Gadzety - Flagi MitsuManiakow
Bolek - 23-04-2007, 17:27
Poczekajcie, Leppe chciał to zaraz mu dam znać i jaz moja siostrą również. Dajcie mi jeden wieczór to dam znać co dalej.
[ Dodano: 25-04-2007, 09:24 ]
AKTUALNA LISTA CHĘTNYCH NA FLAGI :
AKBI - 1szt, AŚKA - lewa, miasto Gdańsk
mm767 - 1 szt, lewa mm767, miasto Lidzbark Warmiński
kaleos - 2 szt, (pasażera: Ada - Szczecin, kierowcy: Przemek - Szczecin)
Krzyzak - 1 szt, Baśka & Krzyżak
Michu872 - 1 szt, Michu872, Gniezno
doli73 - 1 szt, doli73, Elbląg
bartek_nkm - 1 szt, Bydgoszcz
cns80 + 1szt. prawa, Warszawa
wojtasek5 - od strony kierowcy 1 szt. wojtasek5 - ELBLĄG (miasto poproszę DUŻYMI LITERAMI)
Chudy_23 - od strony pasażera Chudy_23-Murowana Goślina
Artbiker - 1 szt, lewa artbiker, Siedlce
tymcio-2 szt.prawa i lewa - tymcio Siedlce
EciQ - 1 szt., lewa, EciQ Łuków
Czarcik - 1 szt. lewa Czarcik Uć
DiPi - 1 szt. od strony pasażera, Kamila & DiPi
Leppe - 1 szt. prawa strona napis "Leppe Łódź"
Bolek - 2 szt prawa "Bolek", lewa "Charlie's Angels" ŁÓDŹ
Razem: 20 szt.
ready? steady? GO!
Anonymous - 07-05-2007, 19:51
przepraszam za przestój miałem ostatnio sporo na głowie... widzę że już mamy 20 osób w takim razie postaram sie dziś bądź jutro podać dokładny koszt 1 flagi z wysyłką pozdrawiam
[ Dodano: 29-04-2007, 14:34 ]
PODAJĘ NUMER KONTA
CENA JEDNEJ FLAGI TO 35 zł do tego TUBA 3 ZŁ + 9 ZŁ WYSYŁKA = 47 ZŁ
każda flaga bedzie przesłana w tubie wykonanej z grubego kartonu, będzie ona służyła potem do bezpiecznego przewożenia flagi w bagażniku. wysylam wszystkim z osobna bo potem nie ma jak sie podzielić tuba ;p
pozdrawiam i czekam na wpłaty. przypominam im szybciej wpłaci ostatnia osoba tym szybciej bede mógł dokonać zamówienia. pozdrawiam i mam nadzieje ze w tym wypadku unikniemy przestoju we wpłatach jak miało to miejsce przy pierwszej turze.
[ Dodano: 01-05-2007, 19:42 ]
mamy już pierwsze zaksięgowane wpłaty oraz informacje o kolejnych złożonych przelewach
pieniążki wpłyneły od:
doli 73
DiPi
Bolek
artbiker
wojtasek5
michu_872
EciQ
Chudy_23
co z resztą nie wiem wciaż czekamy (poprzednio wpłaty schodziły przez około miesiąc i był z tego powodu kolejny przestój ;/ mam nadzieje ze tym razem uda nam sie tego uniknąć...(wstępnie jestem umówiony z gościem od flag na wykonanie ich po długim weeku mam nadzieję ze wszyscy zdążą do tego czasu...))
PS kto to jest Tomasz Tracz ? poprosze i PM z informacją ponieważ nie potrafię określić od kogo (chodzi o nick) przyszedł jeden przelew. pozdrawiam.
MAM OGROMNĄ PROŹBĘ WPISZCIE W TYTUŁ PRZELEWU SWÓJ NICK TAK ABY ŁATWIEJ BYŁO MI IDENTYFIKOWAĆ WPŁACAJĄCEGO
Krzyzak - 07-05-2007, 19:56
przed dlugi weekend zapomnialem o Twoim PW - postaram sie niedlugo wplacic, ale mam pytanko: do tuby wchodzi wiecej niz 1 flaga? - bo bysmy z Akbim wzieli 2 flagi do jednej tuby i sie podzielili wysylka (zawsze na piwo zostanie)
akbi - 07-05-2007, 20:19
Derpin, sorki za zwłokę ...długoweekendową .. kasę właśnie przelałem.
Flagę moją prześlij razem z flagą Krzyzaka, może być na jego adres, jakoś sobie odbiorę
Krzyzak napisał/a: | zawsze na piwo zostanie |
a dla mnie na ...reds'a
Anonymous - 07-05-2007, 20:35
Krzyzak napisał/a: | przed dlugi weekend zapomnialem o Twoim PW - postaram sie niedlugo wplacic, ale mam pytanko: do tuby wchodzi wiecej niz 1 flaga? - bo bysmy z Akbim wzieli 2 flagi do jednej tuby i sie podzielili wysylka (zawsze na piwo zostanie) |
ok, nie ma problemu z tego co pamiętam do jednej tuby wchodzą nawet 4 flagi. ale szczerze mówiąc nie oszczędzałbym na takiej prozaicznej rzeczy ponieważ taka tuba ułatwia przewożenie flag a przede wszystkim zabezpiecza je przed uszkodzeniami w czasie transportu.
[ Dodano: 07-05-2007, 20:38 ]
akbi napisał/a: | Derpin, sorki za zwłokę ...długoweekendową .. kasę właśnie przelałem.
Flagę moją prześlij razem z flagą Krzyzaka, może być na jego adres, jakoś sobie odbiorę
Krzyzak napisał/a:
zawsze na piwo zostanie
a dla mnie na ...reds'a |
ok mam nadziej ze przelałeś o te 3 złote mniej bo nie bedzie mi sie chciało tego przesyłać spowrotem ;p hehe
a jak dla mnie to na calsberga
Krzyzak - 07-05-2007, 20:47
po prostu nie lubie dawac zarobic instytucjom, ktorych nie lubie (tu: poczta)
reds? carsberg? - mialem na mysli piwo...
akbi - 07-05-2007, 20:54
Derpin napisał/a: | ok mam nadziej ze przelałeś o te 3 złote mniej |
o 6zł
Krzyzak napisał/a: | reds? carsberg? - mialem na mysli piwo... |
no wiem, ... ale ja wolę soczek - Reds;a
Anonymous - 08-05-2007, 19:27
PODAJĘ NUMER KONTA
każda flaga bedzie przesłana w tubie wykonanej z grubego kartonu, będzie ona służyła potem do bezpiecznego przewożenia flagi w bagażniku. wysylam wszystkim z osobna bo potem nie ma jak sie podzielić tuba ;p
pozdrawiam i czekam na wpłaty. przypominam im szybciej wpłaci ostatnia osoba tym szybciej bede mógł dokonać zamówienia. pozdrawiam i mam nadzieje ze w tym wypadku unikniemy przestoju we wpłatach jak miało to miejsce przy pierwszej turze.
[ [b]Dodano: 01-05-2007, 19:42 ]
mamy już pierwsze zaksięgowane wpłaty oraz informacje o kolejnych złożonych przelewach
pieniążki wpłyneły od:
doli 73
DiPi
Bolek
artbiker
wojtasek5
michu_872
EciQ
Chudy_23
Akbi
Krzyżak
Leppe
Axer
jeszcze tylko 8 i jedziemy z zamówieniem do JackJr więc nie ociągajmy sie
PS kto to jest Tomasz Tracz ? poprosze i PM z informacją ponieważ nie potrafię określić od kogo (chodzi o nick) przyszedł jeden przelew. pozdrawiam.
MAM OGROMNĄ PROŹBĘ WPISZCIE W TYTUŁ PRZELEWU SWÓJ NICK TAK ABY ŁATWIEJ BYŁO MI IDENTYFIKOWAĆ WPŁACAJĄCEGO
Anonymous - 09-05-2007, 21:43
Panowie ruszcie się z tą kasą za te flagi.
Anonymous - 10-05-2007, 13:09
No właśnie nie rubmy powtórki tak jak poprzednio
Anonymous - 11-05-2007, 21:38
Panowie!
mm767 - 1 szt, lewa mm767, miasto Lidzbark Warmiński
kaleos - 2 szt, (pasażera: Ada - Szczecin, kierowcy: Przemek - Szczecin)
bartek_nkm - 1 szt, Bydgoszcz
cns80 + 1szt. prawa, Warszawa
tymcio-2 szt.prawa i lewa - tymcio Siedlce
Czarcik - 1 szt. lewa Czarcik Uć
Płacimy czy nie. Zastanówcie się.
kaleos - 12-05-2007, 13:55
ja mam wplacone, tylko na liscie mnie nie ma
Anonymous - 12-05-2007, 14:25
PODAJĘ NUMER KONTA
[ Dodano: 01-05-2007, 19:42 ]
pieniążki wpłyneły od:
doli 73
DiPi
Bolek
artbiker
wojtasek5
michu_872
EciQ
Chudy_23
Akbi
Krzyżak
Leppe
Axer
kaleos
bartek_nkm - tylko jeszcze prosze o dopłate brakujących 17 zł
jeszcze tylko 6 i jedziemy z zamówieniem do JackJr więc nie ociągajmy sie
NADAL NIKT NIE PRZYZNAJE SIE DO TEJ WPŁATY :
aha dostałem ostatnio wiadomość od JackJR (wykonawca flag), teraz na realizacje zamówienia bedziemy czekali 2 tygodnie ze względu na duże zainteresowanie flagami. jak bedziemy sie ociągali dalej to bedzie jeszcze gorzej bo zaczyna sie sezon i gość bedzie miał duuużo roboty...
Anonymous - 14-05-2007, 21:49
kaleos napisał/a: | ja mam wplacone, tylko na liscie mnie nie ma |
[ Dodano: 14-05-2007, 21:49 ]
Sorry kaleos. Nie wiedziałem.
Anonymous - 21-05-2007, 09:42
Witam przepraszam ale dopiero dzisiaj mogłem wpłacić pieniądze wylądowałem na jakiś czas w szpitalu jeszcze raz przepraszam mm767
|
|
|