Forum ogólne - Miśki do kupienia
Rafal_Szczecin - 28-07-2006, 05:40
Marcino napisał/a: | Galant Forumowicza
Czy to nie ten z którym był problem ze pali 12 litrów??? POprawcie mnie jak sie myle |
nie mylisz sie
Krzyzak - 28-07-2006, 07:30
Marcino napisał/a: | Czy to nie ten z którym był problem ze pali 12 litrów??? POprawcie mnie jak sie myle |
Tak - to auto Piotra. Był na spocie jakiś miech temu i faktycznie narzekał na spalanie. Poza tym auto bez zarzutu - oglądałem i słuchałem silnika, nie jeździłem. Ale wyglądał naprawdę nieźle (może tylko kilka rys).
kochajj - 28-07-2006, 08:48
Odpuśc sobie to auto... siedzenia i boczki od rocznika 01>... jakiś składak
Anonymous - 28-07-2006, 09:33
http://www.autotop.pl/wyn...d=&rok_do=&p=10
nr.107 i cena
roch_27 - 28-07-2006, 09:58
kochajj napisał/a: |
Odpuśc sobie to auto... siedzenia i boczki od rocznika 01>... jakiś składak |
Masz racje jednak nie można na starcie tak dyskwalifikować autka. Tak samo ktoś mógłby powiedzieć na Twojego EA ze zderzakiem od Avance, że np "walony"
Może miał okazje wymienić lub nie podabało mu się wcześniejsze wnętrze.
ps. Mój brat zmienił wnętrze w Nubirze bo seryjne na Polskę nie było za ciekawe, dlatego kupił od wersji brytyjskiej i wygląda o niebo lepiej
kochajj - 28-07-2006, 14:48
ok zderzak mozna jakoś wytłumaczyć ... ale dlaczego wymienił tylko boki i siedzenia... przeciez ta tapicerka jest inna od kokpitu itd.;)... ciekawe czy tylną kanape zmienił ... pewnie był problem z dostaniem siedzen w kolor ... poducha w siedzeniu poszła????... tak czy inaczej trzeba by sie bardzo uwaznie autku przyjzec
[ Dodano: 28-07-2006, 14:50 ]
no i cena wskazuje na stan auta!!!
roch_27 - 28-07-2006, 18:21
Może Space Wagon
Marcino - 29-07-2006, 22:57
Jak wy to patrzycie koledzy ze wiecie ze boczki sa ine i siedzieniem no w sumie jakieś takie nowe mi sie wydawały.... ale włąsnie chyba po to jest forum zeby sie dowiedziec.
Na temat Gala z Zielonej Góry gadałem z własicielem, jezdzi nim od maja, był malowany na dzwiach mowi ze "kosmetyka", ogolnie ma przejechane tylko 120 pare tys, ma książke serwisowa i takie tam, ale chyba nie ma klimy nie wiem nie spytałem, czy to normalne? Jęsli tak jest to go dyskwalifikuje..:) Poztym cena już jest tylko 14900... MOwił mi ze pali mu 10 litrów i ze można załozyć gaz za 2 tyś bo sie dowiadywał.... i jak co to trzeba przyjechac i zobaczyć...
Pozdrawiam
Aha w bambuko se nie chce dać zrobić, napewno paojade kupić samochód z mierkiniem grubośc lakieru, wszytko złapie, nawet kolejna warstwe klaru, zeby tylko mnie nie chcieli za to pogonic...
Matejko - 30-07-2006, 05:31
Marcino napisał/a: | zeby tylko mnie nie chcieli za to pogonic... |
beda chcieli to nawet nie masz co mierzyc
roch_27 - 02-08-2006, 15:11
Galant sport edition
Anonymous - 03-08-2006, 20:48
A co myślicie o tym Outlanderze??
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1430927
Ma nawet lewarek!!
A poważnie cena chyba dosyć atrakcyjna?
roch_27 - 06-08-2006, 19:31
Galant TD
Marcino - 07-08-2006, 21:03
Galant 2.0 z Poznania
we wrocławiu jest kilka .Ten jest ciekawy i cena ciekawa Galant 2.4
Kolajny z wrocka choć ma dziwna blachy
galant
i kolejny
Galant Full opcja
Proszę o opinie na ich temat...
Rafal_Szczecin - 08-08-2006, 06:36
nie dzialaja 2 i 3 link, natomiast moge sie wypowiedziec co do tego galanta z poznania (szerzej moze go obejrzec pewno Wichura z Rochem_27) moge cos o nim powiedziec, poniewaz tez byl brany pod uwage ew. kupna. tak wiec jak widac na atrapie ma znaczek gosc mowi ze jest on wogule ZLOTY , przez telefon wpieral, ze jest to limitowana wersja, i tak juz go kupil , po czym dodal ,ze tak naprawde to nie wie czemu ma ten wielki zloty znaczek
jak dla mnie to auto bylo bite z przodu (sporz jak maska dziwnie zachodzi na swiatla - albo to zludzenie albo fakt)
co do drugiego , to patrzccie jako to jest rodzynek , normalnie wg opisu ma naped na 4 kola no i ta marka wg sprzedajacego "MITSUBISZI" gadka typowa dla handlarza, jeden wlasciciel, serwisowany, bezwypadkowy ,trzeba by sie bylo mu blizej przyjrzec, tyle ze zdjec, niech sie moze wypowiedza fachowcy .
Krzyzak - 08-08-2006, 09:42
Marcin - z Wrocka się aut nie kupuje - dziury takie, że cała zawiecha od razu do wymiany.
|
|
|