnętrze w Nubirze bo seryjne na Polskę nie było za ciekawe, dlatego kupił od wersji brytyjskiej i wygląda o niebo lepiej :lol:

kochajj - 28-07-2006, 14:48

ok zderzak mozna jakoś wytłumaczyć :) ... ale dlaczego wymienił tylko boki i siedzenia... przeciez ta tapicerka jest inna od kokpitu itd.;)... ciekawe czy tylną kanape zmienił ;) ... pewnie był problem z dostaniem siedzen w kolor :) ... poducha w siedzeniu poszła????... tak czy inaczej trzeba by sie bardzo uwaznie autku przyjzec

[ Dodano: 28-07-2006, 14:50 ]
no i cena wskazuje na stan auta!!!

roch_27 - 28-07-2006, 18:21

Może Space Wagon :wink:
Marcino - 29-07-2006, 22:57

Jak wy to patrzycie koledzy ze wiecie ze boczki sa ine i siedzieniem no w sumie jakieś takie nowe mi sie wydawały.... ale włąsnie chyba po to jest forum zeby sie dowiedziec.

Na temat Gala z Zielonej Góry gadałem z własicielem, jezdzi nim od maja, był malowany na dzwiach mowi ze "kosmetyka", ogolnie ma przejechane tylko 120 pare tys, ma książke serwisowa i takie tam, ale chyba nie ma klimy nie wiem nie spytałem, czy to normalne? Jęsli tak jest to go dyskwalifikuje..:) Poztym cena już jest tylko 14900... MOwił mi ze pali mu 10 litrów i ze można załozyć gaz za 2 tyś bo sie dowiadywał.... i jak co to trzeba przyjechac i zobaczyć...
Pozdrawiam

Aha w bambuko se nie chce dać zrobić, napewno paojade kupić samochód z mierkiniem grubośc lakieru, wszytko złapie, nawet kolejna warstwe klaru, zeby tylko mnie nie chcieli za to pogonic...

Matejko - 30-07-2006, 05:31

Marcino napisał/a:
zeby tylko mnie nie chcieli za to pogonic...

beda chcieli to nawet nie masz co mierzyc :mrgreen:

roch_27 - 02-08-2006, 15:11

Galant sport edition
Anonymous - 03-08-2006, 20:48

A co myślicie o tym Outlanderze??
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1430927

Ma nawet lewarek!! :lol: :lol:

A poważnie cena chyba dosyć atrakcyjna?

roch_27 - 06-08-2006, 19:31

Galant TD
Marcino - 07-08-2006, 21:03

Galant 2.0 z Poznania
we wrocławiu jest kilka .Ten jest ciekawy i cena ciekawa Galant 2.4
Kolajny z wrocka choć ma dziwna blachy
galant

i kolejny
Galant Full opcja

Proszę o opinie na ich temat...

Rafal_Szczecin - 08-08-2006, 06:36

nie dzialaja 2 i 3 link, natomiast moge sie wypowiedziec co do tego galanta z poznania (szerzej moze go obejrzec pewno Wichura z Rochem_27) moge cos o nim powiedziec, poniewaz tez byl brany pod uwage ew. kupna. tak wiec jak widac na atrapie ma znaczek gosc mowi ze jest on wogule ZLOTY :!: , przez telefon wpieral, ze jest to limitowana wersja, i tak juz go kupil , po czym dodal ,ze tak naprawde to nie wie czemu ma ten wielki zloty znaczek :)
jak dla mnie to auto bylo bite z przodu (sporz jak maska dziwnie zachodzi na swiatla - albo to zludzenie albo fakt)
co do drugiego , to patrzccie jako to jest rodzynek , normalnie wg opisu ma naped na 4 kola :mrgreen: no i ta marka wg sprzedajacego "MITSUBISZI" gadka typowa dla handlarza, jeden wlasciciel, serwisowany, bezwypadkowy ,trzeba by sie bylo mu blizej przyjrzec, tyle ze zdjec, niech sie moze wypowiedza fachowcy .

Krzyzak - 08-08-2006, 09:42

Marcin - z Wrocka się aut nie kupuje - dziury takie, że cała zawiecha od razu do wymiany.