Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
Anonymous - 17-03-2008, 12:35
Na lodowisku nikt nie ryzykował jazdy z aparatem
Czekamy jeszcze na fotki adamsa i filmik kibloo...
HugoOrmo - 17-03-2008, 20:17
sorki, mnie nie bylo gdyz niszczylem samochod w zakopanem tzn na krotkim urlopie bylem i niestety na nastepne spoty raczej nie wpadne gdyz od kwietnia przenosze sie na poludnie...
pzdr
Anonymous - 17-03-2008, 21:02
Świetne fotki Akbi,
szkoda, że tak późno przyjechaliśmy, ale nie sądziliśmy, że tak szybko każdy ucieknie
A klimat w Harnasiu super, więc warto sie pojawiać następnym razem bedziemy na czas.. ,
bo Kajtkowi się Oliwka spodobła więc niech ma więcej czasu na zabawę.
Mam nadzieję że w kwietniu to i Akbi junior się pojawi.
Pozdrawiamy
Dorota Łukasz i Kajtek
ps: Pozdro dla Beatka24 i je świetnej córki.
Anonymous - 17-03-2008, 22:50
| zosia007 napisał/a: | Świetne fotki Akbi,
szkoda, że tak późno przyjechaliśmy, ale nie sądziliśmy, że tak szybko każdy ucieknie
A klimat w Harnasiu super, więc warto sie pojawiać następnym razem bedziemy na czas.. ,
bo Kajtkowi się Oliwka spodobła więc niech ma więcej czasu na zabawę.
Mam nadzieję że w kwietniu to i Akbi junior się pojawi.
Pozdrawiamy
Dorota Łukasz i Kajtek
ps: Pozdro dla Beatka24 i je świetnej córki. | No mam nadzieję że w kwietniu to na Jana Pawła już zaczniemy...
Anonymous - 18-03-2008, 11:13
| Cytat: | | No mam nadzieję że w kwietniu to na Jana Pawła już zaczniemy... |
Może wówczas będę miał więcej szczęścia w dojeżdżaniu na spoty, bo odkąd są w Harnasiu ani razu mi się nie udało Tym razem z drogi na spot musiałem niestety zboczyć do... izby przyjęć. No i misiek też nie wygląda za ładnie, ale nic to, wszystko się zrobi Blacharz też człowiek - musi zarabiać..
Fajnie, że dobrze się bawiliście i do zobaczenia (mam nadzieję ) następnym razem.
Pozdrawiam
akbi - 18-03-2008, 12:30
| dm17 napisał/a: | | No mam nadzieję że w kwietniu to na Jana Pawła już zaczniemy... |
też się nad tym zastanawiam, 15 kwietnia zachód słońca będzie o 19:48, więc 2 godziny później (uwzględniając przesunięcie czasowe)niż dzisiaj, oczywiście zależy jeszcze jaka będzie pogoda ... bo dzisiaj np pada śnieg
Myślę, że decyzje podejmiemy 2 tygodnie wcześniej, bo jak coś to trzeba zarezerwować miejsce w Harnasiu.
...a co pozostali myślą o tym??
Anonymous - 18-03-2008, 15:19
Dorotko dziekuje i wzajemnie:-) Ucałowania dla maleństwa
Spot był super:-) no i frytki też hehe:-)
Akbi dzieki za zdjątko i duża buźka
Pozdrawiam
Beatkap24
irekmiecz - 09-04-2008, 19:53
Patrzę na kalendarz i niestety stwierdzam że będę mógł uczestniczyć w SPOCIE najwcześniej 15ego lipca.
POZDRAWIAM z dalekiej norwegii
akbi - 09-04-2008, 20:41
| irekmiecz napisał/a: | | Patrzę na kalendarz i niestety stwierdzam że będę mógł uczestniczyć w SPOCIE najwcześniej 15ego lipca. |
no coz ... zapraszamy w lipcu
Anonymous - 09-04-2008, 20:55
Ja też nie dam rady we wtorek :cr
Anonymous - 10-04-2008, 06:19
| dm17 napisał/a: | | Ja też nie dam rady we wtorek |
Ja też niestety nie. Auto od poniedziałku u blacharza będzie stało. Gość ma terminy napięte i nie chciał się na inny zgodzić
Anonymous - 10-04-2008, 07:23
a ja będę
Marcino - 10-04-2008, 07:26
Ja moze spróbuje podjechac zdiagnozowac klime w zakładzie "SZRON" i wtedy postaram sie pojawić na spocie.
Lothar,
Czy to twój Eclicpse czasem w Tczewie stoi na Suchostrzugach? Gdzie oddałeś do blacharza i co ci bedzie robił?
Kibloo - 10-04-2008, 07:29
ja niestety jeszcze nie wiem, bo coś sie kroi z ostrymi wyjazdami w przyszłym tygodniu...
oj będzie ostro... ale postaram się
pozdro
akbi - 10-04-2008, 08:18
| Marcino napisał/a: | | Ja moze spróbuje podjechac |
jak Cię nie będzie, to sprzedam komuś Twoje ramki pod tablice
| Kibloo napisał/a: | | ja niestety jeszcze nie wiem |
Ty to musisz być na 100% - bo kto inny będzie nas nagrywał ??? ja nie dam rady robić fotek i jednocześnie nagrywać
|
|
|